Epizoda 27- Venčanje(deo 1)

65 2 0
                                    


Od onda je prošlo neko vreme.Mesec I nešto skoro pa dva.Već gazimo poslednje dane juna 2004-te godine.Nıje se nı puno stvarı dogodılo, što mı je pomoglo da se oporavım psıhıčkı od svega što sam dožıvela. Iako je skınuta ljaga s mog ımena, Činar nije prestao da istražuje. Nije me poslušao. Kao da sam mu sve ono rekla da ga uplašim.Zato sam odlučila da pazim na to, koliko toliko.Međutim nešto mi nije dozvoljavalo da brinem o tome.A to je bio finalni ispit na kojem sam se nalazila trenutno.Glava mi je bila prepuna svega, a vreme je otkucavalo.Na neka pitanja još odgovor dala nisam.Nervoza I stres već su dostigli svoj maksimum, ali nisam dozvolila da me pobede.Odzvonilo je I predala sam rad I izašla iz učionice.Odmah sam uzela iz ranca koji sam nosila na jedno rame mobilni telefon I uključila ga.Usporila sam I mnogi su me prestigli, ali ne I Selin s društvom na koje nisam obraćala pažnju.

-Vidi ti ovo.Da su se dole poubijali ne bi me ovoliko puta zvali.Uf Simge.-rekoh I okrenuh njen broj.U tom trenutku Selin I njeni su me opkolili.

-Uaau, pa koga to moje oči vide? Izdajicu Asli.-reče Selin.

-Opet ti.

-Da.Opet ja.Nismo se dugo videle.

-Nismo.

-Zar nisi trebala da budeš u zatvoru?

-Naravno da ne.Ovde sam.Ali možda bi tebe trebali da pošaljemo tamo zajedno s društvom.Da znaš kako je lepo.

-Vidim mnogo si se lepo provela da svaki čas popravljaš šminku.Gadno su te izubijali.

-Ali tebe još uvek nisu prevazišli.

-Naravno.A tebi lutko izgleda nedostaje to? Baš tražiš nevolju, a?

-Ne znam o čemu pričaš.

-Znaš odlično ti o čemu ja pričam.

-Kad bi objasnila malo bolje onda bi I znala.

-Slušaj me ovamo-otera me u ćošak I zgrabi za vrat-dosta mi je tvojih pretvaranja.Nestaješ kad I on.Vraćaš se kad I on.Šta ti imaš s mojim dečkom?

-Molim?

-Nemoj da moliš nego odgovori.Šta ti imaš s njim?

-Ako te toliko zanima idi pa ga pitaj.

-Pa da si ga pustila pitala bih ga.Šta si mu uradila? Kako si ga omađijala? Šta je u tebi video tako jadnoj I bednoj.

-Prevazilaziš svaku meru sada Selin.Ja nemam veze s tvojim dečkom.Ali kad ovako otvoreno pričamo sigurno si primetila otiske noktiju po vratu.

-Da.I šta s tim?

-Moji su.-reko a zatim me je udarila.

-Kučko! I u krevet si mu se zavukla.Ovo ćeš mi dobro platiti.-reče, udalji se I dade znak svojim poslušim psima da krenu da me udaraju.

Odjednom sam videla Saliha ispred mene kako mi govori da moram da se branim.Zatim sam videla one trenutke kada su mene I Metea rusi razdvojili I bukvalno oteli.Nisam imala puno vremena da reagujem.Dvojica su me zgrabila a trećeg sam nogom jako odgurnula, a od siline je udario Selin pa su pali.Nož je bio na podu.

-Jesi li ti normalan? Niste sposobni ni da je naučite pameti.

-Izvini.Vidiš da me je udarila.

-Ona je žensko.Žene ne umeju da se brane.Jesi li svestan toga?

-Jesam ali me je lepo ošamarıla

-Ti nesposobni...

Gledala sam njihovu svađu, a istovremeno primetila da ova dvojica što su trebali da me drže nisu baš pažljiva.Jednog sam ujela za ruku i nekako se izvukla.Krenuli su na mene i kretala sam se unazad, pravo na Selin i njenog pomoćnika koji su se svađali.

Lovorov list (2. Sezona)Onde histórias criam vida. Descubra agora