Capitolul XIV

1.7K 92 1
                                    

Alex....

-Cine era?

-Nimeni.

-Mi s-a parut ca a venit cineva...îi zic înca lenes cu capul în perna.

-Era doar Anda,vroia sa stie ce facem în seara asta având în vedere ca e ultima petrecuta aici.

Dar mie îmi suna a minciuna,eram sigur ca auzisem vocea Anei...sau doar visasem pentru ca asta faceam...o visam atât de frumos.Adormisem afara în baldachin dupa ce ma ascunsesem acolo sa îmi adun gândurile.Adierea vântului de vara ce misca încet frumzele copacilor si cântecul pasarilor m-a facut sa ma simt extrem de relaxat.
Cand ma dezmeticesc o vad pe Sandra cum stă pe marginea baldachinului aproape dezbracata si acoperita de un cearsaf.

-Tu ce naiba cauti aici, asa?!

-Imi este cald!!

-Da-i drumul si îmbraca-te vrei sa te vada toata lumea?!

-Si ce îti mai pasa tie...oricum nu e nimeni la cabana...striga la mine,apoi se ridica si se face preocupata de telefonul mobil.

O comisese,se daduse singura de gol...deci mintea.

-Parca vorbeai cu Anda.

-La telefon...
îmi zice ridicând o sprânceana.

Încerc sa o las balta,poate eram paranoic si chiar mi s-a parut.Ma ridic si ma îndrept catre râu sa îmi racoresc picioare,atmosfera era prea încinsa,la fel si aerul de afara.Ea ma urmeaza iar când ajunge în dreptul meu ,ma cuprinde cu bratele si îi culcă capul pe spatele meu.

-Sandra...insist eu pe un ton amenintator.

-Câteodata mi se face dor de tine...Alex eu chiar te iubesc.

-Dar eu nu...încerc sa scurtez discutia.

Se desprinde de mine iritata si pleaca fara sa mai spuna altceva.Eu ramân acolo si îmi ridic privirea spre cabana Anei,dar nu se vedea nici o miscare...
Telefonul suna si ma îndrept catre masa unde statea asezat ,ca sa raspund.

-Da Andrei.

-Te-ai trezit?!Nu te-am mai deranjat,noi suntem cu totii la piscina si din vorba în vorba am aflat ca diseara o sa fie un gen de petrecere pe plaja de lânga lac...Mergem si noi?!

-De unde ai aflat?!...este primul lucru pe care îl întreb.

Simt cum un impuls nervos îmi strabate corpul când ma gândesc ca Andrei s-ar fi alfat în compania ei.

-De la personalul de aici...nu te ambala sunt cu Anda..nu pot sa ma apropi de Ana si nici macar nu am vazut-o pe aici.

Rasuflu usurat cand aud ca printesa visurilor mele nu mai fusese aproape de altcineva,dar pe unde oare umbla...ma întreb uitându-ma iar spre locul linistit de pe colina.

-Omule ai adormit iar,te-am întrebat ceva...mergem?!

-Ăăăăă...mergem...raspund repede pierdut printre gânduri.

Sandra trece pe lânga mine aproape sa ma loveasca.Purta doar un costum de bae sumar ce nu îi acoperea mai nimic si geanta de plaja ce îi atârna pe umar.

-Unde te duci?!

-Nu e treaba ta.

Nu o mai întreb nimic si o urmaresc cum se îndearteaza,urca scarile de parca ar fi mers pe podium miscându-si fundul în stânga si în dreapta vrând sa ma impresioneze sau sa ma oftice...dar pe mine oricum nu ma mai impresiona.Devenise o persoana atât de  imprevizibila si se schimba dupa cum batea vantul sau mai bine zis dupa cum avea chef.Cred ca asta era lucru pe care nu îl suportam la ea,o cunosteam destul de bine si ceva,ceva avea în cap pentru ziua de azi,mai ales dupa scena de la cabana Anei.

~~~~~

Ana...

Aveam de gând sa renunt la tot,o gura zdravana de cafea fara zahar o sa îmi omoare fluturii din stomac si o sa ma trezeasca la realitate.De ceva eram totus sigura...toti sunt la fel,fara exceptie asa ca trebuie sa îmi revin,ultima seara pentru toti oaspetii nostri se încheia cu superparty-ul de pe plaja.

Îmi trag botinele în picioare si ma îndrept catre locul meu preferat.
Ajunsa acolo cobor panta dintre stâncile ce ducea spre locul cu pricina.

Îl observ pe Sebastian cufundat cu picioarele în nisip,privind apa limpede de culoarea safirului cum se onduieste în valuri marunte.

-Tu de când esti aici?!

-Nu de mult,îl astept pe Vlad si pe restu ca sa putem amenaja locul pentru focul de tabara si beculetele.Cu tine ce este pe aici?

-Ai zis ca azi sunt boss-ul asa ca am venit sa verific acelas lucru ca si tine...îi zâmbesc eu.

Îmi întoarce zâmbetul,ma prinde cu mâna si ma trage mai lânga el ladându-si bratul lenes pe gatul meu.

-Ce m-as face fara tine...

-Ce te-ai face...
si ramânem amândoi furati de peisajul din fata noastra.

-Alooo...porumbeilor lasati gluma si apucati-va de treaba...se aude vocea glumeara a lui Vlad în timp ce vine cu un bustean zdravan în spate.

Ma îndrept catre el sa îl ajut iar el rânjeste tâmp la mine.

-Ti-am zis eu ca seful are ochi doar pentru tine...

-Ar avea si pentru tine daca ti-ai schimba sexul...cel putin stiu ca el nu e gay?

-Si ce eu sunt?!...îmi arunca o privire rautacioasa.

-Nu stiu ce sa zic...ma prefac gânditoare în timp ce îi ciupesc de fund.

-Auuuu...i-a mâna...tipa el.

-Vezi,daia sunt în dubi...râd eu.

-I-a gata cu amuzamentul asta ca avem treaba...intervine Sebastian.

Asezam toti busteni in locul special amenajat si îi înconjuram cu pietre.Va fi ceva frumos în seara asta,fiecare petrecere de sfârsit era unica în felul ei si avea momente de glorie dar focul de tabara era cea mai frumoasa parte.Ne strângeam cu totii in jurul lui si cântam.De obicei aveam pe cineva cu chitara care întretinea atmosfera,bere la discretie,la fel si gustari si nelipsitele bezele pe bat coapte la jar.

Aveam multe amintiri din acest loc si prea multe nopti în care umblam cu picioarele goale si cu sticla de corona în mâna cautându-ma pe mine,vrând sa ma regasesc.
Acum urma sa îmi fac altele...în seara asta o sa dau piept din nou cu realitatea,cu siguranta vor veni amândoi iar eu nu sunt atât de pregatita sa îi vad împreuna.
Trebuie sa gasesc o modalitate prin care sa îl scot pur si simplu din minte sau sa încerc sa îi ignot total si Vlad cred ca este ultima solutie.

Fata de la cabanaWhere stories live. Discover now