31 🖤🥊

4.4K 433 200
                                    

10K olmuşuz, ama nasıl mutluyum :')

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

10K olmuşuz, ama nasıl mutluyum :')

🥊

Ertesi gün, Tony Bella'dan önce kalkıp ona kendisi kahvaltı hazırlamıştı. Ama bu sefer odaya götürmemişti. Dün gece dışarıya çıkabildiyse, bugünde yapabilirdi. O yüzden onu uyandırmak için odaya döndü ve yatağa oturarak ona yaklaştı.

"Bellatrix.." yavaşça onun omzuna dokundu. ".. uyan."

Bella hafifçe kıpırdandı ama gözlerini açmadı. Tony yüzünü onun boynuna yaklaştırdı ve birkaç öpücük bıraktı. Sıcak nefesi Bellatrix'in boynuna çarparken sarışın kadın gülümsedi. Ardından gözlerini açarak ona döndü.

"Günaydın." dedi Tony ve onun alnına düşen saçını geriye attı.

"Günaydın. Ne zaman kalktın?" diye sordu Bellatrix ve elini Tony'nin sakallarının üstünde gezdirdi.

"Biraz oldu. Size kahvaltı hazırladım. Ama oda servisimiz maalesef sona erdi. Artık kendiniz kalkmanız gerekiyor." dedi Tony, alaylı bir şekilde.

"Pekala.. bugüne kadar olan hizmetlerin için teşekkürler." dedi Bellatrix ve onun kafasına hafifçe birkaç kez vurdu. Tony bu harekete gülerek onun dudaklarına yaklaştı ve öpmeye başladı. Bella, elini onun ensesine koyarken öpüşüne karşılık verdi.

Tony ondan uzaklaştı ve,

"Eğer... kahvaltıyı ben hazırlamamış olsaydım bunu devam ettirebilirdim."

Bellatrix yanındaki yastığı alıp ona vurduğunda gülmemeye çalıştı. Tony, yastığı onun elinden alıp bir kenara bıraktı ve yataktan kalkıp odanın kapısına yürüdü.

"5 dakikan var!" diye seslendi, çıkmadan önce.

Bellatrix'de yataktan kalktı ve lavaboya girdi. Tişörtünün kollarını yukarı doğru çekip suyu açtı. Yüzünü yıkadıktan sonra, kollarındaki yaraları gördü. Birkaç saniye duraksayıp gözlerini kapattı ve aklına gelen düşünceleri uzaklaştırmaya çalıştı. Ellerini kurulayıp tişörtünün kollarını tekrar indirdi ve odadan çıktı.

Tony'nin yanına vardığında gülümsemeye çalışarak masaya oturdu ve birlikte kahvaltı ettiler.

Kahvaltıdan sonra, Tony hızlıca onun yanına yaklaştı.

"Bana güveniyor musun?" diye sordu aniden.

Bellatrix hafifçe gözlerini kısarak,

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now