35 🖤🥊

4.4K 447 262
                                    

Kitabın finaline birkaç bölüm kaldı

Ops! Esta imagem não segue as nossas directrizes de conteúdo. Para continuares a publicar, por favor, remova-a ou carrega uma imagem diferente.

Kitabın finaline birkaç bölüm kaldı.
Ama finalden sonra Infinity War ve End Game'e ait iki, ve bir tanede sürpriz bir özel bölüm yazmak istiyorum. Yani bir süre daha birlikteyiz❤️

🥊

Aradan geçen birkaç gün çok sakindi. Bellatrix ve Tony'nin arası daha fazla bozulmamış, aksine çok iyi olmuşlardı. Bella'da kendini daha iyi hissediyor, ve daha fazla burada, üste kalmak istemiyordu. Evini özlemişti.

Tony'nin çalışma odasına girdiğinde, yine kendini yaptığı işe kaptırmış olduğunu gördü.

"Tony?"

"Hıh?"

Bella, yakışıklı adama arkadan yaklaştı ve kollarını ona sararken eğilerek kafasını sırtına yasladı.

"Biraz konuşabilir miyiz?" diye sordu.

"Tabii. Bir şey mi oldu?" dedi Tony, arkasını dönmeden. Ona bu şekilde sarılması hoşuna gitmişti.

"Artık.. evime dönmek istiyorum." dedi Bellatrix. Tony yaptığı işi anında kesti. Ardından onun kollarını kendinden uzaklaştırarak döner sandalyesini çevirdi.

"Bundan emin misin? İstediğin kadar burada kalabilirsin." dedi Tony.

"Burada olmayı seviyorum. Ama... evimi daha çok seviyorum. Biliyorsun, babam ve annemden bana kalan tek şey orası." dedi Bellatrix. Tony tebessümünü gizleyemeden onu belinden tutarak kendine çekti ve dizine oturmasını sağladı.

"Sana burada hapis hayatı yaşatamam. Artık korkulacak hiçbir şey yok. Ama orada güvende hissetmen için her şeyi yapacağım." dedi Tony. Bellatrix kollarını onun boynuna sardı ve kendine çekerek öptü. Tony, onun öpüşüne karşılık verirken belinden daha sıkı sarıldı.

🥊

Bellatrix, evine döneli iki gün olmuştu. İlk gece Angela onunla birlikte kalmıştı. Ama daha fazla kalmasına gerek yoktu. Bella eski düzenine geri dönmeli, buna alışmalıydı.

Spor çantasının fermuarını çektiğinde telefonu çalmaya başlamıştı. Arayan Tony'di. Bellatrix gülümseyerek telefonu açtı.

"Beni çok özledin galiba." dedi. Çünkü Tony onu sık sık arıyordu.

"Burada uğraşacak kimseyi bulamıyorum, ondandır." dedi Tony alaycı bir şekilde.

Bellatrix telefonu kulağı ve omzu arasına sıkıştırarak çantasını diğer omzuna attı.

"Ne yapıyorsun?" diye sordu Bella, kapıya ilerlerken.

Ring 🥊 Tony StarkOnde as histórias ganham vida. Descobre agora