30 🖤🥊

4.8K 453 174
                                    

Doğum günün kutlu olsun Tony Stark

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Doğum günün kutlu olsun Tony Stark. Seni 3000 kez seviyoruz.❤️♾

Tam 30. Bölüme denk gelmesi hoş oldu❤️

🥊

Bellatrix'in dönüşünden beri beş gün geçmişti. Odadan çıkmayı hala reddetse bile artık yemek yiyordu. Tony, Angela'yı buraya getirip ikisinin görüşmesini bile sağlamıştı. Bella'nın iyi olması için elinden geleni yapıyordu.

İki kadın birbirlerini gördükleri an sımsıkı sarılmış ve ağlamaya başlamışlardı. Ama Angela'yı görmek, Bellatrix'e çok iyi gelmişti. Tony'de onu hiç yalnız bırakmıyor, sürekli ilgileniyordu. Ancak en yakın arkadaşını görmek ve ona sarılmak apayrı bir duyguydu. Saatlerce birlikte oturmuşlardı. Bella hiçbir şey anlatmayıp sussa bile, Angela ona haftalarca yaşadıklarını anlatmıştı.

Bellatrix, gece uykusundan uyandığında yandaki komodinin üzerinde duran ağrı kesiciyi içti. Uykusunun kaçtığını hissederken, onun aksine yastığına sarılarak uyuyan Tony'e baktı. İstemsizce dudaklarında bir tebessüm oluşmuştu.

Omuzları aşağı düşerken yataktan kalktı ve sessiz adımlarla kapıya doğru ilerledi. Tereddüt etse bile derin bir nefes alıp koridorda yavaşça yürüyerek dışarıya çıktı. Sonsuza dek o odada kalamayacağını biliyordu.

Gecenin sessizliğinde hafifçe esen rüzgar insana iyi geliyordu. Bu yüzden yolda yürüyerek denizin kıyısına ilerledi.

Bu sırada uykusundan uyanan Tony, yatağın boş tarafını gördüğünde kafasını hafifçe kaldırarak etrafa bakındı.

"Bellatrix?" diye seslendi, lavaboya doğru. Hiçbir ses gelmediğinde kaşları çatıldı.

"Friday?"

"Evet, Patron?"

"Bella nerede?" diye sordu yataktan kalkarken.

"Kendisi şu an dışarıda efendim." dedi Friday.

"Dışarıda mı?" dedi şaşkınlıkla. Hiç beklemeden oradan çıktı. Bellatrix günlerdir odadan dışarıya adımını bile atmamıştı. Şimdi ise gecenin bir yarısı tek başına, birden bire nasıl çıkabilmişti?

Tony koşarak kendini dışarıya attığında Friday'in ona söylediği yere doğru ilerledi. Bellatrix'i gördüğünde adımlarını yavaşlattı. Sarışın kadın kenarda oturuyor ve denizi seyrediyordu.

Bir süre öylece durdu. Onu şu an rahatsız edebileceğini düşünmüştü. Bu yüzden ona biraz zaman tanıdı. Orada durup onu inceledi. Sarı saçları omuzlarına dökülüyordu. Giydiği siyah tişörtün kolları uzundu. Kısa kollu bir şey giymeyi reddediyordu çünkü kollarındaki morarmaların görülmesini istemiyordu. Tony bunun farkındaydı, ve her aklına geldiğinde sinirleniyordu.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now