Εξω

166 13 0
                                    

Ειχα βάλει στα γρηγορα το άσπρο μου φορεμα και το δερμάτινο μου και εφυγα..Ειδα την μηχανή που μου την έφεραν εχθές και ανέβηκα πανω πατησα γκάζι και κατευθύνθηκα προς ένα μπαράκι εδω κοντα.

Μόλις κάθισα ολοι οι λιγουριδες με κοιτούσαν και ας ειχα τα χαλια μου.Εκατσα κάπου,παρήγγειλα και κατέβασα τα ποτά ένα ένα..Μέχρι που ένιωσα δυο χέρια από πίσω μου να με πηγαίνουν προς τα έξω.

"Που παμε μωρο μου;"του ειπα χωρίς να καταλάβω καν ποιος είναι..δεν πηρα απάντηση.Με έβαλε πανω στην μηχανή και ξεκίνησε..με πήγαινε..κατσε.Στο σπίτι μου;Τοτε πρόσεξα από τον καθρέφτη πως ήταν ο Βαγγέλης..ο Βαγγέλης ήταν αυτος που με πήρε από εκει και εγω δεν καταλαβα τιποτα.Λιγο ηθελε που φτάσαμε και κατέβηκα και έπεσα λιπόθυμη πανω του.

Βαγγέλης POV

Ειχα τρελαθεί.Την έψαχνα παντού.Εγω ο μαλακας φταίω που μου αρεσε και ηθελα να την πληγωσω λίγο για να μην κολλήσω μαζι της κι άλλο.Φοβομουν.Μα τωρα καταλαβα αλλα νομιζω είναι αργά..θα κάνω τα παντα να επανορθώσω.

Καθώς οδηγούσα σταματήσα σε ένα μπαράκι εδω κοντα και πήγα μεσα φουριόζος..έψαχνα..και ξανα έψαχνα..Αλλα στο βάθος ειδα μια κοπελα!Ας είναι η Μαρια σε παρακαλω..

Την πλησίασα και την γυρισα.Αυτη ήταν,αλλα σε άθλια κατάσταση..γαμωτο τι εκανα.Την πηρα και την πήγα κατευθειαν έξω..και με αυτα που φορούσε ελεος ολοι την κοιτούσανε.Την εβαλα στην μηχανή της αφήνοντας το αμάξι μου εδω και την πήγα σπίτι..αγνόησα ότι μου έλεγε στον δρόμο.

Μόλις κατεβήκαμε επεσε λυποθιμη πανω μου.Την επιασα και την σήκωσα σε στυλ νύφης..την πήγα μεσα στο δικό μου δωμάτιο γιατι το δικό της ήμουν σίγουρος ότι ήταν χαλια.

Πηρα μια φούτερ μου που θα της ήταν τεράστια,την έγδυσα χωρίς να παρατηρω το σωμα της γιατι θα ήταν αγένεια και της φόρεσα την μπλουζα.

Την χάζευα ώρες που κοιμοταν.Ειχε κουρνιάσει δίπλα μου και φαινοταν τόσο αδύναμη.Απο εδω και πέρα ομως θα προσπαθήσω για αυτην..Δεν θα την ξανα πληγωσω από τον φόβο μου.Σκεφτηκα και έπεσα να κοιμηθω δίπλα της.

Μαρίας POV

Ακτίνες του ηλίου έμπαιναν σιγά σιγά στο δωμάτιο..άνοιξα αργά τα μάτια μου αλλα ειχα έναν τρομερό πονοκέφαλο και ένιωθα ότι θα ξερασω.Ετρεξα γρηγορα στο μπάνιο και τα έβγαλα ολα από μεσα μου..Βρωμουσα αλκοόλ.

Ξαφνικά μπήκε ο Βαγγέλης τρομαγμένος μεσα και μου κράτησε τα μαλλια και μου χάιδευε την πλάτη.Με ηρέμησε αυτο..μαλλον καταλαβε ποσό φοβόμουν τον εμετο.Ετρεμα ολοκληρη.

Μόλις τελείωσα και σηκώθηκα.Αναρωτηθηκα τι δουλεια εχω εδω γιατι δεν θυμώνουν τιποτα.Ετσι τον ρωτησα

"Τι εγινε χθες;"με κοίταξε έκπληκτος

"Δεν θυμάσαι ε;Εμμ μαλωσαμε εφυγες γύρισες πιο πολυ μεθυσμένη από ότι ήσουν και ναι.."

"Ενας καφές θα βοηθησει πιστεύω"του ειπα και κατεβήκαμε κάτω

Μόλις ήπια τον καφε και μιλησαμε μου ξεθώριασαν αναμνήσεις..και κοιτούσα τον Βαγγο περιεργα..Ομως θυμηθικα ότι χθες πηρα πανω στα νευρα μου τα παιδια τηλέφωνο και τους ειπα να έρθουν Λονδινο..ωχ όχι

"Εμ Βαγγελη..ισως εκανα μια χαζομάρα"

"Τι εννοεις;"με κοίταξε ταραγμένος

"Ισωσπηρατςπαιδιατηλεφωνονα έρθουνλονδινοαφουσουειχαθυμωσειπαραπολυδενηξερατιεκανασυγνωμη"ειπα με μια ανάσα

"ΤΙ;"ειπε και έφτυσε τον καφε.Σιγα καλο μου!

Τοτε ξαφνικά ακουμε το κουδούνι..
Ο Βαγγέλης πηγε άνοιξε και καταλαβε ποιοι ήταν για αυτο και τους έδιωξε.Ομως αυτοί μπήκανε μεσα με το ετσι θελω!

"Ε παιδια ειμαι καλα απλα χθες ήταν μια στιγμη αδυναμίας μπορείτε να φύγετε.."τους ειπα αλλα τους χαμογέλασα και τους αγκαλιασα για να φανεί καπως αλλιως

Η Θεανώ και η Θεοδωρα μου εγνεψαν καταφατικά ενώ τα αγορια στεναχωρήθηκαν λίγο..και ο αλλος ο βουδας με κοιτουσε σαν να ειμαι σοκολάτα.

"Εγω θα μείνω"ειπε..όχι που δεν θα 'εμενε'

"Δεν νομιζω ..εε..γω..εμ ααα εχω τον Βαγγελη τωρα!Ναι Βαγγελη γιατι δεν τους είπαμε ότι είμαστε μαζι τοση ωρα..;Σου ειπα να μην ντρέπεσαι"το ειπα και τον τσίμπησα να μπει στο κόλπο..γιατι τα παιδια δεν εχαυαν από αυτά

Mad lifeWhere stories live. Discover now