Μιχανη

161 10 0
                                    

Ξημέρωσε μια καινουργια μερα και δεν ειχα τιποτα στο μυαλό μου πλέον.Στην όσφρηση μου κυρίευσε η μυρωδιά που πατερα μου από το μαξιλάρι του.

Κατέβηκα κάτω και εκανα τιποτα να φάω χωρίς να φτιαχτω,ετσι αγουροξυπνημένη.Ηταν 9π.μ όποτε δεν πρόκειται να ξύπνησε ο Βαγγέλης.Οχι ότι θα με ένοιαζε κι ολας..Εκανα κρεπες και πρόσθεσα κασερι και γαλοπούλα.Μολις τις έφαγα ανέβηκα πανω να βάλω ένα μαυρο κολάν,ένα κορμάκι μαυρο και το δερμάτινο μου με τις αρβύλες μου.Κατεβηκα κάτω πηρα λεφτά και κλειδιά και εφυγα για να πάω να αγοράσω επιτελους την μηχανή που ηθελα τόσο καιρό.Δεν απέκτησα τζάμπα δίπλωμα.

Μόλις έφτασα είχε διάφορες μηχανές που με εντυπωσίασαν..μερικές κόκκινες κίτρινες και ακόμα και γαλάζιες αλλα το ματι μου επεσε κατευθειαν στο μαυρο και όχι σε κατι πολυ 'φευγαλέο'όπως τα προηγούμενα που έβλεπα..

Διάλεξα πια μηχανή ηθελα να αγοράσω και πλήρωσα καθώς με συμβούλεψαν να προσέχω αλλα η μηχανή θα είναι έξω από το σπίτι μου αυριο.Αφου συνεννοηθήκα με το προσωπικό του μαγαζιου,εφυγα.

Έφτασα και ξεκλειδωσα το σπίτι και πέτυχα τον Βαγγελη στο καναπε να καθετε και να με κοιτάει επίμονα.Μα καλα τι ζωρι τραβαει αυτος πρωί πρωί;

"Πρεπει αν μιλησουμε!"μου ειπε και κατι μου έλεγε πως αυτο δεν θα έβγαινε σε καλο.

—————————————————
Γεια σας λοιπον,το επόμενο κεφάλαιο θα είναι μεγάλο..αυτο που θα ακολουθήσει θα είναι ότι πιο δραματικό 🤧η Μαρια βγάζει την επιφάνεια ολα της τα συναισθήματα,κάνει πραγματα προσπαθωντας να εκφράσει τον πονο της και να ξεχάσει..θα πονεσει πολυ με τα λογια του Βαγγελη και αυτο δεν θα βγει σε καλο.Αλλα μετα από ολα αυτα πιστέψτε με θα αλλάξουν ολα 😋😉

Mad lifeWhere stories live. Discover now