Νεκρη;

137 8 2
                                    

Βαγγέλης POV

Όχι όχι όχι!Δεν το πιστεύω!Δεν έπρεπε να οδηγήσει αυτή.Εγω έπρεπε να ήμουν στην θέση της όχι!Δεν αντεχω αν μου παθει κάτι.Τα τελευταία λόγια ήταν ότι την αγαπω και να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά για εμένα.Αλλα έκλεισαν.Εκλεισαν...Δεν ξέρω τι θα κάνω αν πεθάνει.

Είμαι εδώ και μια μέρα στο νοσοκομείο και δεν έχω κοιμηθεί καθόλου.Η Μαρία το μόνο που γνωρίζω είναι ότι έχει απλά τραύματα στην κοιλιά και στα χέρια της.Ευτυχως κάλυψε το κεφάλι με τα χέρι της και η ζώνη την εμπόδισε από το να βρεθεί έξω από το αμάξι.Της εκαναν ένα χειρουργείο σήμερα το ξημέρωμα αλλά δεν έχω μαθει τίποτα ακόμα.Ειδοποιησα και την νονα της και τον αδερφό της και έκλεισαν εισιτήρια για να έρθουν Λονδίνο σήμερα.

"Κρατήσου Μαρία κρατήσου"ψυθηρισα στον εαυτό μου και ένα δάκρυ μου κύλησε.Μονο να ανοίξει τα μάτια της.Τιποτα άλλο.

Μαρία POV

Όλα είναι άσπρα.Δεν βλέπω τίποτα.Δεν ξέρω άμα είμαι στον παράδεισο ή στο κενό.Αν έχω ζήσει ή αν έχω πεθάνει.Ακουγα φωνές από γιατρούς αλλά όχι την δικιά του.Θυμαμαι μόνο ότι μου είπε σαγαπω και να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά.Προσπαθω να τα ανοίξω αλλά δεν γίνεται τίποτα.Νιωθω αδύναμη.Δεν ξέρω αν θα αντεξω,θα προσπαθήσω όσο μπορώ.

Ξαφνικά ένιωσα δυο χέρια από πίσω μου.Αντικρισα την μητέρα μου..Είχα κοκαλώσει.Δεν ήξερα τι να κάνω!

"Μ-μαμά;Πως είσαι εδώ;Τι;Εσυ..πέθανες.."είπα άρχισαν να φεύγουν δάκρυα από τα μάτια μου

"Το ξέρω αγαπη μου.Αλλα για να είσαι εδώ πάει να πει ότι και εσυ το ίδιο παθαίνεις..Δεν πρέπει!Εισαι νεα ακόμα"μου είπε και χαμογέλασε.Πηγα και την αγκαλιασα και ξεσπασα σε λυγμούς

"Μαμακα θέλω να μείνω μαζί σου σαγαπω.Ειμαι χαρούμενη αλλά χωρίς εσένα κάτι λείπει!"της είπα,μου έδωσε ένα φιλί στο μαγουλο και μου σκουπισε τα δάκρυα.

"Και εγώ σαγαπω.Αλλα όχι.Θα έρθεις στην ώρα σου και τωρα δεν είναι!Εχεις ένα αγόρι εκεί που κάθεται τόσο καιρό και σε περιμένει.Πρεπει να φανείς δυνατη.Αν όχι για εσένα, για εμένα.Κρατα το χαμόγελο που σου είχα πει Μαρία.Ειμαι περιφανη για εσένα.Σε αφησα γιατί έτσι τα έφερε η ζωή ομορφιά μου.Να ξερεις κάθε φορά που μου μιλάς σε ακούω.Θα σε αγαπω πάντα!Αυτο να το θυμάσαι..τωρα είναι η ώρα όμως να ξυπνήσεις.Αν μεινεις εδώ δεν έχει επιστροφή."μου είπε και με ξανά αγκάλιασε

"Και εγώ σαγαπω μαμάκα.."της είπα,μου χαμογέλασε και μετά εξαφανίστηκε.Τοτε ξαφνικά άνοιξα τα μάτια μου..Είδα τον Βαγγέλη δίπλα μου να μου κρατάει το χέρι και να..να κλαιει;

Βαγγέλης POV

Ήρθε ένας γιατρος μέσα και μου είπε ότι η κατάσταση της είναι φυσιολογική.Ευτυχως,μόνο που πρέπει να ανοίξει τα μάτια της αλλιώς δεν ξέρουμε.

"Μπορώ μήπως να πάω μέσα;"

"Για όσο θες αγόρι μου"είπε και κατευθείαν πήγα μέσα

Όταν την είδα κάτι ράγισε μέσα μου.Της έπιασα το χέρι και άρχισα να της τραγουδάω ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια.

Martin Garrix & Bebe Rexha-In the Name of Love

Θυμάμαι που είχαμε πάει μια μέρα στην παραλια και εγώ επαιζα κιθάρα και αυτή το τραγουδούσε.Ειχαμε πει ότι θα είναι το τραγούδι μας.

Όταν τελειωσα της ψυθιρισα ότι την αγαπω και να μην με αφήσει.Μετα άρχισα να κλαίω βουβα ξανά κοιτώντας την.Την πλησίασα και της έδωσα ένα φιλι στα χείλη.

Μετά από κάποιες ωρες με πήρε ο υπνος στην καρέκλα κρατώντας την.Ειχε βραδιάσει πλέον.

Όταν ξύπνησα μέσα στην νυχτα την παρατηρούσα.Μεχρι που είδα ότι μου έσφιξε το χέρι και άνοιγε αργά τα μάτια της.Ναι!Ναι μωρο μου το ήξερα ότι είσαι δυνατη!

"Μαρία;"της είπα και τότε μου χαρησε ένα χαμόγελο..

"Σσς μωρο μου ηρέμησε"της είπα και άρχισα να ξανά κλαίω.Μεχρι και έτσι είναι όμορφη και γλυκιά.

"Ποσό καιρό είμαι εδώ;"μου είπε

"1μερα αλλά αυτό τωρα είναι το δευτερο βράδυ" φανηκε σκεπτική

"Σαγαπω Βαγγέλη"μου είπε..ήταν από τις λίγες φορες που λέγαμε σαγαπω ο ένας στον άλλον.

"Και εγώ κουνελάκι και εγώ"
απαντησα και την φιλησα

"Καληνυχτα μωρο μου"είπε και ήρθε λίγο πιο κοντά και εκλεισε τα μάτια της για να κοιμηθεί.Το ίδιο έκανα και εγώ.

Mad lifeWhere stories live. Discover now