11 🖤🥊

6.2K 615 318
                                    

Ring 2K❤️ :')🥊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ring 2K❤️ :')
🥊

Bellatrix, ona verilen odada yatıyordu. Tony'e arkadaşı Angela'nın evine gidebileceğini söylemişti ama Stark bunu kabul etmemişti. Bella'yı gözünün önünde tutmak istiyordu. Eğer onu gönderirse ve başına bir şey gelirse sorumlu hissederdi. Buna izin veremezdi.

Bellatrix kendini daha iyi hissediyordu. O anlarda korku bütün bedenini sarmıştı ve nasıl tepki vereceğini bilememişti. Biri kutuyu evinin önüne bırakabilirdi, ama o uyurken içeri birinin girmesi ve bıçağı oradan çıkartması bardağı taşıran son damlaydı. Bellatrix güçlü bir kadın olabilirdi ama yıllardır tek başına yaşıyordu ve bu küçük bir olay değildi.

Yatakta oturur pozisyona geçtiğinde telefonundan saate baktı. Akşam 10'du. Tereddütle kalkıp odadan çıktığında koridora doğru çıktı. Birkaç kişinin koridorun ucundan döndüğünü gördü.

Kapıyı kapatıp dışarı adımını attı ve yürümeye başladı. Birkaç dakika boyunca yürüdükten sonra ona seslenilmesiyle durdu.

"Bellatrix?"

Pepper'ın üzgün sesiyle ona döndüğünde gülümsedi.

"Ah.. Tony olanları anlattı. Nasılsın?" diye sordu Pepper yanına ulaştığında. Bella'nın iki elinden tutarak desteğini belirtti.

"Daha iyiyim, teşekkürler. Bay Stark yardımcı oluyor." dedi Bella.

"Eğer bir şeye ihtiyacın olursa lütfen bana haber ver." dedi Pepper. Bella onun ne kadar iyi biri olduğunu bir kez daha düşündü. Ona karşı hep nazik davranıyordu. Yıllardır nasıl Tony Stark onu delirtmemişti?

"Çok teşekkürler, haber veririm." dedi Bellatrix.

"Tony'i arıyorsan çalışma odasında olmalı. Geç saatlere kadar uyumaz. Şimdi gitmem gerek. Sonra görüşürüz, tamam mı?" dedi Pepper.

"Tamam. Görüşürüz." dedi Bellatrix. Pepper ona sarıldığında Bella'da karşılık verdi. İki kadın birbirine son kez gülümsediğinde Pepper oradan uzaklaştı.

Bellatrix, bir an onun neden Tony'i aradığını sandığını düşündü. Tabii ki de onu aramıyordu. Kendi kendine, düşüncelerini yanıltmak için adımlarını spor salonuna doğru yöneltti.

İçeri girdiğinde kum torbasını gördü ve ona ilerledi. Enerjisini harcarsa yorulup uykusu gelebilirdi. Etrafta bir eldiven veya bandaj arama zahmetine bile girmeden yumruk atmaya başladı.

Tony Stark, Bellatrix'in evinin bulunduğu sokağın başında bir kamera bulmuştu. Friday ile oturup saatlerdir onları izlemişti. Ancak gün içinde bir sürü araba ve insan girip çıkıyordu.

"Bir şey bulamadın mı?"

Arkadaşı Rhodey içeri girip ona doğru ilerledi. Tony ona da araştırması için birkaç saat önce haber vermişti.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now