12 🖤🥊

6.2K 592 336
                                    

Bir sonraki bölüm hazırda bekliyor, çok tatlı bir bölüm oldu onu okumanızı sabırsızlıkla bekliyorum kdjfjfd❤️❤️

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Bir sonraki bölüm hazırda bekliyor, çok tatlı bir bölüm oldu onu okumanızı sabırsızlıkla bekliyorum kdjfjfd❤️❤️

🥊

Bellatrix Jones, başının altındaki yumuşak yastıkta gözlerini açtı. Gece geç saate kadar Tony Stark ile sohbet etmişlerdi ve hala uykusunun olduğunu hissediyordu. Bir süre açık gözleriyle etrafa baktı. Ardından yastığının altına elini daldırdığında telefonunu bulup orta tuşuna bastı. Saat 11'e geliyordu. Normalde asla bu saate kadar uyumazdı. O yüzden uykudan vazgeçip yataktan kalktı ve odadaki lavaboya girip yüzünü yıkadı.

"Bayan Jones?"

Friday'in sesini duyduğunda yatağa geri oturdu ve ayakkabılarını giymeye başladı.

"Evet, Friday?"

"Bay Stark sizi kahvaltıya bekliyor. Bazı haberleri var." dedi Friday.

"Şey.. hemen geliyorum."

Bellatrix, bazı haberlerin evine giren kişilerle ilgili olmasını umdu. Hızlıca odadan çıktı ve Tony'in yanına gitti. Stark, kahvesinden bir yudum alırken Bella'nın içeri girişini izledi.

"Günaydın Bellatrix."

"Günaydın Bay Stark. Friday.. haberleriniz olduğunu söyledi." dedi Bellatrix gergince.

"Neden oturmuyorsun?" diye sordu Tony, masadaki boş sandalyeyi işaret ederek.

Bella hızlıca oturdu ve ona doğru döndü. Tony bardağını masaya bıraktı ve derin bir nefes alıp konuşmaya başladı;

"Sabaha karşı parmak izi sayesinde evine girenleri bulduk. Arkadaşım Rhodey.. adamlarıyla birlikte gidip onları yakaladı. Daha önceden gasp ve hırsızlık suçu olan birkaç serseriymiş. Sanırım seni korkutup evini soymak istediler. Ama gereken cezayı en ağır şekilde alacaklar, bundan emin olabilirsin." dedi Tony.

Bellatrix'in duyduklarıyla içi rahatlarken gülümsemesine engel olamadı. Oturduğu sandalyeden geri kalktı ve hiç düşünmeden Tony'e sarıldı. Stark, buna şaşırarak sarılışına karşılık verdi. Bunu beklemiyordu.

"Teşekkür ederim Bay Stark." Uzun bir süredir, birinin onun için bu kadar çok uğraştığına şahit olmuştu. Bella ne kadar korkusuz ve güçlü bir kadın olursa olsun, evine birilerinin girip böyle bir şey yapması onu tam tersine sürüklemişti.

"Beni boğmaya devam edersen teşekkürünün anlamı kalmayacak.."

Bellatrix bu kadar sıkı sarıldığını fark etmemişti. Hızlıca çekildi ve sandalyesine geri oturdu.

"Özür dilerim.. ben.."

"Bana sarıldığın için sakın özür dileme." dedi Tony ve ona göz kırptı. "Şimdi... huzurlu bir şekilde kahvaltımızı edelim. Daha sonra seni evine bırakırız. Tabii istediğin kadar burada kalabilirsin. Benim için hiç sorun değil."

Ring 🥊 Tony StarkDove le storie prendono vita. Scoprilo ora