6 🖤🥊

7.5K 672 632
                                    

Şey, merhaba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Şey, merhaba. Bugün benim doğum günüm ve buraya minik bir not düşmek istedim. İsterseniz atlayabilirsiniz.

Bu hikayenin yeri bende çok ayrı. Buraya ilk kayıt olduğumda 13 yaşında bir çocuktum. Şimdi 19 yaşında bir genç kızım. Ben Tony Stark'ı 8 yaşımdan beri izleyerek ve burada MARVEL hayran kurguları yazarak büyüdüm. Bir sürü güzel insanla tanıştım. Hatta biri en yakın dostum oldu. Buranın bana kattığı şey gerçekten çok fazla. Sizlere çok teşekkür ederim, her daim yanımda olduğunuz için.

Yaşım her sene, ama sizlere olan sevgim her saniye artıyor. Sizleri 3000 kez seviyorum. İyi ki varsınız.💕

🥊

Bellatrix Jones, aynanın karşısında durup üstündeki gümüş parlak elbisesine baktı. Oraya gitmek hiç içinden gelmiyordu ancak laf ağızdan çıkmıştı bir kere. Gitmek zorundaydı. Öyle davetlerden pek hoşlanmazdı. Akrabalarının ona gönderdiği hiçbir davete bile katılmazdı. Orada nasıl davranması gerektiğini bile bilmiyordu. Tony Stark'ın yanında bir çalışan gibi mi görünürdü? Yoksa onun bir eşi gibi mi?

Neden bunu umursuyorum ki? diye düşündü Bellatrix.

Evinin önünde duran araba sesiyle cama doğru yaklaştı. Siyah spor arabanın şoför koltuğundan inen Happy'i gördüğünde perdesini kapattı ve çantasını alıp aşağı indi. Evinin kapısını kilitledikten sonra ilerlemeye başladı.

''Çok hoş gözüküyorsunuz, Bayan Jones.'' dedi Happy, araba kapısını açarken.

''Teşekkürler Happy.'' dedi Bellatrix ve gülümsedi. Aracın içine bindiğinde Tony Stark ile göz göze geldiler. İtiraf etmesi gerekirse, gerçekten takım elbise adama çok yakışıyordu.

"İyi akşamlar... Bayan Jones." dedi Tony.

"İyi akşamlar Bay Stark." Happy arabayı çalıştırdığında hareket etmeye başladılar. "Hani artık isim kullanıyordunuz?"

"Size şöyle bir bakınca... bir centilmen gibi davranmam gerektiğini hissettim." dedi Tony. Bellatrix buna güldü. Yine çapkınlık peşindeydi.

Davetin olduğu yere varana kadar pek konuşmadılar. Büyük bir otelin önünde durduklarında arabadan indiler. Tony Stark, Bellatrix'e girmesi için kolunu uzattı.

Bella buna ilk başta şaşırsada, itiraz etmeden bunu yaptı. İçerisi bir sürü tanımadığı iş adamlarıyla dolu olacaktı ve kaybolmaya niyeti yoktu.

Otelin büyük salonuna girdiklerinde boş bir masanın önünde durdular. Garson gelip onlara tepside içecekler uzattığında Tony ikisi içinde birer bardak aldı. Yaklaşık bir saat boyunca orada dikilip içkilerini içtiler. Stark herkese gülümsüyor ve başıyla selam veriyordu. Bazende birkaç kişi masalarına gelip konuşuyordu.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now