🌵10. Fejezet🌵

493 28 2
                                    


-May? Maaay! Azt hittem nem fogod...

-Hello, Hero! Reece vagyok. Ittál? Mit akarsz May-től?

-Éééén? Egy kortyot se! Na jó.... de.

-Hisz nemrég landolhattatok...May miatt csináltad? Próbálod elfelejteni. Értem....

-Mindenki el akar távolítani mellőle! Pedig nekem ő....

-Tudom, hogy neked ő kell, és azt is, hogy neki pedig te. Láttam szinte minden egyes alkalommal, amikor másra figyel te őt figyeled, hogy amikor elmosolyodik, te is. Ha ő néz rád ugyanez játszódik le benne is. És tudom, hogy mindketten összetörtök minden egyes alkalommal, miután tekintetetek összeakad vagy egymáshoz értek. Nagyon fáj, hogy nem engem szeret, de látni őt így szenvedni mégrosszabb. Szíve a te kezedben van. Amint tudsz gyere vissza! És ha lehetséges NE törd jobban össze. Kelly-vel pedig vigyázz... Ha meg akarsz tőle szabadulni nem lesz könnyű. Az exét kirúgták miatta. Veled többet is tehet...

A telefonvonal megszűnt. Reece feltépte a sebeimet és ideges lettem. lesétáltam a partra és rögtön arra gondoltam, hogy May mennyire le lenne nyűgözve. Minden este itt lenne órákig és csak mosolyogna, nézné az embereket és a tengert. Könnyeim kicsordultak. A gondolat nyomta lelkemet. A világ legboldogabb embere lennék, ha ezt láthatnám. Ha most láthatnám.

A hotelszobába érve Kelly már aludt. Szüleimnek írtam egy üzenetet, hogy megérkeztem, majd a fürdőbe be tántorogva megmostam az arcomat hideg vízzel. A tükörbe nézve egy megtört személyt láttam. Szemei vörösek voltak, de reményteliek. Talán Reece szavai miatt?

Felvettem a pizsamámat és bebújtam Kelly mellé. Az alkohol hamar elnyomott.

Az ébresztő hangja majdnem kiszakította a dobhártyám. Szemeimet alig tudtam kinyitni. A másnaposság hatalmas fejfájást okozott, de tudtam, hogy ma munka. Sajnos. Azon kívül, hogy szeretek modellkedni most az ágyban nagyobb kedvem lett volna maradni. A barátnőmnek nevezhető társam, a fürdőszobában volt elfoglalva a sminkjével. Amikor észrevette, hogy az ajtóban állok adott egy csókot és vissza sétált a tükörhöz. Bőre hibátlan volt. Nem is értettem miért keni magára azt a sok vackot.

Oda sétáltam a minibárhoz és kivettem belőle egy szénsavmentes palackozott vizet. Pár szem gyógyszert is a kezembe vettem, beledobtam a számba és leöblítettem. Perceken belül hatott is. Miután Kelly kijött a fürdőből rögtön elfoglaltam. Vettem egy gyors zuhanyt, fogat mostam és elindultam taxit fogni. A sofőrnek bediktáltam a menedzserem által megadott címet és már mentünk is. Az adott helyre érkezve egy hatalmas kastély fogadott. Kívülről a kopárságot a golgotavirág színe dobta fel. A bejárat felett szinte az épületet körbevéve végigfutott a falakon. Még ha nem is kúszott olyan sűrűn úgy nézett ki, mintha a kastélyt és a virág egy lenne. Összetartoztak. Én is ezt éreztem akárhányszor Mayre gondoltam. Összetartozunk.

Belül az üresség nem mutatkozott. A padlót márvány borította amíg elláttam. Szobrok díszelegtek a már előre kikészített díszek mellett. A fal arany színűre volt festve. Puccosan hangzik talán, de inkább minden olyan elegánsnak tűnt.

-Mit keresnek karikák a szemed alatt? Te ittál?-Margaret a sminkesem felemelte hangját, arcomat jól megvizsgálta és a szalon felé elkezdett húzni.-Csak nem az a lány vitt ilyenbe bele akivel láttak idejövet? Ne keveredj bele ilyenekbe Drágám! Főleg, hogy tegnap érkeztetek...Őszintén szólva nem nagyon tetszik nekem. Találnál te magadnak jobbat is. Sminkel gyorsan el kell tüntetni ezeket a karikákat mielőtt még Pedro meglátja.

-Margaret. Most csalódni fogsz bennem. Nem az a lány tehet róla, hogy ittam akivel együtt vagyok, hanem egy másik. Ő viszont biztos tetszene neked is.-Miközben a táskákat próbálta eltüntetni a szemem alól, kerestem Mayről egy képet. Azt a képet mutattam meg neki amit még T csinált róla a medencés buliba. Amikor vizesen kiszáll a medencéből és majdnem a kamerába néz. Amin látszik szemébe a csalódottság és a féltékenység.

There's no one like YOU |HUN|Where stories live. Discover now