Capitolul III

2.5K 127 4
                                    

-Frumos rasarit.

-Merita dupa o seara istovitoare.

-Ai facut cafeaua?

Îi intind cana iar el o cuprinde în palme.

-Ai grija ca e strong.

-Nu ma indoiesc de asta... spune si imi zambeste ca de fiecare data.

Desi era seful meu imi era si cel mai bun prieten.Sebastian avusese grija de mine de cand venisem aici ca totul sa fie bine...eu sa fiu bine.Imi cunoastea povestea si ma aprecia pentru curaj,ma certa cand faceam prostii si îmi lasa umarul liber atunci cand aveam nevoie sa plang.Ma suporta cu toate toanele si pacatele mele.Diferenta dinte noi era de 15 ani.
Parul grizonal mult prea devreme de vremurile grele prin care trecuse si ochii de un gri inchis il facea sa arate ca un barbat matur.Nu trecuse de 45 de ani,avea un baietel de 11 ani si o sotie minunata insa deseor se ingropa in muca.L-am facut sa isi dea seama ca banii nu cumpara totul si ca viata si familie sunt mai presus de orice.

Nu zic ca la incepun nu imi placeau avansurile lui subtile, este un barbat interesant din toate punctele de vedere si iti da impresia ca stie ce vrea,insa eram constienta ca placearea de moment nu inlocuia iubirea adevarata si am incercat sa il fac si pe el sa inteleaga asta.O clipa de placere cu mine nu ar fi sters iubirea ce o simtea pentru sotia lui si nici nu ar fi salvat cumva casnicia lor atunci când era gata sa se prabuseasca.

Poate eu nu am avut parte de dragostea vietii dar el cu siguranta si-a gasit-o.Se vedea in felul cum vorbea despre ea ,îi stralucea ochii de fiecare data când îi pronunta numele.
A avut mici scapari în trecutul lui dar l-am redresat si datorita mie sunt si acum impreuna,isi cresc copilul frumos iar el sta mai mult pe acasa.
Desi nu locuieste departe de resort prefera sa îsi piarda noptile pe aici întorcându-se acasa mereu epuizat si fara chef de viata.Mi-a fost greu sa îl despart de munca excesiva dar am reusit.

Ce pot sa zic este ca epuizata sunt eu acum dupa petrecerea nebuna de aseara.Nu am reusit sa dorm deloc.
Ajunsesem la cabana inainte de rasarit asa ca nu vroiam sa pierd ce-a mai frumoasa incercare a naturii de a se trezi la viata.Era lucru de care ma bucuram cel mai tare.

-Esti bine?..
ma intreaba mângâindu-mi incet spatele.

-As fi avut nevoie de un masaj dar ma descurc.

Se ridica de pe scaun si incepe sa imi framante usor umeri.Ma intind ca o pisica alintata.

-Multumesc.

-Pentru ce?

-Pentru ca ma suporti...rânjesc eu.

Glasuri care se auzeau cu ecou din josul padurii rup linistea din jur.

-Ti s-au trezit oaspetii,crezi ca esti in stare sa le faci fata azi sau iti dau liber.

-Eu ma descurc,dar tu nu ar trebui sa pleci acasa?!

-Nu pot sa raman aici?!

-O sun pe Angelica...
Îl amenint scotând telefonul din buzunar.

-Bine,bine...ma duc..Si apropo intra si fa-ti un dusi,mirosi ca dracu si nu vreau sa creada lumea ca ai baut toata noaptea.

-Ce glumet esti...si îi dau pe neasteptate un ghiont cu cotul.

Apoi ne despartim dar nu înainte sa ma sarute protector pe frunte.

Carasem multe butoaie cu bere în lipsa colegului meu de la bar,de aici ramasese pe pielea mea impregnat mirosul insuportabil de bodega.
Dupa baia binemeritata am tras repede pe mine o rochita scurta si vaporoasa ce se închidea cu nasturi mici de lemn în fata.Se anuntase la radio multe grade în termometru asa ca vroiam sa fiu cat mai comoda nu îmi placea sa mor de cald.Dupa ce ma învârt putin prin casa  ies sa strang canile ramase pe terasa.

Un bip scurt ma face sa tresar.

-Hei buna sunt Andrei,unul dintre tipi cazati ieri,avem ceva in program azi?! Stiu ca este inca dimineata dar sincer noi nu prea ne-am luat nimic pe la noi.

-Da ,vreti sa serviti cafea la cabana va pot aduce eu ,doar sa imi spuneti cate si daca aveti preferinte iar pentru micul dejun pot sa dau comanda la restaurant.

-Aaa nu acolo ne descurcam,vom iesi noi sa exploram dar mai intâi activeaza-ne te rugam...zice si râde zgomotos facându-ma sa îndepartez telefonul de ureche.

-S-a facut,voi veni in scurt timp.

Parea simpatic si avea o voce chiar draguta.Incerc sa imi aduc aminte de el si sa mi-l conturez în minte...gata cred ca stiu,pare a fi tipul slabut cu prietena frumusica si grasuta.

Intru in minibucataria mea si dau drumul la aparatul de cafea.Fac o cantitate consistenta în una din canile mele de metal si o pun in termosul mare,i-au din drumul spre iesire o sticla de lapte din frigider pentru doritori si ma grabesc spre cei care ma asteptau.

Uni dintre ei ocupase deja locurile la masa de pe terasa.Fetele înca nu îsi facuse aparitia.
Ma simteam privita înca de cand am pasit pe prima treapta.Andrei ma intampina zambind.

-Salutare...
le spun facându-ma ca nu i-am observat holbându-se.

-Hei buna si multumesc...spune vesel iar în urmatoarea secunda vine langa mine sa ma ajute cu termosul imens si laptele ce le tineam în brate.

-Va descurcati de aici?!...Cani aveti inauntru...
si dau sa plec când o mâna ma opreste.

-Nu vrei sa ramâi?!

-Nu vreau sa deranjez...
Zic incercând sa ma desprind de atingerea ce imi da împulsuri electrizante dar totus privindu-l fix in ochi.

De fiecare data se uita la mine cu aceeasi intensitate si nu imi placea.Ma facea sa ma simt intimidata,ceea ce nu o mai facusem nimeni pâna acum.
In ultima vreme doar eu intimidam,seduceam si savuram trofeul...apoi il abandonam.Imi trecuse destui prin viata si prin pat dar nu mai aveam de gând sa pastrez nici unul.Ma bucuram pur si simplu de viata si de sexul bun.Faceam  selectia atunci cand aveam ocazia si nu duceam lipsa niciodata de atentie.Poate ca eram o "curva" dar mai bine asa decât sa fiu cârpa unuia sau bataia de joc.

-Alex...
...se aud o voce feminina iar el imi da drumul înainte ca usa sa se deschida.

Profit de moment si ma indepartez stiind ca nu va reactiona prea curând la strigatele ei si ma va urmarii cu privirea.

-Alex...

-Ho ca vin...unde e graba...aproape ca rage la ea.Ce s-a intamplat?!zice vizibil nervos.

Eu ma îndepartez cu pasi mici apropiindu-ma de treptele din lemn.Zambesc atunci când vântul imi flutura rochia dezvelind si mai mult din coapse si purtând cu el mirosul de cirese coapte ce îmi învaluie piele.Cu siguranta nu a ramas indiferent la o asa scena,nici el si nici ceilalti.
Baiatul asta ma intriga foarte tare dar nu vreau sa fac vreo prostie inainte sa aflu ce îi poate pielea.

Fata de la cabanaWhere stories live. Discover now