Capitolul IX

2K 92 0
                                    

Noaptea era linistita...de fapt ce mai ramasese din ea.Era ora 2:00,nu stiu cand trecuse atât de repede.Cu Alex în preajma timpul meu ramânea în loc.

Steateam alaturi de Andrei dar eram pierduta printre gânduri.Il dusesem sa îi arat un loc superb de la marginea resortului, miniplaja cu nisip fin pe malul unui lac de acumulare.
Aici veneam eu deseori cand vroiam sa fug de tot,mi se parea locul potrivit si in momentul asta.Existau locuri special amenajate unde puteai sa faci focul.
Scot bricheta si aprins lemnele pe jumatate arse.
El imi întinde berea ce tocmai o desfacuse,o iau si le ciocnim.

-Pentru viata.

-Pentru ce vrei tu...îi zic zâmbind absenta...Cum a fost la party?...încerc eu sa încep o conversatie ca sa mi-l alung din minte pe idiotul ce îmi daduse viata peste cap.

-Ok...în mare parte.Fetele s-au îmbatat muci...râde el...bine ca l-a napadit raceala pe Alex si a ramas la cabana pentru ca daca ar fi vazut-o pe Sandra cum statea calare pe tipul de la bar iesea cu scandal.

-E racit?!
întreb ridicând o sprânceana.

-Pai la cam prin ploaia azi si a venit fleasca la cabana.

-Saracul...
râd în sinea mea,ce mincinos ordinar.
-Si iubita ce îti face?!...incerc sa indrept conversatia în alta directie si sa nu mai aduc vorba de Alex.

-A adormit.

Ma uit la el întrebatoare.

-Da,eu stateam de vorba cu ea si dintr-o data aud un sforait.Tocmai ce îmi facusem curaj cu cateva shoturi la petrecere sa îi vorbesc deschis de ceea ce vreau.

Ma amuza copios felul lui de a povesti,asa ca ma arat interesata sa îl ascult si el continua.

-Stii,relatia noastra nu e una chiar roz,probabil toata lumea se intreaba care e faza intre noi...Nu zic ca nu imi place de ea,este amuzanta si frumusica dar uneori se comporta cu mine de parca ar fi maica-mea.

-Si de ce stai cu ea daca nu e pentru tine?!

-Face un sex oral al naibi de bun...încheie ducându-si berea la gura si uitând sa o mai dea jos..

Îl priveam amuzata în lumina focului,era asa de dragalas,avea dreptate sa îl priveasca ca pe un copil dar se vedea ca înauntrul lui statea un lup gata sa urle la luna.
Pune sticla jos si ma priveste intens.

-Tu ai prieten?

-Nu...îi zic direct.

În urmatoarea secunda avea gura lipita de buzele mele.Le desparte usor cu limba si îl las sa exploreze.Avea un gust proaspat si dulceag exact asa cum mi-l închipuiam.Timiditatea sarutului de început devine mai patrunzatoare si nu îl opresc.Si eu vroiam sa îl gust,sa vad pana unde putea sa ajunga.

Se desprinde de mine atunci când simte ca nu mai are aer.

-Scuza-ma...nu am...
Si îi ating buzele usor cu degetul aducându-l la tacere.

-Nu m-a deranjat...Esti putin ametit acum,e normal ,doar sa nu regreti mai tarziu.

-Putem repeta?!

-Hai sa nu întindem coarda...

Îmi zâmbeste si îsi întoarce privirea catre limbile de foc ce se jucau impreunate în bataia vântului.
Îmi sprijin capul de umarul lui si fac acelas lucru.Îsi pune o mâna dupa umarul meu si ma trage mai aproape,probabil simtint tremurul ce pusese stapânire pe mine.Nu stiu daca din cauza vântului ce se întetise sau din cauza sentimentelor ce îmi strabatea pieptul gandindu-ma la Alex.

Fulgere razlete brazdau cerul în departare.

-Probabil ca mâine v-a ploua din nou...zice el.

Si nu apuc sa deschid aprobator gura ca cerul incepe sa îsi scuture norii deasupra noastra.Ne ridicam în graba amândoi,îl iau de mâna si incepem sa alergam ca doi nebuni prin ploaie.Aveam noroc,locul nu era departe de cabana mea.

Ajungând in spatele acesteia,urcam treptele care duceau pe terasa ca sa pot ajunge la intrare.Ne adapostim sub mica strasina asteptând sa se mai potoleasca ploaia.
Fara sa vreau îmi arunc ochii în vale si vad geamul camerei lui luminat,pe ea gol si pe el cu i-o tragea.Ea statea cu spatele iar el o poseda tinând-o strâns de parul lung.
Privirea mi se încetoşaza din cauza lacrimilor ce îmi apar în ochi fara sa vreau.Andrei îsi da seama ,probabil ca si el vazuse ,asa ca se pune în fata mea acoparind episodul porno ce se desfasura între cei doi iar eu îi acopar gura cu un sarut apasat.
Nu se opune,din contra îmi cuprinde capul cu palmele calde si continua dându-mi pentru un moment o senzatie de bine.

Stiam ca gresesc în privinta lui,nu trebuia sa îi dau si mai multa apa la moara dar tristetea care ma apasa dupa tot ceea ce vazusem trebuia sa o înlocuiesc cu altceva.Il cam i-a valul si nu stiu când mâna lui ajunsese sub bluza mea mângâindu-mi frenetic spatele.Nu îmi displacea senzatia dar nu vroiam sa fac o tâmpenie.Ar fi însemnat sa fac sex cu el din razbunare si nu merita sa fie folosit în felul ăsta,asa ca închei sarutul si fara alte gesturi ma retrag intrând grabita în casa si lasându-l acolo în ploaie puti  debusolat.

În întunericul camerei ma pun pe plâns.Fusesem o proasta sa cred altceva...oricum era doar vina mea,îi cunosteam prea bine relatia si totus îl primisem în patul mea,în viata mea....dar oare si în inima mea?!

Fata de la cabanaWhere stories live. Discover now