Konuş Onunla

967 78 13
                                    

"Harry uyu lütfen artık. Işık hem beni hem bebeği rahatsız ediyor."

"Ama o çok güzel." yatakta doğrulup bana baktı.

"Bebeğim bende güzel olduğunu biliyorum ama yarın erken kalkıp toplantıya gitmem lazım." oflayarak ışığı kapatıp ona döndüm.

"Gece üzerine çıkmazsın değil mi?" sabır diler gibi bir hali vardı.

"Ben yan odaya gidiyorum. Sende burada ne yapıyorsan yap. Uykusuzluktan başım ağrıyor." kaşlarımı çatıp dudağımı büzdüm. "Seni seviyorum." deyip odadan çıktı. Bende Dolly'nin yanına uzanıp onu izlemeye devam ettim.

°°°

"Bebeğim hadi uyan artık." Louis'nin boynuma kondurduğu öpücüklerle gözlerimi araladım. Üst bedenini üzerime bırakmış boynumu öpüyordu. Kollarımı boynuna sarıp kendime daha çok bastırdım. Burnunu boynuma sürüp öptü.

"Gitmem lazım. Bebeği yan odaya bıraktım. Sütünü yine sen verirsin. Toplantıdan çıktıktan sonra hemen geleceğim. Sonra kimlik işini halledeceğiz ve alışveriş yapacağız. Olur mu?"

"Olur. Ama onu dışarıya nasıl çıkaracağız."

"Bir süre Anna bakar ona. Bizde hızlıca işlerimizi hallederiz." kafasını biraz kaldırıp yüzüme baktı. Gülümseyip dudağını öptüm. "Seninle burada kalmak için nelerimi vermezdim." kıkırdayıp elimi gömleğinin yakasında gezdirdim.

"Toplantı kaçtaydı?"

"10'da." göz ucuyla saate baktığımda daha bir saatten fazla olduğunu gördüm.

"Yaklaş bir şey söyleyeceğim." sır verecekmiş gibi fısıldadım. Yüzünü yüzüme yaklaştırdığında gülümsedim. "Hala zamanımız var ve ben seni çok özledim." yutkunup gözlerini dudaklarıma indirdi.

"Geç kalabilirim."

"Geç kalmayacağını garanti verirsem?" baş parmağını alt dudağımda gezdirdi.

"Sana doyamam ki, nasıl bırakıp gideceğim." dudağımdaki parmağını öptüm.

"Akşam yorgun olacak mısın?"

"Büyük ihtimalle." gömleğinin düğmesini açtım.

"O zaman bu işi çabuk halletmemiz lazım." deyip gömleğinin yakasından çekip dudaklarımızı birleştirdim. Ayakkabılarını çıkarıp üzerime çıktı. Elimi saçlarına geçirmişken kapı çalındı.

"Harry, bu bebek ağlıyor. Ben susturamadım." Louis oflayarak yüzünü boynuma yerleştirdi. Birkaç öpücük bırakıp üstümden kalktı.

"Geliyorum." Louis'ye bakıp gülümsedim. "Sende dar pantolon giyme istersen." deyip dudağını öptüm. Alt tarafına bakıp ofladı. Yan odaya geçip ağlamaktan kızarmış küçüğe baktım. Kucağıma alıp sırtını okşadım. Bir süre daha ağlamaya devam etti. Louis yanıma gelip dudağımı öptü.

"Gitmeliyim. Seni seviyorum." Dolly'nin kafasını da öpüp sırtını okşadı. Dolly susup Louis'ye bakmaya çalıştı. Louis gülümseyip tekrar öptü. "Seni de seviyorum ufaklık. Akşam görüşürüz." odadan çıktığında Dolly'nin bezini kontrol ettim. Biraz şiş gibi duruyordu. Önce üzerimi değiştirdim daha sonra aşağıya inip Anna'nın yanına gittim.

"Günaydın Anna. Hadi bana yine bez değiştirmeyi öğret."

"Günaydın Bay Styles." birlikte mutfaktan çıkıp salona geçtik. Bana söylediği şeyleri uygulamaya başladım. Dolly bugün biraz daha akıllı olduğu için kolay olmuştu.

"Gördün mü Anna? Yaptım, ben yaptım. Artık bebeğimin altını kendim değiştirebiliyorum."

"Siz çok iyi bir babasınız Bay Styles." gülümseyip Dolly'i kucağıma aldım.

StajyerWhere stories live. Discover now