1.7

3.3K 513 51
                                    

Sabahleyin alarmımı kurmayı unuttuğumdan geç uyanıyorum, hemen okul üstümü giyip aşağı iniyorum.

"Yarın okul var Jisung. Öğlen yemeğini Minho'ya verdim o sana okulda verecek eğer unutursa onun sınıfına git, tamam mı?" Sessizce onaylıyorum.
Okula geç kalıyorum bu zamanda tabii. Geç uyanmama kızıyorum. Minho hyung'un beni beklemeyip gitmesine de.

Biraz yürüyorum, sonra okul kapısından içeri giriyorum. Okulun içine girip kütüphane'ye gidiyorum. Seungmin'in ve benim nöbetçi olduğu gün bugün.

"Günaydın." diyorum sessizce. Etrafa bakıyorum birileri var mı diye. Seungmin'i masalardan birinde otururken görüyorum, kafasını masanın üzerine yaslamış. Yavaş yavaş nefes alış sesi geliyor kulağıma.
Yavaş yavaş yaklaşıyorum ona. Tam kapüşonlusuna dokunacağım zaman masadaki meyve sularını fark ediyorum.
İki üzümlü, bir narlı. Yanında da yemek kabı.

"Oh bunları bizim için mi hazırladın yani." diye mırıldanıyorum. Seungmin'in uyanmasını bekliyorum dakikalarca. Sağ tarafına geçip yüzünü inceliyorum, çeşitli şeylere dikkat ediyorum. Beni'ne, kirpiklerine bir çok şeye.

Sonra aniden,

Aklıma öğle yemeği geliyor, Minho hyung'dan almam gereken öğle yemeği. Onun arkadaşlarını görmek istemiyorum. Seungmin ile öğle yemeğimi almaya gideceğime karar veriyorum. Seungmin uyurken fakat benimle birlikte geleceğini biliyorum. Çok iyi biliyorum.

Ve dikkat etmediğim, fark edemediğim bir şey oluyor.

O gün Seungmin'in geçen sene müze gezisinden sonra birlikte aldığımız pacman desenli çorapları giydiğini. Aynı zaman da benimde giydiğimi. Fark edemiyorum.

iktsuarpok : minsungWhere stories live. Discover now