🌵9. Fejezet🌵

490 24 1
                                    

HERO SZEMSZÖGE

Méghogy nem érzett semmit. Nem hiszek neki. Nem hiszem el, hogy ezalatt a pár nap alatt ami köztünk történt számára semmi. A pillanattól mióta elsőnek hozzám szólt bujkált bennem valami. Bujkált az az érzés amit még nem éreztem. Miért vagyok Kellyvel, ha semmit nem érzek irànta? Talán így akarom közelebb tartani magamhoz?

Reece jött velem szembe a lépcsőn bizonytalan léptekkel. Elköszöntem tőle és mentem összeszedni a csomagjaimat.

-Nem mehetsz el csak így! Főleg nem Kellyvel! Összetöröd, nem érted?!-csapta kettőnkre az ajtót Arya és bezárta kulccsal.-Soha nem viszonozta senki azt az érzést neki, mert mindig rossz emberbe szeretett bele. Mindenkinek elmondta mit érez és csalódott. Most tudja, hogy te Kellyvel "jársz" és inkàbb szenvedtek mindketten. Mièrt csináljátok ezt egymással?

-Csak is ő a hibás! Utaltam az érzéseimre! Majdnem megcsókoltam. Mit akarsz még?!-emeltem meg hangom.

-Csókold meg! Szakíts Kellyvel! Nem is értelek mièrt vagy vele.

-May! May az oka! Mindennek-ő-az-oka!-tettem hatásszüneteket.

-Persze! Te tökéletes vagy mert híres, jóképű és ellenállhatatlan vagy a nők számára! A nagy francokat! Ez nem tesz senkivé. Gondolkozz el mindenen! Ha akarsz May-től valamit hosszú távon tedd meg, mert én nem fogom hagyni, hogy játssz vele!-kinyitotta az ajtót és becsapta maga után. Igaza van. Én vagyok a hibás.

Kelly két hatalmas bőröndjét alig bírtam le cipelni az autóhoz. Egy hétre utazunk az egész ruhatárát hozza és ráadásul meleg éghajlatra megyünk. Szóltam Kellynek, hogy várjon meg a csomagok mellett, mert a kocsikulcsomat fent hagytam. Belépve a szobába May és Arya beszélgetett. Amikor észrevettek mindketten elhalgattak. May pont annál a komódnál állt ahol a kulcsot hagytam. Szemeiben látszódott, hogy megtört. A fájdalom tükröződött belőlük. Lassan odasétáltam szembe vele. Fejét az ajtó felé fordította. Csak pár centi volt közöttünk. Nem forrt a levegő. Ridegséget éreztem. Eltávolodást. Megfogtam a kulcsot, mély levegőt vettem és megérintettem állát, arcát pedig magam felé fordítottam. Aryát bámulta könnyes szemekkel. Feljebb hajtottam fejét és akkor se nézett rám. A sírás fojtogatta. Könnycseppjeit letöröltem és az én szemem is megeredt. Szótlanul távoztam a szobából. Megtöröltem arcom és a pakkokat elhelyeztem a csomagtartóba. Vetettem egy utolsó pillantást a ház felé. A szekrénynek nekidőlve nézett kifelé az ablakon. Amég be nem szálltam az autóba végig őt figyeltem. Darabokra törtem, mire felfogtam miket is mondtam neki. "Egy jó darabig nem is fogsz látni. Utána meg elköltözök mellőletek." Elggé rossz ígéreteket tettem. Ezeket nem akarom betartani, de lehet jobb lesz neki így. Talán sikerül elfelejteni engem.

-Hero!!-szaladt hozzám egy lánycsapat a repülőtèren.-Készíthetünk veled közös képet?-az egyik lány lenézett a Kelly által összekulcsolt kezünkre.-Ő a barátnőd?

-Igen, a barátnője vagyok! Kelly Watsonnak hívnak. Instagramon kellyqueen néven találtok meg. Kövessetek be!-hívta fel magára a figyelmet. A check-in-nél is páran még odajöttek képeket készíteni velem. Sokat Kelly is belepofátlankodott. El akartam engedni kezét és felháborodott.-Meg ne próbáld! Mindenki lássa, hogy az enyém vagy!-Pólómnál fogva közelebb húzott magához és megcsókólt. Nyelve úgy mozgott a számban, mint egy nyáladzó kutyáé. Fuj. Elkaptam a fejem és odamentem a rajongóimhoz. Számat megtöröltem amin elkezdtek röhögni.

Az út nagy része sorozatnézéssel és zenehallgatással telt. Ès volt egy része ami balul sült el.

"Hero Fiennes-Tiffint barátnőjével Kelly Watsonnal látták a londoni repülőtéren."

Kezdődik.

"A híres modell, Hero Fiennes-Tiffint barátnőjével Kelly Watsonnal látták a rajongók a londoni repülőtéren. A rajongók a közös képek készítése után rögtön megosztották a közösségi oldalon a nagy eseményt. A 21 éves modell és barátnője eddig titkolni próbálták kapcsolatukat, de..."

A telefonomat kikapcsoltam és gondolni se akartam arra, hogy May ezt láthatja. Amint Kelly elaludt ráírtam Aryára.

Èn: Szia! Hogy van May? Ugye jól van? Sikerült elaludnia?

Arya: Szórakozol? Sírva aludt el! Rémálma volt! Ő nem fog téged olyan hamar elfelejteni. Ő pont az a személy, hogy ha nem is viszonzod akkor is szeretni fog. És itt hagytad. Tudom, hogy munka miatt, de rátettél egy lapáttal, hogy Kellyvel mentél el. A sajtónyilvánosságra hozott képeket is láttam. Ha ezt megtudja...

Mit tettem?!

A szállás elfoglalása után felkerestem egy bárt, ahol sörrel kezdtem. Az idő múltával egy-egy erősebb italt is bevezettem, amitől már ellazultam. A szívemben érzett fájdalom elillant. A szőke cica aki kiszolgált elkezdett nekem táncolni.

-Fent vár egy szoba. Kettőnkre.-súgta fülembe.

-Rám pedig vár egy lány. Sírva.-ki vánszorogtam az épületből és előkerestem a telefont, hogy felhívjam.

Sziasztoook! Hihetetlenek vagytok! Meg sem érdemellek titeket... Már majdnem elértük az 500 nézettséget! Nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon köszönöm!! <3 <3  Viszont sajnos most egy elég gagyi részt hoztam nektek :( . Jah és persze elég rövidet. Ígérem a következő hosszabb lesz! Addig is érezzétek jól magatokat és szép napot nektek!!!!! <3

There's no one like YOU |HUN|Donde viven las historias. Descúbrelo ahora