Διακοπες

142 6 0
                                    

Σημερα ήρθαν ο Μιχαλης με την Νονά μου.Φανηκαν τόσο χαρούμενοι μαζι και αυτο με έκανε και εμενα πιο πολυ από ότι ειμαι.Ναι με τον Βαγγελη ολοκληρώσαμε την σχέση μας και φαίνεται πως από εκείνη την μερα είναι σαν να δεθήκαμε κι άλλο.Δεν ξερω πως συμβαίνει αλλα γινεται.Επισης πηρα ένα μήνυμα από τον μπαμπά μου που μου έλεγε πως σημερα θα ερθει σπίτι.Ειχα κατα ενθουσιαστεί..ολα αυτα μεσα σε λίγες μερες.

"Εεε!Μαρια!ΜΑΡΙΑ!"μου φώναξε η νονά μου και πετάχτηκα από την πολυθρόνα

"Τι εγινε καλε;"

"Σου μιλάω μια ωρα αλλα ες-"δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει και εφυγε τρεχοντας στην τουαλέτα..Ακολούθησα και εγω γιατι τρομαξα.

"Ν-νονα;"

"Μαρια αυτο που προσπαθούσα να σου πω τοση ωρα και δεν με άκουγες είναι πως.."ειπε παι άρχισαν να φευγουν δάκρυα από τα μάτια της

"Τι εγινε νονά;"

"Ειμ-αι ν-ομι-ζω..εε..γκυος"ειπε τραυλιζοντας

"ΤΙ;"Τσιριξα

"Μην πεις κατι στον Μιχαλη σε παρακαλω..είναι παρά πολυ νωρις.Ξερω πως δεν θα το δεχτεί το παιδί..θα με διώξει και εμενα.Σε παρακαλω μην του πεις κατι"μου ειπε ξεσπώντας και άλλο σε κλαματα..

"Ναι δεν θα του το πω.Εσυ θα του το πεις!"

"Δεν θελω φοβάμαι Μαρια.Δεν θα με θελει..Τα έχουμε γύρω στους 5μηνες μόνο.Ασχετα που τον γνώριζα από παλιότερα.Θα του ερθει αποτομα.Θα μου πει και να το ρίξω..αν και δεν θελω."

"Λοιπον θα το κρατήσεις τελια και παύλα!"

"Μα-"την διέκοψα

"Αυριο που είναι Χριστούγεννα θα του το πεις"

"Και αν-"την ξανα διέκοψα

"Αν αρνηθεί,να ξες θα την ακούσει από μενα και τον μπαμπά"

"Πφφφ καλα,παμε μεσα τωρα μην ξανα ξερασω"γελασε και βγήκαμε έξω.Νονα λοιπον έγκυος εισαι ε;Ο αδερφός μου πατέρας..ειμαι περιφανη!

Mad lifeजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें