🌵12. Fejezet🌵

456 22 0
                                    


-Esetleg megzavartam valamit?-dőlt a falnak Hero.

-Nem. Gyere csak, én úgyis már készültem indulni.-állt fel az ágyról Reece.

-Igazából, akkor már megkérdezem személyesen, hogy holnap nem jönnétek-e ki velem és a haverjaimmal a Gibson's parkba? Csak egy kis piknik, sör, foci és fürdés így csapatosan. 14 körül mennénk.

-Ömm, akár.

-Oké, majd szólj kérlek a többieknek is. Bárkit hozhattok magatokkal.-az elköszönés után Hero leült elém a földre és felnézett rám. Ujjainkat összekulcsolta és belekezdett mondókájába:

-Sajnálom! Sajnálom azt amilyen éjjel voltam veled. Nem kellett volna olyannak lennem. Kérlek bocsáss meg!

-Igazad van. Nem kellett volna olyannak lenned.-cinikusan elfordítottam a fejem és mosolyra húztam számat.-Talán megbocsátok.-elröhögtem magam, aztán ő is magát. Karomnál fogva felhúzott és átölelt. Amit viszonoztam. Egy kevés harag még volt bennem, de felemelő érzés volt átölelni. Meg persze magas és épp hogy lábujjhegyen tudtam állni.

-Arra gondoltam, hogy ma is csinálhatnànk valamit együtt.

-El kell mennem vásárolni, mivel holnap után itt vacsoráztok.

Hero bólintott és elindultunk a konyhába összeszedni Larát és hagyni anyának egy papírt, hogy a szomszédok itt vacsoráznak.

3 boltba mentünk be csak, de így is a nap hátralévő részét ott töltöttük vitázva a kaján. Mindenki mást akart. Na és vajon ki győzött? Hát persze, hogy Lara. Igaz, a desszertet Hero választotta. Nekem pedig mi maradt? Semmi. De nem baj. Csak egyék meg és segítsenek elkészíteni.

Amikor már mindannyian elfáradtunk beültünk a Mildred's be enni.

Hazafelé már sötét volt és 10 perc alatt Lara elaludt. Hero becipelte a szobába és a cuccokat is segített behozni. Felajánlotta, hogy holnap a törpét is vihetem és 13.30-kor itt lesz és együtt megyünk. Pedig nem mondtam neki, hogy megyek. Másik munkát kellene keresnem.

Másnap Lara ébredése után elmondtam neki, hogy velem jöhet ès elkezdett fel-le rohangálni a lakásban. Behúzott a szobájába és megkérdezte, hogy melyik bikinijét vegye fel. Mivel volt neki és nekem is fehér mindketten azt vettük fel.

Anya készített Browne-it, azt felvágtuk és eltettük a gyümölcsökkel és vízzel együtt egy hátizsákba és kiültünk a hintaágyba. Pár perc után Hero és Kelly lépett ki a szomszéd házból. Tudod May, a szokásos. Jópofizás és érzelemmentesség. Menni fog!

Egy nagy ölelés után nekiindultunk a parknak. 1 óra séta után aminek a fele az erdőben volt megérkeztünk egy tisztásra. Mikor a többieket láttam futkározni elfogott az idegesség. Persze Larát nem és ő rohant is hozzájuk. Evan a rózsaszín hajú vékony srác fel is kapta és megpörgette a levegőbe amitől ő csak sikoltozott.

-May? Focizhatok Evannel és a többiekkel?-kérdezte Lara.

-Persze. Én itt leszek. Innen figyelem ahogy mindenkit megversz!-kacsintottam rá.

-Mindenki neked fog szurkolni Lara!- mondta az egyik lány.

Lara odafutott Hero-hoz aki épp a felsőjét szedte le. A törpe végighúzta ujját a hasán amit elsőnek nem értettem.-Miért akarná egy 13 éves lány egy nála sokkal idősebb hasát fogdosni?! Bár a mai világba... -Aztán megláttam azt amit talán nem kellett volna. Hirtelen felálltam és gyors léptekkel odamentem.

-Mi ez a 20 centiméteres vágás a hasadon?-förmedtem rá.

-Semmi közöd hozzá, oké?-száján kifújta a levegőt, arrébb tolt és felkészültek a játékra.

-Ennyivel elintézel?-követtem.-És most megint k*csög vagy velem! De mit is gondoltam. Hát itt van Kelly, végül is ő a barátnőd, de attól velem is bánhatnál normálisan!

-May, nem úgy gondoltam!-szólt utánam csalódottan.

Visszaültem a takaróra Natasha mellé és folytattuk a beszélgetést.

-Valami baj van?-kérdezte.

-Dehogy is. Semmi probléma, csak...

-Csak tetszik neked és ő pedig Kellyvel van együtt helyetted. Értem én. Evan és én nem nagyon bírjuk Kellyt. A többiek kedvelik őt. Rólad viszont sok jót hallottunk. Remélem igaz is.-mosolygott rám.-Kelly szerintem le akarja húzni Hero-t.

-Te aztán fején találtad a szöget!

A beszélgetést nem nagyon tudtuk folytatni, mert inkább szurkoltunk, sikítoztunk egy-egy gólnál és én pedig mint egy jó bíró sok sárga lapot osztottam. Végül is Laráék nyertek. Ez volt a lényeg. Folytatásként sokan beugrottak a vízbe, de voltak olyanok is akik félrevonultak és hát... Igen. Szeretkezni mentek el. A ruhámat le vettem és csak azt vettem észre, hogy Hero a parton áll és néz.

-Mit nézel?-kérdeztem mikor odaértem.

-Téged.

-Édes segíts!-kiáltott fel Kelly egy jó pár méterrel messzebb a többiektől.-Leesett a bikini felsőm. Segítenél?-Natasha szemét forgatta, a többiek pedig a röhögésüket próbálták visszafogni. Hero felém nyúlt, én pedig felemeltem a kezem, mintha megadnám magam és léptem egyet hátra.

-Hozzám ne érj!-mondtam. Elgondolkodott rajta, hogy mit csináljon majd bele ugrott a vízbe. Amikor kibukkant feje Kelly felemelte a bikinifelsőt és egy önelégült mosolyt vetett felém. Karba tett kézzel álltam a parton, mint egy elveszett kislány. Evan ezt észre is vette és felém dobta a labdát amit tovább adtam Larának és én is ugrottam egy fejest a vízbe. Mi négyen - Natasha, Lara, Evan és Én - szóláncoztunk, de körülbelül egy óra után már inkább azt számoltuk, hogy hányszor volt ugyanaz a szó.

-Natasha! Kérlek menjetek Larával a többiek után. Még beszélni szeretnék vele.-mutattam Hero-ra. Natasha bólintott és elindultak. Az erdő szélén jártak amikor megszólaltam:

-Mit keresett ez a táskádba?!-emeltem fel a kis sárga dobozt, ami félig volt tablettákkal.-És mi az a rohadt vágás?! Addig nem megyünk sehova amíg el nem mondod!

-Azért van még ott, mert nem segítesz leszokni. A vágást pedig verekedés közben szereztem.

-Én segítenék, ha...

-Ha mi?

-Ha többet lennék veled.

-Nagyon vicces vagy!-indult el a hazafelé vezető úton. Kapkodnom kellett lábaim utána.

-Mit akarsz mit tegyek?-kérdeztem, de választ nem kaptam.-Állj meg! Kérlek.-óhajomat teljesítette, de nem fordult felém. Oda lépkedtem a háta mögé és óvatosan megérintettem nyakát. Kezemet végighúztam gerincén majd megfogtam derekát. Lapockájára adtam egy lágy puszit. Megfordult és ujjával felemelte fejemet, kényszerítve arra, hogy a szemébe nézzek.

-Bárcsak már a számon érezném ajkaidat. Most úgy beléjük harapnék.-mondta.

-Miért nem teszed?

-Mert nem tudnék csak egy csóknál megállni.

There's no one like YOU |HUN|Where stories live. Discover now