🌵2. Fejezet🌵

662 34 0
                                    

A zuhanyzást és a ruha váltást követően visszamentem a konyhába, hogy jobban megismerjem Elenát és családját. Ez a nő egyszerűen elképesztő volt! Vicces, kedves és életvidám. Már éjfél elmúlt amikor elment, de nem voltam fáradt. Annyira jó volt vele beszélgetni. A férjével filmrendezők, Hero modell és 21 éves. Te jó ég! Egy híres családnak vagyok a szomszédja! Ezt el sem tudom hinni!

A szobába érve lehuppantam az ágy sarkára és megnéztem az értesítéseket a telefonon. Sorozatokról kaptam értesítést, Kellytől és a főnökömtől. Biztos holnap túlórázhatok.

Igazam lett. A bárba most valami híres DJ-k jönnek és utána a rendetlenség hatalmas. Egy normál bulin is, de ilyenkor többet iszik mindenki.

Utálok ott dolgozni. Múltkor azt akarták, hogy legyek a szajhájuk. Majdnem ki is lettem rúgva, amikor nemet mondtam. Egy kapcsolatom se volt még az általános iskolán kívül. És igazából az se volt kapcsolat. Még 19 évesként is azt gondolom, hogy nem állok készen rá. A szextől pedig félek. Vagyis a fájdalomtól. Azt állítják pár alkalom után már nem fáj, hanem élvezik. Sokan mondják, hogy azzal csináld akit teljes szívedből szeretsz. Azzal akinek a lelkedet odaadnád. Hisz egy kis darabot magadból annak adsz akivel elsőnek csinálod. Én alapjáraton nem adnám a testemet senkinek szeretet nélkül. Ezért nem értem a kurvákat. Elhiszem, hogy élvezik és ez a munkájuk, de nem fogom tudni miért adják a testüket oda pénzért egy ismeretlennek. A tudatlanságom és az élmények hiánya miatt lehet ostobaság az egész és a szajhák gondolják jól. Talán egyszer kiderül.

Válaszoltam a főnökömnek és megnéztem amit Kelly írt:

Kelly👑: May! Egy modell mellett élsz! És milyen jól néz ki! Csekkold az instáját! hero_ft néven találod. 13 millió követője van! 13 MILLIÓ! El se tudom hinni milyen szerencsés vagy! Felszedhetem? Dúsgazdag lehet. A hírnév az pedig egy másik jó tulajdonsága. Nekem kell ez a pali, és megszerzem bármi áron.

Én: Nem érdekel.Tiéd.

Kelly mindig a pénzre és a hírnévre hajtott. Na meg persze a jó kinézetre. Amikor a volt pasija erre rájött dobta, mint a huzat. Mindenkit lehúz engem is beleértve. Pedig neki is van ám pénze. Már saját lakása van a belvárosban és gyönyörű. Mi nem vagyunk valami gazdagok, de nem is bánom, így is megvan minden ami kell. Talán egyszer megkapja amit megérdemel.

Kivittem a kertbe a mini hangszórót, bekapcsoltam rajta egy random zenét és elkezdtem kapálni. Chloe a kertben feküdt amíg én ültettem a friss magokat. A magok elhelyezését követően betemettem őket földdel és meglocsoltam őket. A növények egy elkerített részen voltak, így Chole nem tudta kiásni vagy megrongálni őket. De le tudtam locsolni anélkül, hogy rám ugrana. Nagyon élvezte a hőségben a vizet. Lara a 13 éves testvérem is kijött játszani és segíteni pár dologban. De elsősorban kiválasztotta a kedvenc számát Shawn Mendestől. A facsemetéknek lyukat ástunk amiért anya elment és amíg meg nem érkezett addig énekeltünk és locsoltuk egymást, majd elfoglaltuk helyünket a napozóágyban. A napsugarak felmelegítették az egész testem. Szinte éreztem ahogy magamba szívom a D-vitamint. A méhecskék virágport gyüjtöttek, egy lepke pedig Chloe orrára szállt, aki be akarta kapni, de nem sikerült neki, mert a lepke gyorsabb volt.

