Korktum

2.1K 154 110
                                    

Sabah uyandığımda yatağımda yalnızdım. Saçlarımı karıştırıp ayağa kalktım. Üzerime iç çamaşırımı geçirdim. Banyoya girip yüzümü yıkadım. Yerdeki kıyafetlere baktığımda sadece benim kıyafetlerimin olduğunu gördüm. Salona, mutfağa hatta diğer banyoya bile baktım ama Harry yoktu. Salondaki koltuğa oturup saçlarımı çekiştirdim.

"Günaydın Louis." kafamı sallayıp karşıya bakmaya devam ettim. "Bir sorun mu var?" yanıma oturduğunda ona baktım.

"Harry-" kaşlarını çatarak anlamaya çalıştı.

"Ne olmuş Harry'ye?" söylemekte tereddüt yaşadım.

"Biz dün gece birlikte olduk." yüzü şaşkın bir ifade aldı. "Uyandığımda o yoktu." ağzı daha da açıldı.

"N-nasıl?"

"Yoktu işte."

"Belki bir işi çıkmıştır. Şirkette görürsün zaten. O zaman sorarsın neden gittiğini." sıkıntılı bir nefes verip ayağa kalktım.

"Ben duş alıp çıkacağım." banyoya girip ılık bir duş aldım. Hızlıca giyinip çizimlerle birlikte evden çıktım. Şirkete gittiğimde yine koşturuyorlardı. Odama gitmeden Bay Morn'a uğradım. Çizimleri ona uzattım.

"Birkaç seçenek var. Siz arasından birisini seçersiniz diye düşündüm. Diğer stajyerde bana yardım etti. Bunu da göz önünde bulundurun lütfen." kağıtları masanın üzerine bırakıp beni inceledi.

"İyi misin Louis?"

"İyiyim efendim. Teşekkür ederim."

"Yorgun görünüyorsun istersen bugün dinlenebilirsin." kafamı iki yana salladım.

"Gayet iyiyim. İzninizle." deyip çıktım. Odama girdiğimde Harry dirseklerini masaya yaslanmış tırnağını kemiriyordu. Kendi masama geçip oturdum. Koltuğun arkasına başımı yaslayıp gözlerimi kapattım. Ürkek bakışlarını üzerimde hissedebiliyordum. Ben içinde bir şey tutanlardan değildim.

"Sabah neden uyanmamı beklemedin?" gözlerimi açıp ona çevirdim. Gözlerini kaçırıp ellerine bakmaya başladı.

"Korktum." sesi o kadar cılızdı ki zor duydum.

"Sana isteğin dışında dokunmadım. Bunu hatırlıyor musun?" kafasını salladı.

"Her şeyi hatırlıyorum. Gece de söyledim sana çok sarhoş değildim." ayağa kalkıp yanına ilerledi. Masanın üzerine oturup çenesinden tutup bana bakmaya zorladım.

"Yüzüme bak." gözlerini ürkekçe bana çevirdi. "Korkman beni öylece bırakıp gitmen için bir sebep mi? Neden korktun?" kirpikleri titrerken bana bakmaya devam etti.

"Bana kızgın mısın?"

"Sence kızgın olmalı mıyım?" sesli bir şekilde yutkunup kafasını salladı. "Madem kaçacaktın neden geceyi benimle geçirdin Harry? Hemde seni durdurmaya çalışmama rağmen."

"Bilmiyorum."

"Peki uyandığımda yanımda senin olmadığını gördüğümde ne hissettim biliyor musun?" gözlerini yere indirdi. "Sanki seni kullanmışım gibi hissettim. İlk defa karşımdaki ne hisseder diye düşündüm."

"Özür dilerim." kısık sesiyle çekinerek konuştu.

"Beni gerçekten istedin mi?" şaşkın bakışları bana döndü. "Doğruyu söyle." kafasını eğip başını aşağı yukarı salladı. Gülümseyip elimi tekrar çenesine koydum. Kafasını kaldırıp dudağını öptüm. Yine yanakları kızarmaya başladı. Kapı tıklatıldığında elimi çenesinden çektim.

StajyerWhere stories live. Discover now