Mr. Wall | 1

17.7K 508 932
                                    

APHRODITE

Είχαν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που τον έχασα. Του έδωσα όμως την υπόσχεση μου και είμαι αποφασισμένη να την κρατήσω. Βέβαια, πολλές φορές, κάποιες υποσχέσεις δεν μπορούμε να τις κρατήσουμε όσο και να το θέλουμε.

Περπατούσα στον διάδρομο του σχολείου μέχρι που έπεσα πάνω σε κάτι σκληρό. Υπάρχει τοίχος στην μέση του διαδρόμου;

«Πρόσεχε που πηγαίνεις μικρή!» μου είπε. Σήκωσα το κεφάλι μου για να δω σε ποιον έπεσα. Ψηλότερος κατά ένα περίπου κεφάλι, με ελαφρώς σγουρά, σκούρα καστανά μαλλιά και το δεξί του χέρι γεμάτο τατουάζ. Πάγωσα για λίγο κοιτώντας τον, όμως ξύπνησα όταν τον άκουσα να μου επαναλαμβάνει ό,τι είπε πριν.

«Ακούς;» με ρώτησε. Όταν κατάλαβε πως άκουγα τι μου έλεγε συνέχισε.«Είπα, πρόσεχε που πηγαίνεις!».

Άκου νεύρα πρωινιάτικα ο κύριος Τοίχος!

«Με νεύρα ξύπνησες πρωί πρωί;» τον ρώτησα απότομα σηκώνοντας τα πράγματα μου που είχαν πέσει στο πάτωμα όταν συγκρούστηκα με αυτόν.

«Περιμένω μια συγγνώμη» μου είπε ξερά.

«Συγγνώμη για ποιο πράγμα;» τον ρώτησα.

«Συγγνώμη γιατί έπεσες πάνω μου!» μου εξήγησε θυμωμένος.

«Πολλά δεν θέλεις;» τον ρώτησα με τον ίδιο τόνο και το πρόσωπο του άρχισε να σκληραίνει κάνοντας εμφανείς τις γωνίες του. Αν και βρισκόμασταν πολύ κοντά, αυτός έκανε ένα βήμα μπροστά με αποτέλεσμα να μικρύνει κι άλλο η απόσταση μεταξύ μας. Όσο και αν περπατούσα προς τα πίσω αυτός ερχόταν προς τα εμένα με αποτέλεσμα να ακουμπήσω κάποια στιγμή τη πλάτη μου στον τοίχο.

«περιμένω μια συγγνώμη!» επανέλαβε τα προηγούμενα λόγια του.

«Δεν πρόκειται να σου ζητήσω συγγνώμη!» του είπα. Πήγα να φύγω αλλά έβαλε τα χέρια του δεξιά και αριστερά μου σταματώντας με.

«Α, ναι; Ξανα πεσ' το άλλη μια» είπε και ήρθε πιο κοντά μου.

«Μην περιμένεις άδικα» του είπα και τον προσπέρασα κατευθυνόμενη προς τις σκάλες.
Εκείνη την στιγμή το κουδούνι χτύπησε αφήνοντας την συζήτηση να τελειώσει εκεί. Ανέβηκα τις σκάλες και κατευθύνθηκα προς την αίθουσα του τμήματος μου. Έφτασα στην αίθουσα και έκατσα στο θρανίο μου αφήνοντας τα πράγματα μου πάνω σε αυτό. Δεν κοίταξα καν ποιοι από τους συμμαθητές μου είχαν έρθει για μάθημα πρώτη ώρα σήμερα.

Till Forever Falls ApartWhere stories live. Discover now