Χαλαρωση

185 13 0
                                    

Βαγγέλης POV

"Μαρ-"πήγα να πω αλλα την ειδα που κοιμόταν.Αχ αυτο το κοριτσι με εχει σκασει!Την λυπήθηκα αυτην την φορα και την πήγα στο δωμάτιο της.Ομως πριν την αφησω στο κρεβάτι δια μαγείας άνοιξαν διάπλατα τα μάτια της και μου έδωσε μια σφαλιαρα στο μάγουλο.

"Φυγε τωρα από εδω μεσα"μου ειπε ηρεμα αλλα δεν καταλαβα τι φαση ολο αυτο..νόμιζα την πείραξα εγω.Μα τι το τρομερό να επαθε;Στο Δωμάτιοτην έφερα!

"Ναι συγνωμη που ηθελα να ειμαι ευγενικός απέναντι σου"

"Ευγενικός θα εισαι αν ξεκουμπιστείς και δεν πατήσεις ξανα εδω μεσα αλλιως δεν θα τα παμε καλα παλιο-"προλαβα και την διέκοψα

"Ακουμε,τόσο καιρό προσπαθω να σε πλησιάσω και μόνο με βριζεις!Αν είναι ετσι τοτε νταξει κυρία πλουσια καθίστε στην μιζέρια σας!"της ειπα όσο πιο ηρεμα μπορώ πριν την αρχίσω στα χοντρά..αλλα δεν μου απαντησε.Ισα ίσα φαινοταν σαν να στεναχωρήθηκε.Οτι ναναι αυτο το κοριτσι..
Σηκώθηκα και εφυγα.Δεν θα τα παμε καλα!

Μαρία POV

Εφυγε.Επιτελους!Δεν τον ηθελα εδω μεσα..νιωθω πως μόνο εγω πρεπει να εχω προσβάση εδω..δεν με νοιάζει τι θα πιστεύει αλλα νιωθω ανακούφιση που εφυγε ,αν και έχω μια δώση λύπης που με ειπε ετσι..Νομίζει πως τα λεφτά με νοιάζουν;Αν με ένοιαζαν δεν θα ήμουν αυτή που ειμαι.Τελος πάντων δεν θα δώσω άλλη σημασία.Ας κοιμηθω.Κατι που προσπάθησα πριν αλλα πάλι δεν πέτυχε με αυτον τον μαλακα...ομως ας τον συγχωρεσω για σημερα!

Ετσι εγινε και με πήρε ο ύπνος..

*Επομενο πρωί*

Άνοιξα τα μάτια μου σιγά σιγά και ειδα την ωρα,ήταν 9.Λιγο περίεργο για εμενα να ξυπναω τόσο νωρις μόνη μου αλλα που θα παει θα το συνηθίσω.

Μιας που είναι και καλοκαιρι πήγα και φόρεσα το αθλητικό μπουστακι και το σορτσάκι μου μαζι με μια πολυ λεπτή ζακετα για να μην σκάω κι ολας αλλα ουτε να κρυωνω.Αποφασησα να πάω για τρέξιμο.Κατεβηκα κάτω χωρίς να δώσω πολυ σημασία αν ξύπνησε το τουβλο από δίπλα και φόρεσα παπούτσια και εφυγα.

Στην αρχη οι βηματισμοί μου ήταν ήρεμοι γιατι δεν ηξερα και που πηγαίνω.Μετα αύξησα ταχύτητα και στο τέλος κατευθύνθηκα σε ένα δασάκι για να χαλαρώσω και να ακούσω μουσικη.

Όταν πέρασε κανένα δυο ωρο χτυπησε το κινητό μου και ειχα μήνυμα από τον Βαγγο να πάω σπίτι.Δεν μπορώ να εχω ουτε λιγη ωρα μόνη μου χωρίς να με αφησει...αλλα εγω υπάκουσα και κατευθύνθηκα προς τα εκει.

Μπηκα μεσα και μου όρμησαν η Μπελά και ο Σκοτ κλαιγοντας και χοροπηδώντας πανω μου.Τα χάιδεψα και πήγα στον Βαγγο να δω τι με ηθελε.Ανεβηκα γρηγορα την σκάλα και χτύπησα την πορτα του δωματίου του.Δεν πηρα απάντηση.Πηγα στην τουαλέτα αλλα ουτε εκει.Κατεβηκα στην κουζίνα αλλα ξανα εξαφανισμένος.Καλα θα μας τρελάνει;Που μπορει να...ΑΑΑ!Θυμηθικα!Εχουμε ένα δωμάτιο γυμναστικής και χορού!Εκει θα είναι...Έτρεξα σφερα προς τους κάτω ορόφους και μπηκα φουριόζα μεσα.Μα μαντεψτε..Ουτε εκει!Πφφφ θα μας τρελάνει.Καλα δεν θα κάτσω να τον ψάχνω σε ολο το Λονδινο ας κάτσω εδω να βάλω μουσικη και να χαλαρώσω.

Πήγα κοντα στο ηχείο και εβαλα ένα από τα αγαπημενα μου τραγούδια.

You should see me in a crown-Billie Eilish

Πέρασα την χορογραφία χορού που ειχα βγάλει ξανα και ξανα.Μεχρι που κουράστηκα και πήγα πανω να κάνω ένα χαλαρωτικό μπάνιο..Όταν τελείωσα φόρεσα κατι ανετα ρούχα και ξαφνικά ακουσα το κουδούνι.Κατέβηκα κάτω να ανοίξω πιστεύοντας ότι ο Βαγγέλης γύρισε..Ομως αυτο που αντίκρισα δεν το περίμενα..

Mad lifeWhere stories live. Discover now