A kocsi hangja zökkentett ki a zenehallgatásból. Kiugrottunk a napozóágyból és rohantunk a kocsihoz. A ház elé érve anya és Hero beszélgetett a járdán. Mit keres itt? Nincs jobb dolga? Lara odafutott és átölelte mindkettőjük lábát.Köszöntek és folytatták a beszélgetést. Egy mérges, kérdő pillantást vetettem anyára, amit viszonzott.

Leemeltem az egyik facsemetét az utánfutóról és a kertbe hurcoltam a legmesszebb lévő lyuk mellé. A többiek követve engem egy-egy fát egy-egy gödör mellé tettek le. Az ültetés során senki nem segített. Kösz anya. Igazad van, egyedül is megoldom. Te csak beszélgess az új divatról. gondoltam magamba. A fárasztó munkát követően a pletykálkodás abbamaradt. Anya és Lara bementek a házba. Hero és én maradtunk kint. Vajon fog segíteni? Odasétált hozzám és zsebre tette a kezét.

-Hello.

-Szia!- röhögtem el magam.- Sajnálom! Nagyon vicces, ahogy azt mondod "hello".

-Kedves vagy. Csak azért jöttem, hogy még egyszer bocsánatot kérjek. Nem aka...

A locsolócsövet a kezembe vettem, Hero felé fordítottam és megnyitottam a vizet. Olyan hirtelen érte, hogy elsőnek felugrott és ha jól hallottam egy kicsit fel is sikoltott. Alig tudtam visszatartani a nevetésemet. Mire észbe kaptam a derekamnál fogva úgy lefogott hogy mozdulni se bírtam.Próbáltam szabadulni minden erőmmel, de nem tudtam. A csövet felém irányította és csuromvizes lettem. Sikoltozva mondtam neki, hogy hagyja abba, megadva ezzel magamat. A vizet elzárta és elengedett.

-Mostmár kvittek vagyunk.

-Kvittek?-háborodott fel.- Nike van rajtam! És vizes lett!-mondta szarkasztikusan, megjátszva magát.

-Miaz? Nem szoktad kimosni?-vágtam vissza.

-Csak nem vizipólóztok?-közeledett Kelly. Tudom, hogy ennek nem lesz jó vége. Rámászik Hero-ra, kihasználja, dobja. És ezt az egészet végig fogom nézni. Nem mintha érdekelne mit tesz vele, de sajnálom az összes srácot akivel ezt teszi. Undorító számomra. Kelly viszont élvezi. Miért is ne tenné? Tökéletes. Mindenkit az ujja köré tud csavarni, meg se kell erőltetnie magát. Ez a szuperereje.-Én is csatlakozok!

-Mi épp locsoltuk a fákat és...

-Kiesett May kezéből a locsoló és az spriccelt mindenfelé.-fejezte be Hero helyettem. Nem a legjobb befejezés, de nekem se jutott volna eszembe jobb. Mindenesetre elhitte, bár miért is kéne magyarázkodnom neki?

-Melegem van!-dobta le a pólóját. Egy melltartóba és rövidnadrágba feküdt a napágyon.-Gyertek ti is!

Hero még mindig szemben állt velem. Pólóját levette és odadobta Kellynek, aki úgy kapta el, mint a koncerten a rajongók a híresség flakonját. A felsőteste csillogott. A szemem megakadt rajta. Lapos és egy kicsit izmos hasa volt. Biztos salátát eszik salátával. Meg persze edz egy keveset. A szíve felett egy "Ne lopd el" tetoválást fedeztem fel. Aranyosnak találtam ezt a feliratot. Fájni fog amikor rájössz, hogy Kelly nem a szívedért szeretett.

-May!-fogta meg a vállam Hero kizökkentve ezzel az ábrándozásból.

-Mondtál valamit?

-Jössz?- hangjába hallatszott az önelégültség. Milyen arcátlan! 

There's no one like YOU |HUN|Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang