Final

1.4K 92 18
                                    

6 gündür bu bölümü yazmaya çalışıyorum. Nedensizce bir türlü yazdığım şeyler içime sinmiyor. Sonunda pes edip bu halini yayınlayayım dedim. Saçmalamış olabilirim lütfen kusuruma bakmayın. İyi okumalar.

~~~

Harry'nin heyecanlı haline gülümseyip yataktan kalktım.

"Hayatım biraz sakin olur musun?" kaşlarını çatarak bana baktı.

"Asıl sen biraz heyecanlı olabilir misin?" kafamı iki yana sallayıp banyoya geçtim. Duş alıp aşağıya indim. Evdeki koşturmacaya gözlerimi devirdim. Oyun alanında oynayan kızıma yaklaşıp yanına oturdum.

"Kızım baban kafayı yedi. Alt tarafı bir doğum günü ama anlamıyor." Dolly ellerini ağzına kapatıp kıkırdadı.

"Louis kalkıp saçlarını kurut ve üzerine doğru düzgün bir şeyler giy." gözlerimi devirip sabır diledim. Odaya geçip üzerime baskılı bir tişört ve siyah dar pantolonumu giydim. Saçlarımı kurutup şekle soktuktan sonra parfümümü sıkıp aşağıya indim.

Beyazlar içindeki kızımın yanına ilerlediğimde dikkatle bana baktı. "Ba-ba" dediğinde gülümseyip kucağıma aldım.

"Bebeğim."

"Efendim?" Harry kaşlarını çatıp bana baktığında kıkırdadım.

"Sana dememiştim güzelim." kaşları daha çok çatılırken mutfağa gitti. "Biraz hava alalım mı?" tişörtümü küçük avucunun içinde toplayıp başını omzuma yasladı.

"Harry, biz bahçeye çıkıyoruz." mutfak kapısından başını uzattı.

"İkinizde üzerinizi kirletmeyin." ona arkamı döndüğümde dil çıkardım. "Seni görebiliyorum Louis."

"Seni seviyorum güzelim." bahçeye çıkıp salıncağa oturdum. Hafif hafif sallanırken kucağımdaki meleğe baktım. İri mavi gözleriyle bana bakıyordu.

"Aşkım." gülümseyip yeni çıkmaya başlayan dişlerini gösterdi. "Sen bugün çok mu güzel oldun?" kıkırdayıp elini yanağıma koydu. Bileğini öpüp gülümsedim.

"Louis, Dolly'nin uyku saati geldi."

"Bebeğim, bugün onun doğum günü değil mi? Bırak biraz rahatına baksın. Uykusu gelirse uyur zaten o." gözlerini devirip yanımıza geldi.

"Siz beni kıskandırmaya çalışıyorsunuz, değil mi? Bu bücürden önce ilgi odağı bendim, bakıyorum ki şimdi hiç kimsenin umurunda değilim."

"Kızım babaya bir öpücük ver umurumuzda olduğunu anlasın." Dolly Harry'ye doğru hareketlendiğinde ona yardım amaçlı biraz doğrulmasını sağladım. Harry'nin yanağına diş etlerini sürdüğünde kahkaha attım.

~~~

Herkesin ilgi odağı Dolly olmuşken yavaşça Harry'ye yaklaştım. Gülümseyerek onları izliyordu. Beline sarılıp alnını öptüm.

"Çok güzel olduğunu söylemiş miydim?" kıkırdayıp başını omzuma yasladı. "Biraz odamıza çıkmaya ne dersin?" Başını kaldırıp gözlerimizi buluşturdu.

"Lou olmaz, misafirlerimiz var."

"Kimse fark etmez bile." Başını iki yana salladı. "İzle şimdi. Mecburen benimle geleceksin." kaşlarını çatıp ne yapacağımı anlamaya çalıştı. Elime bir meyve suyu alıp yavaşça kalabalığın yanına yaklaştım. Lottie'nin yanından geçerken yanlışlıkla ona çarpmış gibi yapıp elimdeki meyve suyunun üzerime dökülmesini sağladım.

"Hay aksi, ben hemen dönerim." diğerleri onaylayan mırıltılar çıkarırken Harry'ye bakıp göz kırptım. Yukarıya çıkıp odada beklemeye başladım. Birkaç dakika sonra kapı açıldı.

StajyerOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz