21 🖤🥊

5.2K 489 248
                                    

5K❤️Kısa bir bölüm ama bana kızmayın her gün bölüm gelmeye devam edecek💕

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

5K❤️
Kısa bir bölüm ama bana kızmayın her gün bölüm gelmeye devam edecek💕

🥊

Tony Stark ve Bellatrix Jones'ın randevusu çok güzel geçiyordu. Tony onu evinden almış, güzel manzarası olan şık bir restauranta getirmişti. Yemeklerini yerken, arada atışarak -ki bunların sebebi genelde Tony oluyordu- zamanı geçirmişlerdi.

Bellatrix onunla birlikteyken kendini gerçekten mutlu hissediyordu. Tony, onu her hareketiyle güldürmeyi başarabiliyordu. Stark'ın da Bella'da en sevdiği şeylerden biri buydu. Gülmesi. O yüzden, onu hiç üzmeyeceğine dair kendi kendine söz vermişti.

Tatlıları servis edilirken, Bellatrix'in bakışları aniden ilerideki bir masada durdu. Soğuk bakışlara sahip kahverengilerle göz göze geldi. Gülümsemesi yavaşça donarken kaşları çatıldı.

"Şey... artık kalksak mı?" diye sordu Bella.

"Ama tatlılarımız şimdi geldi." dedi Tony, ona bakmayarak. Bakışları önünde ki tabağındaydı.

"Başka zamanda tatlı yeriz. Gidelim." dedi Bellatrix, ısrar ederek. Tony merakla kafasını kaldırıp ona baktı.

"Ne oluyor?" diye sordu.

"Hiç. Sadece.. kendimi iyi hissetmiyorum." dedi Bellatrix. "Lütfen kalkabilir miyiz?"

"Pekala, tamam." dedi Tony ve sandalyesini geriye ittirerek kalktı. Onun için endişelenmişti.
Bella'da hızlıca kalktı ve çantasını omzuna astı.

"Bay Stark?! Henüz tatlılarınızı bile bitirmediniz." dedi, tanıdık ama bir o kadar sinir bozucu bir ses.

Tony, gözlerini birkaç saniyeliğine kapatarak derin bir nefes aldı. Ardından, William Gloria'ya doğru döndü. Bellatrix'in neden aceleyle kalkmak istemesini şimdi anlamıştı.

"İnsan içinde hala durabildiğine şaşırdım." dedi Tony. "Kısa bir süre sonra hapishanede olacaksın. Aynı kız kardeşin gibi."

William Gloria, ceketinin düğmesini açarak gülümsedi. Bella, ona bir yumruk daha atma hissini bastırmaya çalışıyordu.

"Kız kardeşimi tutuklatman pek hoş olmadı. Ama ben oraya girmeyeceğim Stark. Bunu bilmelisin. İntikam almayı seven tek kişi sen değilsin." dedi ve gözleri Bellatrix'e doğru kaydı.

Tony; koruma iç güdüsüyle, onu arkasına doğru aldı.

"Ona bakma cüretine bile girme." dedi.

William kahkaha atmadan duramadı.

"Senin duygularının olduğunu bilmezdim. Gözlerimi yaşartıyorsun. Biraz daha devam edersen ağlarım bak. İnsanları artık kendinden kaçırtmamaya çalışıyorsun herhalde." dedi.

"Seninle uğraşarak vaktimi harcamayacağım. Kardeşini ziyarete gidersen selamlarımı iletirsin." dedi Tony ve Bellatrix 'in elinden tutarak yürümeye başladı.

"İyi akşamlar dilemeyi isterdim ama artık hiçbir akşamın iyi olmayacak Stark."

Tony sinirle aniden durdu. Bella'nın elini bıraktı ve kolundaki kendi tasarımı olan elektronik bilekliğe basarak zırhının el kısmını kaplamasını sağladı. Ardından William'a doğrulttu. Masalarda oturan insanlar korkuyla geri çekilirken, Tony ona doğru yaklaştı.

"Ne o? Bana zarar mı vereceksin?" diye sordu William.

"Tony, dur." Bellatrix, Stark'ın kolundan tutarak çekiştirdi. Ama ona bakmamıştı bile.

"Etrafındaki herkesi korkutup kaçıran biri olduğun için senden bunu beklerim zaten. Kendine yeni arkadaşlar edinmeye çalış." dedi William.

Tony, tam ateş edeceği sırada Bellatrix aniden onun önüne geçti.

"Lütfen gidelim." dedi ve zırhlı eline dokunarak indirmesini sağladı. "Hadi, Tony."

Tony Stark, bakışlarını Bellatrix Jones'ın mavi gözlerinden ayırmadı. Bilekliğine tekrar dokunarak zırhının el kısmının yok olmasını sağladı.

Bella, onun elini tekrar tuttu ve önden yürüyerek onu oradan çıkarttı. Arabanın önüne geldiklerinde Tony istemeyerek ellerini ayırmak zorunda kaldı. Bellatrix'in evinin önüne gelene kadar ikisi de hiç konuşmadı. Bella bazen bir şey söylemek istese bile ağzını hemen geri kapatıyordu. Çünkü Tony'nin sinirli oluşunu, direksiyonu ne kadar sıkı tuttuğundan anlıyordu.

Evinin önüne geldiklerinde Bellatrix oturduğu yerde ona doğru döndü. Tony'nin bakışları yola doğru bakıyordu. Bella, elini ona uzatarak yanağına koydu ve kendisine bakmasını sağladı.

"O adamın dediklerini kafana taktığını söyleme sakın bana."

"Sadece.. sinirlendim. Kafama takacak değilim." dedi Tony.

"Emin misin? Pek öyle durmuyorsun çünkü." dedi Bella ve onun yanağını okşadı. Tony hafifçe gülümsedi ve,

"İyiyim ben, merak etme. Randevumuz böyle bittiği için özür dilerim." diyerek, Bella'nın yanağındaki elinin üstüne kendi elini koydu.

"Hayır, özür dileme. Çok güzel bir akşamdı. Teşekkür ederim." dedi Bellatrix. Tony, onun elini tuttu ve dudaklarına götürerek öptü. Bella şu an ayakta duruyor olsa yere düşebilirdi.

"O zaman.. iyi geceler." dedi Bella ve elini nazikçe geri çekti.

"İyi geceler."

Bellatrix kemerini çözdü ve arabadan inerek evine doğru ilerledi. Kapıyı açtığında dönüp Tony'e doğru baktı. Camdan onu izliyordu. Gülümseyip el salladığında, aynısını Tony'de ona yaptı.

İçeri girdiğinde kapısını kilitledi ve hızlıca topuklu ayakkabılarını çıkarttı. Üstünü değiştirip kendisini hızlıca yatağına attı.

Tony Stark, üsse geldiğinde arabadan indi ve koridorda yürüyerek odasına ilerlemeye başladı. Aklında sürekli William Gloria'nın söyledikleri dolaşıyordu. Bellatrix'e kafasını takmayacağını söylemişti ama yanılmıştı. Bir süredir arkadaşlarıyla yaşadığı olayları düşünmüyor iken, şimdi yine aklına girmişti.

Aniden yönünü değiştirdi ve ortak salondaki içki dolabına ilerledi. Başka türlü düşüncelerinden kurtulamayacağını biliyordu çünkü.

🥊

🥊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Ring 🥊 Tony StarkOn viuen les histories. Descobreix ara