18 🖤🥊

5.7K 553 476
                                    

Yine kısa olmasın diye iki bölüm birleştirdim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yine kısa olmasın diye iki bölüm birleştirdim.
Bir yerde 2 günlük zaman atlaması var. Sahne birden yarıda kesiliyor, kafayı çok takmayın ve okumaya devam edin... sjjdksdjs❤️

🥊

Tony Stark, elindeki içki şişesinin dibini görürken ofladı. Gidip yenisini almaya üşeniyordu. Bu yüzden şişeyi masanın üzerinde ittirdi ve bardağında kalan son yudumu içti. Zaten, daha fazla içmemeliydi. Dün, Clarissa Gloria ile Yaşlı L'nin yerinde buluşup kağıtları imzalamak için plan yapmışlardı. Birazdan kalkıp oraya gidecekti. Bunun için Happy'i yollayabilirdi ama Clarissa'nın gözlerinin içine bakıp Bellatrix'den uzak durması için tehdit etmeliydi.

Karışmış saçlarını eliyle düzeltti ve sandalyesinden kalkıp garaja doğru ilerledi. Happy onu bekliyordu. Arabaya bindiler ve Yaşlı L'nin yerine, yola çıktılar.

Kısa sürede oraya vardıklarında Tony arabadan indi ve Happy'de onu peşinden takip etti. Kapıdan içeri girdiler ve durup gözleriyle Clarissa'yı aradı. Ama onun yerine, Bellatrix'i gördü. Ringe giriş kapısının önünde bir adam ile dikiliyor ve konuşuyorlardı. Tony orada durup öylece Bella'yı izledi. İçinde bir özlem duygusu hissetmeyi beklememişti.

Bellatrix, karşısında ki adama gülümsedi ve ona uzanıp sarıldı. Bu hareketi, Tony'nin kaşlarını çatmasına sebep olmuştu. Kıskançlık mıydı?

Bella ve tanımadığı adam ring salonuna girdiklerinde Tony rahatsızca yerinde kıpırdandı.

"Bugün dövüş gecesi vardı. Onun için burada olmalılar." dedi Happy.

"Bellatrix'de mi dövüşecek? Hastaneden çıkalı daha 9 gün oldu." dedi Tony.

"Demek günleri sayıyorsunuz..."

Tony hafifçe ona dönüp kötü kötü baktığında bir şey demedi. Ardından o tarafa doğru yürüdü. İçerisi her dövüş gecesi olduğu gibi kalabalıktı. Hızlıca bir yere oturdular ve izlemeye başladılar. Tanımadığı birçok kişi çıkıp dövüşmüştü. Bellatrix'in ismi anons edildiğinde oturduğu yerde öne doğru eğildi ve dikkatini ringe verdi.

Bellatrix, kenardaki suyundan içti ve ringe doğru iplerin arasından geçerek çıktı.

Bir kadın ile karşı karşıya geldiler. Yumruk tokuşturdular ve zil sesi ile pozisyonlarını aldılar. Birkaç dakika birbirlerine yumruk atıp bunlardan kaçmalarıyla geçti. Bellatrix, yumruğunu sertçe salladığında, kadın çevik bir hareketle kaçtı. Bella'nın yumruğuyla birlikte bedenide boşluğa doğru savruldu. Etrafın döndüğünü hissediyor gibiydi. Sanki ring, ayağının altından kayıyordu. Kadın, bunu fırsat bilip ona döndüğü an karnına birkaç kez vurdu. Bellatrix kendini bunlardan koruyamadı ve sırtını iplere doğru yasladı. Yere düşeceğini hissediyordu. Önündeki kadından 3-4 tane görmeye başlamıştı. Yüzüne yediği yumrukla artık kendini yere bıraktı.

Ring 🥊 Tony StarkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin