Capitolul II

2.6K 133 3
                                    

Nu stiu daca decolteul prea adânc sau blugi scurti îi facuse pe primi mei oaspeti putin debusolati.Cert este ca de multe ori intentionat uitam sa imi închid câtiva nasturi la camasa pe care o purtam mereu cu o bustiera transparenta din dantela alba...plus ca era foarte cald afara.

Cei zece închiriase cabana mare.Era prima din josul scarilor cu cea mai frumoasa si pitoreasca priveliste iar râul curgea fix pe lânga ea.Se puteau bucura de toata linistea si de toata atentia mea avand privilegiul sa stau destul de aproape.Ne desparteau un drum îngust si o vale cu trepte sapate in pamant si pavate cu jumatati din trunchiuri de copac.

-Bine a-ti venit in resortul La Cabane,eu sunt Ana si va voi fi ghid pe tot parcursul sejurului,ma puteri deranja oricând aveti nevoie...

-Sigur vom avea...Auuuu...
si tipul din fata mea gâfâia usor dupa cotul primit in coaste de la iubita lui.

Erau cinci cupluri de tineri ,unul mai îndragostit ca altul ,am presupus dupa cum fiecare fata statea agatata de baiatul ei,unele ii tineau doar de mâna,altele pur si simplu stateau calare.Le analizam pe fiecare si ma bufnea râsul in sinea mea ,cat de sigure pareau pe ele iar lor li se scurgea privirea mai jos de lantul de la gâtul meu.Adevarul ca aveam un pandantiv minunat care atârna exact între sâni.

Cu singuranta îsi doreau sa petreaca nopti de neuitat cu mult alcool si sex,vroiau sa se distreze si aveau tot dreptul.Nici unul dintre ei nu aveau mai mult de 25 de ani.Miroseau de la o posta cuiele de marijoana din buzunarele lor.
Pentru mine era ceva normal vazusem multe si traisem din plin clipe de neuitat,avusesem multi turisti cu chef nebun de aventura in resort.
Marijoana mai fumam si eu din cand in când si nici nu erau primi care veneau aici cu astfel de ganduri.
Fusese destui inaintea lor ,uni au plecat cu inima franta,altii mai îndragostiti ca niciodata.
Locul acesta avea ceva aparte iar eu devenisem la prima vedere un farmec dintre ele.

-Va rog sa ma urmati...
le spun in timp ce o iau inainte si cobor scarile ce duceau spre cabana unde urmau sa fie cazati.

Sigur nici una dintre fete nu si-ar fi dori ca ei sa fie in momentul asta in spatele meu.Blugi mulati nu imi acoperea mai mult de jumatate din fund.Simteam privirile doritoare si auzeam forfota,vor iesi scântei dupa ce le prezint cabana si le inmanez cheia.

-Aceasta este camera de zi si bucataria cu open-space daca va este racoare puteti aprinde semineul,la lasara serii aerul se raceste destul de tare.

Ma indrept catre dulap si fara sa vreau il vad din nou pe tipul cu gura mare cum imi masoara fiecare gest,îi zâmbesc scurt si imi vad încontinuare de treaba.

-Aici aveti destule paturi in caz ca vreti sa va petreceti noaptea in baldachinul de afara sau pe terasa...aviz amatorilor o patura in plus daca vreti sa stati dezbracati...zambesc cu subânteles si aud chicoteli intre fete.

-O patura in plus si daca vrem sa stam goi pe terasa ?!...zice cel glumet dintre ei.

-Nu, pe terasa poti sa stai asa in toata splendoarea ta daca te tin boasele si pe urma sa ma suni ca ai fabra si frisoane si nevoie de o salvare.Ajung cam greu aici sa stii...îl atentionez.

-Ti-a zis-o frate...zice unul dintre ei.
Si hohote de râs incep sa rasune,cei drept iubita lui nu era tocmai incântata.

-Dormintoarele vi le alegeti voi,sunt doua aici la parter iar celalalte trei sunt sus,fiecare au baie proprie.
Cam asta este tot ,aveti numarul meu scris pe receptorul telefonului ,pentru orice prostie ma puteti suna...închei eu.

Intind cheia iar el este primul care intinde mana.O i-a atingându-ma usor si simt cum un fior imi strabate tot corpul.In acel moment am putut sa il privesc mai bine.
Avea ochii de un albastru iesit din comun iar parul negru,aproape pâna la umeri si usor ondulat ii dadea un aer misterios,rebel.Probabil ca de aceea iubita lui arata ca o serpoaica gata sa te muste,sincera sa fiu era al naibi de frumos si eu as fi muscat.

Ii fac subtil cu ochiul si ma indepartez,inainte sa inchid usa le urez cea mai placuta sedere si dispar.Raman pentru o secuda pe terasa privind in jurul meu,atât de multe amintiri imbibate într-un singur loc.Din cabana se auzea forfota,probabil fiecare se instala pe unde putea.
Pentru cei de varsta lor mai putin conta locul de dormit atunci cand aveau prezervative de folosit si pahare de turnat.

Telefonul vibreaza,il scot din buzunar si raspund rapid.

-DA...

-Poti sa vi pana la Pub as avea nevoie de tine.

-Gata sefu...
zic scurt si grebesc pasul.

Trebuia sa ajung sus si sa imi iau ATV-ul,era ceva de mers pana la locul business.
Ma mai opresc o data pe scari si privesc cabana,vroiam ca totul sa fie in regula.Ii observ silueta la geam înca urmarindu-ma.
Nu stiu de ce dar am impresia ca baiatulasta îmi va damari batai de cap.

Fata de la cabanaWhere stories live. Discover now