Capitolul VII

2.1K 102 1
                                    

ALEX

Nimic nu mai era la fel intre noi,certurile dese si crizele de gelozie ma îndepartase mult.Aveam aproape un an de cand formam un cuplu dar în ultimile trei luni abea ne mai vorbeam.
Iubita lui Gabi si prietena ei cea mai buna venise cu ideea geniala sa venim aici,se gandea ca vom reusi sa ne regasim in cele cateva zile pentrecute împreuna numai printre cupluri.
Venisem târât de Sandra care nu a acceptat un refuz nici în ruptul capului.Stiam ca nu mai avem ce sa salvam din relatia noastra dar am vrut sa o fac si pe ea sa inteleaga asta si intr-un final am acceptat.Ma gandeam ca nu imi strica putina distractie avand in vedere ca voi fi printre prieteni.Andrei si Gabriel imi erau tovarasi buni.

Însa ceva era înneregula înca de cand o vazusem pentru prima data pe ea, parca pamântul îmi fugise de sub picioare iar singura gravitatie ce ma tinea pe loc era ea.Avea ceva aparte,arata ca o zeita in blugi si camasa...atât de natural.Decolteul obraznic nu cred ca lasase indiferent pe nici unul dintre noi cunoscându-i destul de bine pe toti,dar pe mine ma acaparase cu totul.Avea sâni rotunzi si senzuali,acoperiti de o dantela fina alba.Cand ne-a condus spre cabana era sa imi rup gâtul pe scari.Blugi scurti îi faceau un fund sexi si bombat...Sandrei nu i-a placut deloc reactia mea...dar putin îmi pasa.


O masuram din priviri de fiecare data când aveam ocazia iar în minte mi se derulau cele mai porno filme de fiecare data cand ma gandeam la ea.
Ana era vulgara dar în sensul bun al cuvântului,îmi doream sa o cunosc,vroiam sa o descopar...unde fusese ascuns îngerul asta salbatic pâna în ziua de azi?!

Ma deranja însa felul cum ma ignora când încercam sa ma apropii si asta m-a declansat...

Dupa ce am termimat de mancat si ne-am întors la cabana eu am hotarât sa fac cale întoarsa si sa vin înapoi la gradina.O asteptam sa termine programul,îi vorbisem cam îngânfat la masa si nu era chiar stilul meu.Ma înfuriasem deoarece o sunasem de dimineata si ea nu a raspuns.Ce avea Andrei mai bun ca mine sa stea de vorba doar cu el.Vroiam totuşi sa îmi cer scuze,nu era drept sa îmi vars nervi pe ea dupa certurile cu Sandra.

A disparut din peisaj fara sa imi dau seama,asa ca dezamagit mi-am luat-o usor spre locul de cazare.Norocul mi-a suras cand am vazut-o zgribulita in ploaia ce incepuse sa cada alert.Imi dezbrac geaca si incerc sa o ajung din urma pentru ai oferi protectia mea.

Apropierea ei imi dadea impulsuri electrizante in tot corpul.Nu puteam sa gandesc limpede cand îmi era în preajma,nu stiu de ce cred ca si ea simte la fel.

Ajunsi in fata cabanei ei gasesc un motiv sa mai ramân macar pentru cateva secunde.Fara nici un raspuns la intrebarea mea ma trage inauntru.

Cand vrea sa se indeparteze o trag înapoi in bratele mele din instinct.Avea un miros atât de delicios, si înainte sa reactionez buzele ei imi acopera gura cu cea mai dulce senzatie.Nu ma mai puteam stapâni ,ardeam,asa ca am facut-o a mea acolo,la intrare, în semiîntunericul camerei.Gemetele ei de placere se auzeau printre tunetele de afara.O priveam cum statea cu gura intredeschisa în lumina provocata de fulgere.Eliberarea ei mi-a stârnit cea mai profunda senzatie,cu greu m-am abtinut sa nu vina si a mea in acelas moment.Eram atât de excitat incat nu m-am putut stapâni pentru mult timp.
Totul a început atât de fulgerator la fel ca furtuna de afara.Când totul s-a terminat îi sarut umarul usor si ma desprind de ea.As fi vrut ca momentul asta sa nu se mai termine niciodata.

Îmi trânteste o replica acida prefacându-se neinteresata de tocmai ce se întamplase între noi si se îndeparteaza înainte sa apuc sa o îmbratisez din nou.

'Data viitoare' imi rasuna în cap ca un ecou si asta ma face sa îmi doresc si mai mult,daca mi-ar da o sansa cu siguranta ar iesi ceva frumos între noi.
Sandra nu mai imi ocupa de mult inima si visele.

Restul zile mintea mi-a fost inundata cu imaginea ei de zeita divina.

-Mergem la party asta seara...ma anunta Sandra bucuroasa.

-Nu vin...raspund sec.

-De ce ?!...se crispaza ea.

-Pentru ca nu ma simt bine deloc...gasesc eu repede un motiv...Mancarea mi-a picat cam greu iar ploaia care m-a prin azi inca imi da frisoane...zic afundându-ma si mai mult în pat sub patura.

Dar altul îmi era planul,vroiam sa scap de ea ca sa ma pot duce sa o caut pe Ana.Simteam nevoia sa o am aproape,sa îi vorbesc...nu stiu cum da fata asta imi acaparase sufletul si mintea într-un timp atât de scurt.
Aveam de gand sa ii spun care era relatia mea cu Sandra...poate credea ca sunt înca cuplat cu ea si de aceea nu avea curajul sa se apropie.

-Ok cum vrei,oricum nu mai am de gand sa ma rog de tine,eu ma duc sa ma distrez ca daia am venit aici.

-Esti invitata mea...Distractie placuta.

Se rasuceste pe calcâie si imi arata degetul mijlociu înainte sa iasa pe usa.

-Adio...îi strig stiind ca o va oftica si mai tare.

In sfarsit singur,speram doar sa o prind pe fata de la cabana inainte sa dispara iar.

Fata de la cabanaМесто, где живут истории. Откройте их для себя