39 - Özel Bölüm EG 🥊

4.2K 394 1.3K
                                    

End Game Özel Bölüm

Bölüm 3000 kelime❤️

Eve Dönüş şarkısını daha önce de medyaya koymuştum ama yine koyuyorum merak edenler olmuş.

🥊
UZAY

Tony Stark, zırhının baş kısmına dokunarak çalışmasını umdu. Burada umabileceği tek şey buydu zaten. Birde Nebula'nın onu uykusunda öldürmemesi de vardı tabii. Ama ona da bir şekilde güveniyordu artık.

"Bu şey çalışıyor mu?" diye sordu kendi kendine. "Merhaba Bayan... Jones. Ya da Stark." yavaşça arkasına yaslandı "Bunu görüp görmeyeceğini bile bilmiyorum. Hatta hâlâ yaşadığını bile... Tanrım, umarım yaşıyorsundur. Uzay boşluğuna bakmanın verdiği varoluşsal sorgulama hissi olmasa, bugün daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Burada ki mavi manyak bana yardımcı oluyor. Tanısan çok seversin, iyi anlaşırsınız."

"Uzay boşluğunda sürünüyoruz. Oksijen yarın sabah bitecek. Her şey bitmiş olacak. Sakın üzülme ama. Tamam, birkaç hafta üzülebilirsin belki.

"Ama şunu unutma sakın; uzun bir uykuya dalarken yine her zamanki gibi olacak. Seni göreceğim. Hep seni gördüm zaten. Benim evim sensin. En sevdiğin şarkıda dünyaya eve geldiğimi söyle diye bir söz geçiyor. Umarım o şarkıdan nefret etmeyip dinlemeye devam edersin. Seni seviyorum Bellatrix."

🥊
DÜNYA

22 gün.

Tam olarak 22 gün geçmişti.

Yaşlı L, Angela ve tanıdığı diğer arkadaşları gitmişti. Onlar da toz olmuştu.

Tony ve diğerlerinden hiçbir haber yoktu. Ne bir mesaj, ne bir arama, ne de bir yaşam belirtisi. Bellatrix, elinde ki yüzüğe bakıyordu. Acaba Tony şu an ne yapıyordu? Ne durumdaydı? İyi miydi? İyiler miydi?

Tek düşündüğü şey bunlar bile değildi.
Sabah Bruce ile yaptığı konuşma aklına gelip duruyordu.

Sabırsızca oturduğu sandalyede kıpırdanıyordu Bella. Kolundan alınan kanı durdurmak için yapıştırılan pamuğu kaldırarak kenara bıraktı. Hafif bir morluk oluşmuştu. Ama umursamadı.

"Sonuçlar çıktı." dedi Bruce, ona yaklaşarak. Yüzünde garip bir ifade vardı.

"Neyim varmış?" diye sordu Bellatrix. Kendini bir süredir çok halsiz hissediyordu. Hasta gibiydi. Bruce'da ona birkaç test yapmayı önermişti.

"Bellatrix... sen..." Bruce derin bir nefes aldı. "...sen hamilesin. Hemde ikizlere." dedi.

Bellatrix'in kaşları çatılırken oturduğu sandalyeye iyice sindi. Karşısındaki adamın dediğini idrak etmeye çalışıyordu. Bir ara bundan şüpheleniyor gibi olmuştu ama bu fikirden hemen uzaklaşmıştı.

Tony olmazsa bunun altından nasıl kalkacaktı?

"Tebrik ederim." dedi Bruce ve elini onun omzuna koydu. "Ancak ciddi bir şekilde konuşmamız gerekiyor. Çünkü kan değerlerin çok düşük çıktı."

"Düşük mü?" diye sordu Bellatrix, elini istemsizce karnına götürürken.

"Hamile olan kadınlar, bebeğin besinlerini sağlamaya yardımcı olmak için vücudun ürettiği kan miktarının fazla olması nedeniyle anemi gelişimi için daha yüksek bir risk altındadır." dedi Bruce, ona açıklayarak. "Eğer tedavi edilmezse hem senin için hem de bebekler için tehlikeli olabilir. Üstelik iki tane varsa."

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now