28 🖤🥊

4.6K 478 377
                                    

BUGÜNÜN 2

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

BUGÜNÜN 2. BÖLÜMÜ ÖNCEKİNİ OKUMADIYSANIZ ORAYA DÖNÜN
Yarına kadar dayanamadım kdfkskj❤️

🥊

Gittikçe daha güçlü birine dönüştüğünüzü sanarken meğerse sadece duygusuz birine dönüşürsünüz. Birilerine kırgın veya sinirliyken en çok kendinize zarar verdiğinizi fark edersiniz. Herkes bir yerlerde yaşamaya devam ederken, göğsünüzde koca bir alevle yaşamak en çok kendinize haksızlıktır. Yeter dediğiniz andan sonrasında yaşanan her şeyin sebebi sizin çabasızlığınızdır. Bir şey, bir kere mahvolur. Biri, bir kere gider. Bir şey, bir kere biter. Sonrası, yok. Sonrası sizin probleminizdir. Tek başına kaldığınız o durumla, artık yalnızsınızdır. Çabalamanın hiçbir şeyi değiştirmeyeceğini anladığınızda, artık tüm ümidinizi kaybetmişsinizdir. Artık, her şey bitmiştir.

Bellatrix Jones içinde öyleydi. Tam olarak, artık o noktadaydı. Tüm ümitleri tükenmişti.

Ellerini sert zemine yaslayarak vücudunu yattığı yerden kaldırmaya çalıştı. Kolları o kadar güçsüzdü ki, bunu bile yapamıyordu. Canının acısıyla kafasını tekrar yere yasladı.

Belki ölmeyi beklemek böyle bir şeydi.

Ya da değil.

Ring salonunun kapısı gürültüyle açıldı. Bellatrix gözlerini kapatarak sesleri dinledi. Artık ne olduğu umrunda değildi.

"Geçebilirsin."

Bir kadın ring iplerinin arasından geçerek Bella'ya doğru yürüdü. Sarışın kadın, göz kapaklarını hafifçe araladı. Karşısında ki kadın daha öncekilere göre iri yarı değildi. Siyah saçlara ve beyaz bir tene sahip kişi tam önünde durarak yere çömeldi.

"Dövüşmeyecek misin?" diye sordu.

Bellatrix hafifçe kafasını sağa sola salladı. Siyah saçlı kadın onun yüzüne doğru eğildi.

"Benimde amacım o değil zaten." dedi fısıldayarak. Bella kaşlarını çattı. "Böyle tanışmayı istemezdim ama benim adım Natasha Romanoff. Şimdi dediklerimi dikkatle dinlemelisin. Kalkıp benimle dövüş. Ve yenil. Seni buradan çıkartacağım. Tamam mı?"

Bellatrix'in son günlerdir normalden daha yavaş atan kalbi, hızlanmıştı. Hiç düşünmeden, kafasını hafifçe sallayarak onu onayladı.

Natasha kalkarak ona elini uzattı. Bellatrix son gücünü kullandığını düşünerek onun elinden sıkıca tuttu ve ayağa kalktı.

O sırada içeri William Gloria ve birkaç adam girdi. Bella'nın ayağa kalkmış olması ilgisini çekmişti.

İki kadın, karşılıklı durarak yumruklarını havaya kaldırdı. Natasha, ona doğru dışarıdan sert gözükecek bir şekilde vurdu. Ama canını yakmıyordu. Bella bu hafif vuruş karşısında bile sendeledi. Ardı ardına gelen yumruklar sonrası kendini yere bırakarak gözlerini kapattı.

Ring 🥊 Tony StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin