Bejelentés!

268 8 0
                                    

Sziasztok!

Elsősorban be szeretném jelenteni, hogy az utolsó 2 fejezetet-és az esetlegesen hozzá kapcsolódó jeleneteket- újraírom. Majd csak akkor fogom őket levenni, ha már a másik kettő kész lesz és azt utána rögtön közzé is teszem.

Másodikként, mielőtt még te is (mint ahogyan én) az elkövetkező szó hallatán kidobnád a telefont/számítógépet az ablakon és nekimennél a falnak, kérlek olvasd végig. Szerintem már mindenki tudja a koronavírussal kapcsolatos tényeket. (Kérlek folytasd az olvasást) Elhiszem, hogy már eleged van belőle, mert őszintén szólva kinek nincs?! Viszont, kérlek benneteket, hogy ne vásároljatok fel mindent a boltokban, azt se ami szükséges! Nem fog kelleni 10x20db WC papír és  40kg liszt se fog kelleni, hacsak nem az egész városnak/falunak süttök.
Az idősekkel próbáljatok távolságot tartani, még ha a nagyszülőkről is van szó, akiknek minden titkot elmondtok. Mondjátok el nekik telefonon. Ha segítség kell nekik, például be kell vásárolni, akkor tegyétek az ajtója elé a holmit és menjetek el. Hagyjatok egy cetlit rajta. Lehet lassany de biztosan beviszi majd a házba. 
A kézfertőtlenítő nem a legjobb választás a fertőtlenítésre. Ha van rá esélyetek meleg, szappanos vízzel mossatok kezet.
Ne vitamintablettákat, hanem gyümölcsöt és zöldséget egyetek.
Amíg lehet addig ha tudtok menjetek le barátokkal, barátnőkkel csavarogni (szerintem max. 3-4-en) és/vagy mozogjatok a szabadba. Hamarosan szerintem a lakhely elhagyási tilalom is érvénybe lép, szóval addig élvezzétek ki.

Mivel mindenki gondolom otthon dolgozik és tanul már, ezért több szabadidő is van szerintem a legtöbb embernek. Szóval, ha nem tudsz mit csinálni akkor takaríts, olvass, hallgass zenét, süss, főzz és ha ezekből is eleged van már, mint nekem (még csak a 4. napja vagyok itthon, kint is voltam, de még így is a begolyózás szélén állok) akkor ülj ki az ablakba, erkélyre, kertbe és élvezd az időjárást.
Szellőztess sokat! Nem a vírus, hanem a fülledt levegő és amit, hogy éberebb legyél!

Esetleg ha másnak is vannak ötletei, tapasztalatai és szívesen megosztanák, azok kommenteljenek. Küldjetek életjelet! Írjátok meg, hogy hol laktok és, hogy ott milyenek az állapotok. 

Kérlek titeket, hogy vigyázzatok magatokra és a nagyszülőkre is! Köszönöm, hogy végigolvastátok! Mindenkinek szép hetet kívánok!

ui.: Én komáromi vagyok és itt sok boltot kifosztottak és mindenki pánikból vásárol.

(Ez a feljegyzés törlődik a két átírt fejezet után)


There's no one like YOU |HUN|Where stories live. Discover now