15 🖤🥊

5.8K 566 252
                                    

Diğer bölümler ortalık karışacak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Diğer bölümler ortalık karışacak.. hazır olun.
🥊

Bellatrix önündeki kum torbasını o kadar sert yumrukluyordu ki bir ara patlamasından bile korkmuştu. Tony Stark'ı öpmesinden beri 2 gün geçmişti. Normalde bugün üsse gitmesi gerekiyordu ama biraz rahatsız olduğunu söyleyip gitmemişti. Tabii ki bu bir yalandı. Sırf Tony'i görmemek için öyle demişti. Karşısına çıkıp nasıl davranacağını bilmiyordu. Kendine olan sinirini şu an kum torbasından çıkarıyordu.

Ne diye öpmüştü ki?

Artık kollarının acıdığını ve yorulduğunu hissettiğinde durdu. Torbayı iki eliyle tuttu ve alnını yaslayarak nefeslerini düzene sokmaya çalıştı. Aklı sürekli Tony'nin dudaklarındaydı. Gözünün önüne hep o an gelip duruyordu.
Kafasını kaldırdı ve alnındaki terleri kolunun tersiyle sildi. Ardından elindeki bandajları çıkartıp çantasına tıktı. Bugün buraya akşam saatinde gelmişti ve hava çoktan kararmıştı.

Spor salonundan çıktığında Yaşlı L'nin yanında Clarissa Gloria ve adamlarını gördü. Zaten sinirliyken birde onu gördüğünde yumruklarını sıktı. Artık bu kadından bıkmıştı. Hızlı ve sert adımlarla masaya doğru yürüdü.

"Size söyledim! Burayı almanıza izin vermeyeceğim! Cesedimi çiğnemeniz gerekecek! Şimdi defolun!" dedi Yaşlı L, sinirli bir şekilde.

"Belki de artık öyle yapmamız gerek." dedi Clarissa, alaycı bir sesle. "Cesedini çiğneme fikri kötü gelmedi."

"Defolun dedi, duymadın mı?"

Clarissa, Bellatrix'in ani sesiyle arkasını döndü. Onun burada olduğunu bilmiyordu.

"Efendim?"

"Efendim diye hitap etmene gerek yok, Bellatrix diyebilirsin." dedi Bella, tüm alaycılığı ile. Clarissa dişlerini sıkarak gülümsedi.

"Bu iş seni ilgilendirmez. Yoluna bakmanı öneririm." dedi.

"Ama yolumda duruyorsun." dedi Bellatrix ve ona iyice yaklaşarak çantasını yere bıraktı. Clarissa'nın iki adamı, hızlıca yanlarına doğru geldi. Elleri, bellerindeki silahlarında duruyordu. Hazırda bekliyorlardı.

Clarissa, işaret parmağı ile Bella'nın omzuna birkaç kez sertçe vurdu.

"Eğer işime karışmaya devam edersen.. bu senin için hiç iyi olmayacak." dedi.

Bellatrix, aniden ona dokunan kolunu sertçe ittirdi. Clarissa'nın adamları aynı anda silahlarını çektiğinde, Bella birinin kasıklarına tekme atarak elindeki tabancayı aldı. Hızlıca diğer adama döndü, göğsüne yumruk attı ve dirseği ile ona doğrulttuğu bileğine sertçe vurdu. Diğerinin de tabancasını eline aldığında iki silahı da adamlara doğrulttu. Acıdan yere çömelmişlerdi.

"Hâlâ yolumda duruyorsun." dedi Bella, Clarissa'ya bakarak. "Köpeklerin pek eğitimli çıkmadı galiba."

"Kendinden çok emin tavırlar sergiliyorsun. Ama daha kim olduğumu bile bilmiyorsun." dedi Clarissa. "Kalkın. Gidiyoruz." diye emretti, adamlarına.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now