32 🖤🥊

4.4K 423 344
                                    

Sınavlarınız nasıl geçti bakalım?🥊

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sınavlarınız nasıl geçti bakalım?
🥊

Aradan geçen birkaç günün ardından, Tony bir daha aynı hatayı yapmamak için sürekli kendini uyarıyordu. Bellatrix'e bir daha zorla bir şey yaptırmayacaktı. Gerçi yaptıramamıştı da. En azından denemeyecekti bile.

Şimdi ise Bella ile odada film izliyorlardı. Romantik komedi tarzında olan filmin sonuna gelmişlerdi ve kız ile çocuk kavuşmuşlardı. Bellatrix önünde ki peçeteyi alıp gözlerini sildi.

"Ben sana gülmen için açmıştım. Ağlaman için değil." dedi Tony, ekranda yazılar akmaya başladığında.

"Ama.. çok güzel bitti.." dedi Bella ve ona doğru döndü. Tony televizyonu kapattı ve yaslandığı yastığını düzeltti.

"Keşke korku izleseydik o zaman." dedi Tony.

"Seni bilmem ama korku filmleri beni korkutmuyor." dedi Bellatrix. İkisi yan yana, yüzleri birbirine dönük bir şekilde yatıyordu.

"Ne? İlla ki korktuğun bir film vardır." dedi Tony, ona inanamayarak.

"Zaten pek izlemeyi sevmiyorum. Bir amaçları olduğunu düşünmüyorum. Az önce izlediğimiz aşktan bir ders çıkarabiliriz. Ama korku filmlerinden bunu yapamayız." dedi Bellatrix. Tony sessiz bir şekilde, ona gülümseyerek bakmaya başladı.

"Neden öyle bakıyorsun?" diye sordu Bella.

"Bana.. yaşamak; doğmak ve ölmekle değil, sevgi ve sevilmekle başlar demiştin. Gerçekten artık yaşadığımı hissediyorum. Bunu sana her baktığımda anlıyorum." dedi Tony.

Bellatrix gülümsedi ve elini Tony'nin yanağına koyarak onu öptü. Yakışıklı adam, onun öpüşüne karşılık verirken belinden tutup kendine doğru çekti. Öpüşmeleri derinleşirken, Tony ağırlığını vermeden Bella'nın üstüne çıktı. Kısa sürede ikisinin de kıyafetleri yere düştüğünde, Tony Bellatrix'in neredeyse geçmiş olan yaralarını defalarca öptü. İkisi de şu an anın büyüsüne kapılmıştı.

Bu iki yaralı kalp, bedenlerini değil, ruhlarını tatmin etmişlerdi.

🥊

Tony, hırslı bir şekilde Bellatrix ile girdikleri bir iddayı kazanmaya çalışıyordu. Tony ona yemek yapmanın aslında çok basit olduğunu ama herkesin büyüttüğünü söylemişti. Şimdi ise bir kek yapmaya çalışıyordu. Bellatrix'de tezgaha oturmuş onu izliyordu. Sürekli yaptığı şeylere mana bulup, onu sinirlendiriyordu. Eğlendiği her halinden belliydi.

"Bence az un koydun." dedi Bella.

Tony kafasını kaldırıp kızgınlıkla ona bakmaya başladı.

"Öyle mi düşünüyorsun?" diye sordu. Bella hafifçe kafasını sallayarak onu onayladı. Ve aniden, Tony onun suratına un fırlattı.

"Tony!"

Ring 🥊 Tony StarkWhere stories live. Discover now