Capitolul IV

2.3K 114 1
                                    

Oboseala pusese stapânire pe mine,primisem turisti la inca doua cabane,ma plimbasem toata ziua prin rezervatie sa multumesc pe fiecare si insistasem sa imi lacuiesc balustrada de lemn de la terasa sub fluieraturile si aclamatiile baietilor din vale care ma vedeau in toata splendoarea de acolo de jos.
Fetele fusese la piscina aproape toata ziua asa ca ei si-au facut de cap 'privind natura' si bucurându-se de priveliste.

Andrei insistase sa ma ajute dar nu l-am lasat.

-Ai venit aici sa te distrezi nu sa dai cu pensula.

-Mi-ar face placere sa te ajut.

-Esti dragut...
îi zic zâmbind în timp ce îl analizam.

Avea ochii verzi,parul blondut si inelat,fata blanda iar asta îl facea sa para un copil.Arata proaspa si miroasea la fel.
Nu cred ca depasea 23 de ani,as fi gustat putin din inocenta lui dar nu eram una din tipele care suflau iubiti altora de sub nas.Imi placea sa am o prada sigura fara sa deranjez pe cineva.Cu tipi de genul lui aveam placerea doar sa îi tachinez dar nu intreceam masura.Îmi placea la nebunie sa le vad roseala din obraji.

Îmi ling usor buzele la gândul acesta iar el imi urmeaza gestul din instinct,cand vede ca il observ se imbujoreaza usor.

'Cata inocenta' imi zic în gand 'Oare ce o fi vazut la iubita lui...pare cam brutala...'...
Îmi alung aceste ganduri necurate imediat si incerc sa imi vad de treaba cu ceea ce faceam dupa ce l-am refuzat politicos iar el s-a retras.

O discutie mai aprinsa imi atrage atentia cand i-au o mica pauza sa beau limonada rece proaspat adusa de Sebastian.

'-Care e problema ta?!'

-'Am venit aici sa ne distram,eram in mijlocul unei partide de darts si tu dispari...insista Alex'

'-Se putea juca si fara mine sau te deranjaza ca am stat de vorba cu ea?!'

-Probleme in paradis?!...exclama Sebastian.Ce iti e si cu tineri astia,imediat li se aprin calcâiele...Sau ai facut tu ceva?

-Mda...zic absenta.Eu nu,Doamne fereste...sunt însotiti,nu ma bag stii bine asta....raspund parca neinteresata dar cu ochii pe ceea ce se intampla in vale,mai mult ca sigur eu eram subiectul principal.

De la terasa mea se vedea perfect si oricat de incet ar fi vorbit totul se auzea adus de ecou.
Alex îi intoarce spatele si intra in cabana nervos.

'-Asa se pare ,te-a deranjat.'

Îi striga Andrei inainte ca usa sa se trânteasca si aici se încheie totul.

Soarele era aproape de asfintit si fetele se intorceau vesele de la piscina,rosii ca racu si ametite bine.

-Astea au luat tot soarele...rade Sebastian.

-Si tot barul...adaug eu.

-A avut de furca Vlad cu ele azi,bruneta mai sa se urce pe el dupa doua pahare.

Din cate imi aduceam aminte tipa de care imi povestea Sebastian era chiar iubita domnului suparat...nu o vedeam prea bine in situatia asta.

-Cred ca voi avea un show cat de curând...sper sa nu se lase cu bataie,nu am chef de politie la cat de obosita sunt.

-Esti nebuna,nu ai dormit deloc?

-Dorm in seara asta.

-Daca te lasa oaspeti tai.

-HaHa...

-Nu ai treaba?!

-Ba da,tocmai plecam...zice inainte sa se ridice...Daca ai nevoie de interventie sa ma suni si daca nu te i-a somnul ma chemi sa te dau pe picioare...si isi asterne pe chip un rânjet penal.

-Ce gluma buna...între picioare nu vrei?!

-Si mai bine...imi striga inainte sa se urce in masina si sa dispara.

Ii ridic degetul mijlociu si ma intor inapoi pe scaunul meu scoica extrem de confortabil.Le priveam pe fete cum se hlizeau si se imbranceau una pe alta facându-si curaj pentru înca o sticla,apoi fara sa vreau îl vad prin geamul mare in toata splendoarea lui abea iesit de la dush acoperit doar de prosop.
Nu stiam ca tocmai el isi luase dormitorul in care eu puteam sa vad totul cand lumina era aprinsa.
Imi musc buza de jos...trecuse ceva timp de la ultima partida de sex si nici nu fusese cine stie ce...hormonii mi-o cam luasera razna.

In timp ce el isi ungea cu crema abdomenul sculptat mie imi curgeau balele.Când se intoarce cu spatele îi pica pe jos prosopul...'Ce as palmui fundul ala bombat' gandesc eu cu voce tare dar la fel de repede imi si alung ideea din cap.
Era cuplat si nu îmi statea în caracter sa stric nimic,trecusem si eu prin asta...daca ar fi fost singur cu siguranta m-as fi jucat putin cu sentimentele si corpul lui.

Ma ridic sa plec dar tocmai ce iubita lui intra vesela pe usa.Nu puteam sa pierd o asa secventa de film ,stiam ca e nervos iar fata ei vesela nu cred ca ii va placea prea tare.
Aproape ca se urca pe el cand il vede dezbracat dar el îi da mâinile la o parte si o impinge pe pat.
Un impuls nervos imi strabate corpul si ma hotarasc sa intru in camera mea...nu aveam de gand sa asista la o partida salbatica de sex intre o nebuna beata si un barbat nervos.

-Abea 19:30....exclam cand vad ceasul din perete si totus ma prabusesc in pat si cred ca în cel mai scurt timp cad într-un somn adânc.

Fata de la cabanaWhere stories live. Discover now