16 🖤🥊

5.6K 570 257
                                    

Cast bölümünü baştan güncelledim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Cast bölümünü baştan güncelledim. Yeni bir karakter hikayeye girerse, tekrar güncelleyip size haber veririm❤️

🥊

Bellatrix, her sabah alarmının sesiyle uyanırdı. Ertelemez, hemen kalkardı. Ama bu sabah telefonuna gelen mesaj sesi ile gözleri açılmıştı. Alarmının çalmasına daha yarım saat vardı ve gelen mesajın sahibi telefonunda kayıtlı değildi. Yastığını yatak başlığına yasladı ve mesajı açtı.

Kimden; Kayıtlı Değil
"Günaydın Bellatrix. Eğer kahvaltı yapmadıysan bana eşlik eder misin? Zaten bugün buraya geleceksin. Birkaç saat önce gelsen senin için sorun olmaz diye düşünüyorum. -t.s"

Bellatrix'in uykusu aniden açıldı. Daha önceden Tony Stark ile hiç mesajlaşmamıştı. Bir sorun olduğunda Pepper'ı arıyor veya ona yazıyordu. Saçlarını geriye doğru attı ve mesaja yanıt vere tıklamadan önce numarayı telefonuna kaydetti.

Kime; Bay Stark
"Günaydın Bay Stark. Kahvaltıda size eşlik etmekten mutluluk duyarım."

Mesajı gülerek yolladığında birkaç dakika bekledi. Hemen cevap gelmişti.

Kimden; Bay Stark
"Bu harika. Seni bekliyorum."

Bellatrix telefonunu orada bırakıp kalktı ve kısa bir duş alıp üstünü değiştirdi. Çantasını kontrol ettikten sonra ayakkabılarını giydi ve telefonunu alarak evden çıktı. İçinde büyük bir mutluluk ve enerji barındırıyordu.

Garajından motorunu çıkarttı ve kaskını takıp yola çıktı. İntikamcılar üssü, şehrin dışında kalıyordu. Bellatrix'in evi de şehir merkezinden uzakta olduğu için oraya varması hiçbir zaman uzun sürmüyordu.

Çok fazla hız yaptığını fark ettiğinde freni hafifçe sıktı. Birkaç saniye yavaşlamayı bekledi. Ama işe yaramamıştı. Freni sonuna kadar sıkmayı denedi, ancak olmuyordu. Kalbi korkuyla hızla atmaya başlamıştı. Defalarca kez freni sıktı ve durmaya çalıştı.

Ne yapması gerektiğini düşünürken aniden yola çıkan bir köpek gördü. Çarpmamak için hızlıca sağa doğru kırdı. Ancak, kontrolünü kaybetti ve motor ile birlikte yere devrildi. Asfalt yolda birkaç kez sertçe yuvarlandı. Nefessiz kaldığını hissederek kafasındaki kaskı titreyen elleriyle çıkarttı. Başını yere yasladı ve gökyüzüne doğru baktı. Bulutların hızla hareket ettiğini gördü. Başı dönerken, gözlerinin kapanmasına engel olamadı.

🥊

Tony Stark, elindeki telefonuyla sandalyeye oturdu ve rahatça arkasına yaslandı. Bellatrix'in birazdan geleceğini düşünüyordu. Az sonra, ortamdaki sessizliği Friday'in sesi bozdu.

"Bay Stark. Üsse yakın bir yolda kaza oldu. Polis ve ambulanslar oraya varmış. Bir motor kazası efendim."

Tony'nin kaşları çatılırken oturduğu sandalyeden hızlıca geri kalktı. Düşündüğü şeyin olup olmadığını merak etmeye başlamıştı.

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now