Capitolul XIX

1.7K 90 1
                                    

Dupa un timp...

Desi trecuse destul de mult  timp nu mi-o puteam scoate din cap.O visam deseori...Acelas vis idiot în care eu încercam sa ma apropii,sa o cuprind în brate,dar....o vedeam îndepartându-se de mine si scufundându-se în apa scaldata în razele lunii...disparând pur si simplu si lasând în inima mea un gol adânc.
Ma trezeam de fiecare data buimac si plin de sudoare întrebându-ma ce dracu mi-a facut fata asta de nu mai pot sa dorm linistit?!

Nici de Sandra nu mai stiu nimic,în primele luni a tot insistat sa ne împacam,sa ne mai vedem,dar probabil ca pâna la urma s-a plictisit si a dat de altcineva,într-un final a renuntat sa ma mai tortureze.Aflasem întâmplatot de la Anda ca iese cu un tip nou si era extrem de încântata...spre norocul meu.

Încercam sa îmi vad de rutina zilnica,job si acasa.
Acum stateam pe fereastra,zâmbeam si îmi priveam cu entuziasm motocicleta achizitionata recent cu banii pe care îi muncisem cu atâta truda si un mic împrumut de la Andrei.Era un vis împlinit...sau mai bine zis unul dintre ele...mai erau câteva.

Aveam un chef nebun de duca...dar ma temeam...stiam ca daca imi voi asculta inima ma va duce în acel loc îndepartat de la poalele muntilor...unde nu stiu daca mai gasesc fiinta dulce care poate sa îmi potoleasca inima.
Nu ma astepta ea pe mine,eram cosntient cât de curtata era de multi.
Andrei mai tinuse legatura cu ea ca si prieteni.Din când în când imi mai aducea vorba dar nu vroiam sa mai stiu nimic,sperând ca asa o voi scoate din suflet si din gândurile mele unde se înfiripase adânc si nu se dadea dusa.

Aud telefonul sunând însa nu ma sinchisesc sa ma misc în vreun fel.

''Lasa-ti un mesaj dupa semnalul sonor"...se aude robotul.

-Hei bro stiu ca esti pe acolo,ai face bine sa raspunzi...am vesti...rasuna vocea lui Andrei la celalalt capat al firului.

Un impuls imi trece prin tot corpul si ma grabesc sa ridic receptorul...Da receptorul...înca eram de moda veche în privinta asta chiar daca imi foloseam si telefonul mobil.

-Care-i treaba?!întreb într-un final plictisit.

Se aude un râs înfundat apoi vocea amuzata ma tine pe jar.

-Nimic...stiam ca doar asa îmi vei raspunde repede...în ultima perioada trebuie sa te stimulez cumva ca sa nu ma contactezi tu cand îti aduci aminte.Ce faci asta seara?

-O iau pe mă-ta...îmi scapa înjuratura cu voce tare.

Andrei continua sa râda iar eu sa strâng pumnii pentru a nu scapa una si mai grava.

-Noi ne strângem cu totii la vechiul loc de pe colina si pe urma vrem sa plecam la Hambar...Ce zici?...nu accept si de data asta un refuz,ne-ai cam tras clapa de cand am venit din excursia de 'La Cabane'.

Numele asta imi rascoleste sufletul...nu stiu cum m-as simti daca as auzi numele ei...
Ramân în tacere pentru un moment.

-Hai...nu te mai izola...insista Andrei.

-Ok ,o sa vin doar pentru burgerul ala delicios de la Hambar.

-Ne vedem pe colina atunci...sa vi cu bijuteria,vreau sa fac o tura...zice entuziasmat.

-Nici sa nu te gandesti ca o sa te atingi vreodata de ea.

Fata de la cabanaWhere stories live. Discover now