17 🖤🥊

5.8K 543 494
                                    

İki bölümü birleştirdim, uzun okuyun diye😌🥊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İki bölümü birleştirdim, uzun okuyun diye😌
🥊

Tony Stark, hastane odasının tekli koltuğunda uyukluyordu. Saat gece yarısına yaklaşıyordu ve tüm gün, buradan 1 saniye bile ayrılmamıştı. Happy, Bella'nın motorunu bir süre önce alıp götürmüştü ve ondan hala haber gelmemişti. Tony'nin de artık canı sıkılıyor ve gözlerini açık tutmakta zorlanıyordu.

Bellatrix, göz kapaklarını hafifçe araladı. Odadaki loş ışık ilk başta bulanık geldi. Birkaç kez gözlerini kırpıştırdı ve nerede olduğunu anlamaya çalıştı. En son üsse gidiyordu. Motoruyla.

Ve sonra.. frenleri tutmamıştı.

Bellatrix olan her şeyi birden hatırladı. Yattığı yerden hızlıca doğruldu ve korkuyla etrafına bakındı. Tony Stark, hissettiği hareketlenme ile gözlerini açtı ve Bella'nın uyanmış olduğunu gördü. Yayıldığı koltukta hızlıca kendini düzeltti ve ona doğru yaklaştı.

"Bellatrix. Sakin ol, iyisin."

Tony, onun elinden tuttu ve sakinleşmesini sağladı. Bella, kendine gelerek sakin bir şekilde kafasını yastığa geri koydu. Ama Tony'nin elini bırakmadı.

"Ben.. ben kaza yaptım."

"Evet. Ama iyisin. Kaskın ve ceketin seni korumuş. Hiçbir şeyin yok." dedi Tony. Bellatrix, gözlerinin dolmasına engel olamadı.

"Ben... ben düştüm. Gökyüzüne bakıyordum. Her şey... dönüyordu."

Tony, diğer elini Bella'nın yanağına koydu.

"Çok hızlı düştüğün için başın döndü ve bayıldın. Artık iyisin. Ben buradayım." dedi Tony. "Şimdi dinlen. Her şey güzel olacak."

Bellatrix yavaşça gözlerini kapattı ve Tony'nin elini daha sıkı tuttu. Kendini artık güvende hissediyordu.

Ertesi gün, taburcu işlemleri tamamlandıktan sonra Happy ve Tony, Bella'yı evine götürmek için yola çıktılar. Ona üsse gelmesini teklif etti ama arkadaşı Angela'yı arayıp onda kalmasını istemişti bile.

Bellatrix sabah uyandığından beri Tony Stark'da bir tuhaflık seziyordu. Konuşurlarken yüzüne bakmıyor, kısa cevaplar veriyor ve soğuk davranıyordu. Nedenini bulmaya çalışıyordu ama kendi kendine sürekli cevapsız kalıyordu.

Evinin önüne geldiklerinde ikisi de arabadan indi.

"İçeri gelmek ister misiniz?" diye sordu Bella.

"Sağ ol, ama gitsem iyi olacak. Ancak.. gitmeden önce.. seninle bir şey konuşmalıyım." dedi Tony.

"Tabii, sorun ne?" dedi Bellatrix. Söyleyeceği şeyin davranışlarıyla bir ilgisi olmasını umdu.

"Tüm şirket işlerimi daha önceden Pepper'a bırakmıştım. Her şeyle o ilgileniyordu. Ama şimdi... şirkete geri dönme kararı aldım ve..."

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now