Βραδινο

134 9 4
                                    

"Βαγγελη τι λες;!"του ειπα και με πλησίασε

"Αλήθεια;Σε εχω παρει τοσες φορες τηλέφωνο και δεν απαντούσες!Τρελαθηκα Μαρια!Αρχισα να πίνω σαν μην υπάρχει αυριο μωρο μου,νόμιζα ότι σου έκανε κατι"ειπε και φάνηκε πως μέθυσε γιατι παρά πατούσε

"Καλα ειμαι Βαγγο ελα παμε πανω τωρα.."του ειπα ψυθιριστα

"Έρχομαι μωρο μουυυυ!"φώναξε και ανέβηκε σφερα στο δωμάτιο.Οταν ανέβηκα και εγω με το πασω μου τον ειδα που εμπαινε στο μπάνιο χωρίς ρούχα.Τι φαση;Δεν έδωσα τοση σημασία και έβγαλα τα ρούχα μου,ειχα μείνει με τα εσώρουχα και τοτε ξαφνικά ήρθε ο Βαγγέλης μεσα και με τράβηξε στην τουαλέτα.

"Βαγγελη!Τρελαθηκες,Ελα μεσα εισαι μεθυσμένος!"του ειπα αλλα τιποτα

"Ωω μωρο μου δεν εχεις ακούσει ότι οι μεθυσμένοι λενε τις περισσότερες αλήθειες;" δεν καταλαβα που το πήγαινε!

"Βαγγελη σταματα!Παμε μεσα τωρα!"του φώναξα και γελασε

"Καλα μαμα μην κανεις ετσι" συνέχιζε να γελάει..τον πηρα από το χερι και τον εβαλα στο κρεβάτι γιατι δεν γινοταν αλλιως..μόλις πήγα και εβαλα μια μπλουζα με τράβηξε και πέσαμε μαζι στο κρεβάτι.

"Τουλάχιστον παρεμε αγκαλίτσα"παραπονέθηκε..

"Καλα κοιμήσου τωρα!"του ειπα και έκλεισε τα μάτια του.Τι θα κάνω μαζι του Θεέ μου;Σκέφτηκα αλλα με πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά του.

Βαγγέλης POV

Άνοιξα αργά αργά τα βλέφαρα μου και ειχα έναν οξύ πονο στο κεφάλι και στο στήθος μου κατι με βαραινε.Τοτε παρατήρησα την φιγούρα της Μαρίας πανω μου,μετα θυμηθικα τι εγινε εχθές.Οχι ρε φίλε,σκατα σκατα σκατα!Ρεζιλι εγινα..

Οταν ξύπνησε και αυτή και της χάρισα ένα αχνό χαμόγελο.

"Καλημερα Βαγγο"μου ειπε

"Καλημερα κουνελακι"

"Θυμάσαι τιποτα;"με ρωτησε,ντράπηκα

"Δυστυχώς..αλλα για πες μου πως περασες εχθές"

"Υπέροχα,ο Μιχαλης θα μείνει μαζι μας,δεν θα μας ενοχλήσει επισης είναι 5χρονια μεγαλύτερος." γουρλωσα τα μάτια μου.Μαζι μας;Νταξει είναι αδερφός της αλλα μια μερα τον ξέρει!

"Χαιρομαι.Επισης αυριο γυρναμε ξεκινάμε σχολείο."

"Τι;τόσο γρηγορα;το ξεχασα νόμιζα θα καθόμασταν καμία εβδομαδα"ειπε και φάνηκε ότι στεναχωρήθηκε..δεν αντεχω τρελενομαι!Ειναι τόσο ομορφη..μου αρέσει.Πρεπει να της το πω.

Mad lifeWhere stories live. Discover now