Γενηση

141 9 0
                                    

Μαρια POV

Έχουν περάσει οι εννέα μήνες.Με τον Βαγγελη είχαμε δώσει πανελλήνιες και περάσαμε στις σχολές που θέλαμε.Σελιγο καιρό θα μπούμε στα πανεπιστήμια κι θα αρχίσω τη σχολή και το περισσότερο διαβασμα.Θα αναρωτιεστε ομως τωρα.Ειστε ακόμα μαζι εσεις οι δυο;Ναι είμαστε μαζι..έχουμε τους συνηθισμένους καυγάδες μας κάθε μερα βρίζοντας ο ενας τον αλλον αλλα μετα είναι σαν να μην εγινε τιποτα και φιλιόμαστε.

Η νονά είναι στην Ελλάδα μαζι με τον Μιχαλη και από στιγμη σε στιγμη θα γεννήσει.Την έχουν παει στο νοσοκομείο από εχθές το ξημέρωμα και μας ειδοποίησαν σημερα το πρωί.Εχει δίδυμα.Χαρηκα τόσο πολυ για αυτην.

Με τον μπαμπά μου τα παμε παρά πολυ καλα,έρχεται συχνα σπίτι και μας εκπαίδευσε για αυτοάμυνα κυρίως όλους μας αλλα εμενα και τον Μιχαλη για περισσότερα.

"Μαρια,έρχεσαι;"με έβγαλε από τις σκεψεις μου ο Βαγγέλης.

"Έρχομαι!"του φώναξα και κατέβηκα κάτω.Κλεισαμε εισητηρια για Θεσσαλονικη,βασικα μιλησα με το FBI και συνενωηθικα μαζι τους.Πλεον είχαμε κρατήσει επαφές και με βοηθούσαν όποτε το χρειαζόμουν.Ηθελα πολυ να δω την νονά μου ποσό μαλλον τον αδερφό μου ή ακόμα και τα μωρα της αν γεννήσει!

Κατέβηκα κάτω με ένα σακίδιο και πήγαμε προς την μηχανή.Μετα από το ατύχημα δεν ανεβαίνουμε τόσο συχνα στο καινούργιο αμάξι και κυρίως οδηγάει ο Βαγγέλης.Τωρα θα μου πειτε η μηχανή είναι πιο επικίνδυνη.Ναι αλλα αν δει ένα αμάξι να έρχεται προς το μέρος σου με φορα θα είναι πιο εύκολο να πατήσεις γκάζι και να βρεθείς απέναντι.Τουλαχιστον ετσι το σκέφτομαι εγω.

-Εσυ εισαι ηλιθια

-Ασεμε τωρα πρεπει να προλάβουμε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο!

-Καλα

[...]

Αρτεμης POV

Σημερα το πρωί γέννησα.Γεννησα δίδυμα μετα από εννέα μήνες.Ειχα στην αγκαλιά μου την κόρη μου και τον γιο μου..ήταν πανέμορφοι και έμοιαζαν τόσο τον Μιχαλη στα μάτια.Τοτε τον ακουσα που μπήκε μεσα σαν τρελος.

"Γιατρε;Είναι καλα;Τα μωρα;Η γυναίκα μου;"

"Είναι ολα μια χαρα ελατε να την δείτε"ειπε και τον έφερε δίπλα μου.Μολις με ειδε με τα δυο μωρα στην αγκαλιά μου που χαμογελούσα δάκρυσε.

"Με εκανες τον πιο ευτυχισμενο άνθρωπο στον κοσμο"μου ειπε και με φιλησε

"Σαγαπω παρά πολυ"

"Και εγω,πως θα τα ονομάσουμε"

"Το αγορι διαλέγω εγω και εσυ το κοριτσι"ειπε και το σκέφτηκα για λίγο

"Ζωή"το ονομα ήταν της μητέρας μου κου πεθανε πριν λίγα χρόνια

"Αντώνης"συμπλήρωσε και αυτος..ήταν το ονομα της θετης του μητέρας του η οποία πεθανε.Δηλαδη και της μαμα της Μαρίας.

Μαρια POV

Φτάσαμε Θεσσαλονικη και πηρα τον αδερφό μου τηλέφωνο.

"Ελα αδερφέ τι εγινε;"

"Γέννησε Μαρια!Γεννησε!"μου ειπε φωναχτα και φάνηκε χαρούμενος

"Ωραια το σχέδιο θα το κρατήσουμε για σημερα ετσι;"

"Φυσικα όπως τα είπαμε"

"Υπέροχα"του ειπα και έκλεισα το τηλέφωνο

Mad lifeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें