Seni Seviyorum

1.1K 76 2
                                    

"Yani gerçekten benimde sizinle gelmemi istiyor?" kafamla onayladım. "Ama neden?"

"Ben seni yalnız bırakmak istemediğimi söyledim. O da bizimle kalabileceğini söyledi. Evi gördüm, çok büyüktü. Yani bizden rahatsız olmazsın. Lütfen!" kararsız bakışları yüzümde gezindi.

"Kız kardeşi olduğunu söyledin, kız benden rahatsız olursa?"

"Hayır öyle birisi değil. Çok sevecen ve cana yakın. Görsen o kadar sevimli ki sende seversin. Hadi Isaac çok nazlandın."

"Bilemiyorum. Önce kız kardeşiyle tanışsam ve beni isteyip istemediğini kendim anlasam daha iyi olur." kaşlarımı çatıp ofladım.

"Tamam, sizi tanıştıracağım. Ama kıza saçma sapan bir şey söyleme." başını sallayıp gözlerini devirdi.

"Saçma şeyler söylemiyorum ben. Aptal."

"Senden büyüklerle düzgün konuş. Terbiyesiz." kapı çaldığında ayağa kalktım. Kapıyı açıp karşımda bana gülümseyen Louis'ye sarıldım. Kulağımın altını öpüp geri çekildi.

"Hazır mısın?" başımı sallayıp evden çıktım. Louis'nin arabasına binip hastaneye doğru gitmeye başladık.

"Isaac ile konuştum." birkaç saniye bana bakıp tekrar yola döndü. "Lottie ile tanışmak istiyor. Onun kendisinden rahatsız olacağını düşünüyor."

"Tanıştıralım. Lottie'nin rahatsız olacağını düşünmüyorum. Hatta bir ara konuşmuştuk. Bizim dışımızda birini görecek olmaktan mutlu."

"En kısa zamanda tanışsınlar. Sonra da hemen taşınalım." gülümseyip elimi tuttu.

"Eşyalarını toplaması için birisini gönderebilirim."

"Kendim toplarım. Zaten çok bir şey değil."

"Kitaplarını koliye koyduktan sonra koliyi sen kaldırmayacaksın." gözlerimi devirdim.

"Küçücük koliden ne olacak?" hastanenin önünde durup bana ters bir bakış attı. Cevabımı almış olarak arabadan indim. Yanıma gelip elimi tuttu. Hastaneye girip doktorun odasına ilerledik. Gidene kadar kırk kişinin gözü Louis'nin üzerinde gezindi. Elini sıkıp ona daha çok sokuldum.

"Noldu bebeğim?"

"Hiç." odaya girip doktorun elini sıktı. Doktor ultrason aletinin başına geçip benim karnımı açmamı bekledi. Ekranda beliren görüntüye baktım.

"Her şey yolunda gözüküyor. Artık bebeğiniz yavaş yavaş şekil almaya başlıyor. İskeleti olmasa da akciğeri oluşuyor ve vücudu şekil alıyor. Hareket etmeye başlayacaktır artık ama hissedemeyebilirsiniz. Korkmayın o yüzden. Sesleri uğultu şeklinde duymaya başlar. Koku hassasiyetiniz ve mide bulantılarınız artabilir. Bu da sorun yaratmaz." karnımı temizlemem için peçete verip masasına geçti. Ben karnımı temizlemeye çalışırken tekrar konuşmaya başladı.

"Sormak istediğiniz bir şey olursa her zaman bana ulaşabilirsiniz. Olası bir rahatsızlıkta da. Cinsel olarak istekleriniz olabilir. Korkmadan ilişkiye girebilirsiniz. Bu bebeğin beslenmesini sağlar. Siz sormadan ben söyleyeyim dedim. Genelde bu konularda çok fazla fikir almak isteyen insanlar var. Başka merak ettiğiniz bir şey var mı?" Louis'nin yanına geçtiğimde elimi tuttu.

"Teşekkür ederiz." doktora veda edip odadan çıktık. Bir kolumu Louis'nin koluna sarılıp başımı omzuna koydum.

"Artık hareket eder mi dedi?"

"Öyle dedi." yine geçtiğimiz yerde kızların gözleri Louis'ye kayıyordu. Kaşlarımı çatıp başımı omzundan kaldırdım.

"Çabuk çıkabilir miyiz?"

StajyerWhere stories live. Discover now