Δωρα

135 9 0
                                    

"Ξεκινάω εγω"ειπα

"Νονά το δικό σου"της έδωσα το δώρο μου και περιμένανε ολοι να το ανοίξει.

Μόλις το έκανε φωτιστικαν τα μάτια της

"Ουαου είναι..υπέροχο"μου ειπε,της ειχα παρει ένα κολλητό κόκκινο φορεμα,μια παλάμη πανω από το γονατο και με βαθύ ντεκολτέ

"Οριστε και το δικό σου"μου ειπε και μου έδωσε ένα μικρο κουτάκι,το άνοιξα και ειδα ότι είχε μεσα ένα μενταγιόν το οποίο όταν το άνοιγες κρυβόταν μεσα μια φωτογραφία.Το άνοιξα και ειδα την φωτογραφία που ειμαι με τους γονείς μου.Την φωτογραφία που είχε μεσα η μητέρα μου στα γράμματα που έκαψα.

"Μα πως;"

"Οποίος ψάχνει,βρίσκει"ειπε κλείνοντας το ματι

"Το λάτρεψα νονά ευχαριστω"της ειπα και τοτε συνέχισα.Εδωσα το δώρο του Μιχαλη.Αρχισε να το ανοίγει και μόλις το ειδε πιστεύω πως χάρηκε.

"Αδερφουλα!Ειναι τελειο!"φώναξε και ναι μαντέψτε τι του πήρε η αγαπημενη του αδερφουλα.Ενα αμάξι!Αυτο που κρατούσε ήταν τα κλειδιά.Δοξαστε με!

"Δεν το περίμενες ε;"

"Μην σχολιάσεις το δικό μου"ειπε και μου έδωσε ένα δώρο που όταν το άνοιξα είχε 3δερματινα μπουφάν.Ενα κόκκινο,ένα μαυρο και ένα μπλε σκούρο.

"Με δουλεύεις;"

"Ωχ τι;"

"Πως ηξερες ότι μου χάλασαν τα δερμάτινα;"

"Κάποια είχε ατύχημα τις προαλλες και φορούσε ένα δερμάτινο από ότι εμαθα,όποτε γιατι όχι τρία"μου ειπε και γελασα με την τακτική του

"Ωραια και τελειώνω με εσενα Βαγγο μου"του ειπα ανταλλάζοντας ο ενας στον αλλον τα δώρα μας.Τον αφησα να ανοίξει πρωτα αυτος το δικό του όπως όλους τους αλλους.

"Μωρο μου εισαι απίστευτη"ειπε και ήρθε πανω μου.Του πηρα 12 κάρτες Netflix γιατι τον τελευταίο καιρό με είχε πρηξει ότι δεν εχει συνδρομή.Ξενερωτο αλλα τι να κάνουμε!

"Σιγουρα σου αρεσε;"

"Ναι!Θα βλέπω ταινίες και τις σειρές μας έναν χρόνο!"φάνηκε όντως χαρούμενος.Προχωρισα στο τρίτο μου δώρο.Το άνοιξα και αυτο και ειδα μεσα ότι ειχε ένα άλμπουμ άδειο και ένα ασορτί τετράδιο.

"Το τετράδιο είναι ημερολόγιο θελω βα γραφεις ότι θες εκει μεσα και το άλμπουμ θα το γεμίσουμε με φωτογραφίες μας παλιές και καινούργιες"μου ειπε και έπεσα πανω του και τον αγκαλιασα..

Τα παιδια συνέχισαν να ανταλλάζουν ο ενας στον αλλον τα δώρα του.Ο Μιχαλης πήρε στην νονά μου κατι γόβες που τις ηθελε από παλιά και στον Βαγγελη ένα σετ ρούχων από τα Adidas.Η νονά μου πήρε στον Μιχαλη μια κολόνια που παρεπιπτόντως μύριζε υπέροχα και στον Βαγγελη πήρε κατι το οποίο δεν μου έδειχναν.Το μόνο που ξερω είναι ότι του ειπε θα το χρησιμοποιήσεις την κατάλληλη στιγμη του ειπε και μετα κοίταξαν ολοι εμενα.

Αφου τελειώσαμε,μεσα στο σπίτι μπήκε ο μπαμπάς και αυτος με δώρα.Μαλλον δεν τελειώσαμε για την ακρίβεια.Ομως έτρεξα και έπεσα πανω στην αγκαλιά του.

"Ηρθεεεσσσς!"

"Φυσικα κοριτσι μου θα σας άφηνα;"

"Δώρα!"ειπα και τα έδωσε στον καθένα μας.Εμενα μου πήρε μια παλέτα σκιών.Την νονά κατι σκουλαρίκια από Swarovski.Τον Μιχαλη κατι βιντεοπαιχνίδια και τον Βαγγελη ένα ρολόι.

"Ευχαριστούμε"είπαμε ολοι ταυτόχρονα και γελασε.

Η υπόλοιπη μερα ήταν οικογενειακή στο τραπεζι και στον καναπε.

Mad lifeWhere stories live. Discover now