34. Bölüm

2.4K 209 116
                                    

33. Bölüm 'e yorum bırakan :

calakalemmm
ipekdogan41
ferumeysa44
tubasever
Simayusuf
brvn248
minaseher
NurayKerimli2
MeryemCeliktas
kookieswifei
iilkoo
asiece
zeymirr
fadimeklc123
serenity111
SudeSekirden
saadet-1985
duygulvto
digokdemsu

Teşekkür ediyor, bölümü size ithaf ediyorum.

YEİS 'i seviyorum. :)

"Öncelikle şunu söylemeliyim Poyraz Bey, ilk yardım eğitiminizin olması, orada o dakika temel yaşam desteğine başlamış olmanız ve yardım ekibi gelene kadar devam etmeniz Hazal Hanım için gerçekten büyük bir şans." dediğinde yaşlı doktor, Poyraz başını yukarı aşağı salladı.

Poyraz, Altay 'la buluşmaya giderken, Esin 'den gelen o telefon ile birlikte onların evine doğru arabasını sürmeye başlamıştı.

Biliyordu ki Poyraz, Altay' ın anlattığı o fotoğraf meselesi ve Hazal 'ın o eve gidip sorduğu şeyler, tavrı asla bir tesadüf değildi.

Esin' in yanına giderken, yolda, sahilde fark etmişti Hazal 'ı. Ve Hazal onun gözleri önünde kendini suya bırakmış, intihar etmişti.

Eğer Poyraz, Esin' in evine giderken, geçtiği o yolda Hazal 'ı fark etmiş olmasaydı, arkadaşının nişanlısı şu an bir ölüydü.

Poyraz titredi. Hazal' ın intihar sonucunda yaşamını yitirmesi fikri bile tüylerini diken diken etti. Sabahtan beri yaşadıkları gözünün önüne geldiğinde, içinden çığlık çığlığa bağırma istediği geliyordu.

"Şu an durumu nasıl peki? İyi olacak değil mi? Hâlâ uyanmadı." dediğinde, yaşlı doktor elindeki dosyaya tekrardan, bir kez daha göz gezdirdi.

"Hasta geldiğinde onu hemen entübe ettik ve gerekli tüm müdahaleleri yaptık. Akciğer grafisini inceledim. Neyse ki pulmoner ödem gelişmemiş, infiltrasyon yok. Beyne bir süre glikoz ve oksijen gitmediğinden Kranial BT istemiştim. Beyinde de şimdilik bir sıkıntı görünmüyor. EKG 'de bir sorun yok. Kontamine su boğulmalarında, bazen enfeksiyon gelişebiliyor. Bunun için de detaylı bir kan tahlili istedim. Lökositoz söz konusu değil. CRP ve Sedimantasyon değerleri de olması gereken aralıkta. Yani enfeksiyon olmadığını söyleyebilirim dolayısıyla gerek olmadığından şu an bir antibiyotik tedavisine başlamadık. Yani Poyraz Bey kısacası şu an için Hazal Hanım gayet iyi. Bir müddet daha gözetim altında tuttuktan sonra onu taburcu edebiliriz. " dediğinde, Poyraz derin bir biçimde nefesini bıraktı.

Hazal 'a eğer bir şey olsaydı ailesi kahrolurdu. Üstelik Altay ona deli gibi aşıktı. Poyraz neredeyse emindi, Hazal' ın böyle bir noktaya gelmesinde Bora 'nın kesinlikle bir parmağı vardı. Özellikle o fotoğraflar aklına geldikçe, zihni ona öyle bir ihtimal sunuyordu ki, Poyraz delirecek gibi oluyordu.

YEİSWhere stories live. Discover now