40 - Özel Bölüm SON🥊

4.2K 375 614
                                    

Son Özel Bölüm

BU BÖLÜMÜ HEPİMİZE İTHAF EDİYORUM💕

Vee babalar günün kutlu olsun Tony Stark❤️

♾🥊

End Game'den 1 Yıl Sonra

Hayatın bizi ne ile karşılaştıracağını asla bilemeyiz. Bazen önümüze çıkan fırsatları çok iyi değerlendirebiliriz. Bazen ise, bazı şeyleri kaçırırız ve bunun farkına bile varamayız.

Bir trende hangi vagona bineceğinize karar vermeye çalışırken en baştakine binseniz, ama aslında hayatınızın aşkı diğer vagonda olsa bunu asla bilemezsiniz.

Ya da bütün gün evde yatarak iyi şeylerin sizi bulmasını isteyemezsiniz. Üzgünüm, bunun için bir telepati gücünüz yok. Hayatın gerçekleri bunlar.

Bu yüzden kalkın ve kendinizi mutlu edecek şeyler yapın. Size zarar verenleri veya o şeyleri bir kenara itin. Biraz da kendinizi düşünün. Kendiniz için yaşayın.

Bellatrix Jones'da yıllarca böyle yapmıştı. Kendini düşünmüştü sadece. Babası öldükten sonra, kendini mutlu etmek için yaşamıştı.

Ama o artık bir Stark'dı ve çocukları vardı. Onun mutluluğunu sağlayan şeyler onlardı bundan sonra. Hiçkimsesi yokken, Tony sayesinde koca bir aileye sahip olmuştu.

"Çocukların seni yaşlandırdı galiba."

"Sen kaç yaşındaydın? 100 falan mı?" diye sordu Bellatrix. Ardından karşısındaki Bucky'e bir yumruk attı. Ama bir sonraki hamleden kurtulmuştu.

İntikamcıların yeni üssünde ikisi ringde dövüşüyorlardı. Bellatrix ilk önce Tony'e teklif etmişti ama yakışıklı adam yorgun olduğunu söyleyerek kabul etmemişti. Yalandı. Bella onun kazanmasına hiçbir zaman izin vermediği için sürekli yeniliyor ve herkese alay konusu oluyordu.

Bu yüzden Tony'de; Bucky'e sormasını söylemişti.

İlk başlarda Tony ikisinin pek anlaşamayacağını düşünmüştü. Kendisi bile hâlâ pek yakın değildi. Ama Bellatrix şaşırtıcı şekilde onunla çok iyi anlaşmıştı. Bir bakıma Bucky'e baktıklarında Steve'i hatırlıyorlardı ve öldüğü için Barnes'ı ne olursa olsun korumak istiyorlardı. Tony onun gitmesine izin vermemişti. Diğerleriyle birlikte o da burada kalıyordu.

Bellatrix onu yere serdiğinde ellerini beline koyarak gülümsedi.

"Annem demir kolu yenmiş!" diye bağırdı Benjamin aniden. İkisi de bakışlarını kapıya çevirdi. Jenski koşarak geldiğinde ikizine çarptı.

"Ne?! Sen yenmeliydin Bucky!" dedi küçük kız. Suratında büyük bir hayal kırıklığı vardı. Jenski, Bucky'i gereğinden fazla seviyordu. Buraya geldiklerinde sürekli onun etrafında dolaşıyordu.

"Ben senin annenim, farkındasın değil mi?" diye sordu Bellatrix. Bucky yerden kalktı ve gülerek ringden indiğinde, Jenski koşarak ona sarıldı.

"Ama o Bucky. O farklı." dedi.

Bellatrix bu duruma asla kızmıyordu. Çünkü Bucky'e değer vermesi hoşuna gidiyordu.

Bu sırada Happy, sırtında iki çanta ile kapıda durdu. Koştuğu ve yorulduğu belli oluyordu.

"Kazanamadın Unhappy." dedi alayla Benjamin.

"Bellatrix... çocuklarını yüksek bir yerden ayaklarından tutarak sallandırsam bu senin için sorun olur mu?" diye sordu Happy, nefes nefese.

Ring 🥊 Tony StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin