Are u pregnant? |10

5.6K 328 332
                                    

Αφού βρήκαμε κάποια ταινία πήραμε τις πίτσες και καθήσαμε να την δούμε. Μετά από ένα σημείο της ταινίας τα μάτια μου βάρυναν και αποκοιμήθηκα ακουμπώντας το κεφάλι μου στον ώμο του Ίθαν.
***

Έτρεχα όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Με ακολουθούσε όπου και να πήγαινα. Ήμουν σε ασφαλή απόσταση μέχρι που άρχισε να αυξάνει ταχυτητα. Με είχε φτάσει και ήταν ακριβώς δίπλα μου.

«Νομίζεις ότι μπορείς να μου ξεφύγειςμε ρώτησε.

Δεν τον κοίταξα καν. Έτρεχα όσο πιο γρήγορα μπορούσα αλλά χτύπησα σε μια πέτρα και έπεσα κάτω. Ήρθε από πάνω μου και μου κράτησε δυνατά τα χέρια.

«Είσαι ανόητη που νόμιζες οτι μπορουσες να μου ξεφύγεις» μου φώναξε στο πρόσωπο. Τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν χωρίς σταματημό. Σήκωσε το χέρι του και πήγε να με χτυπήσει. Το χέρι του ήρθε κατά πάνω μου. Έκλεισα τα μάτια και προσπάθησα να μην αισθάνομαι τον πόνο. Ήμουν αδύναμη εκείνη την στιγμή... δεν μπορούσα να κάνω τίποτα.

Άνοιξα τα μάτια μου. Ήμουν ιδρωμένη και προσπαθούσα να πάρω σωστές ανάσες. Έκλεισα ξανά τα μάτια μου και γύρισα μπρούμυτα. Ήταν απλά ένας εφιάλτης. Αυτό μόνο. Έβαλα την φάτσα μου στο μαξιλάρι μου και έβαλα τα χέρια μου από κάτω. Γύρισα προς τα δεξιά κάνοντας μια στροφή, σαν λουκάνικο με την κουβέρτα τυλιγμένη γυρω μου. Άνοιξα ξανά τα μάτια μου, όταν ακούμπησα το κεφάλι μου στο δεξί μαξιλάρι διότι άκουσα τον ήχο που κάνει το χαρτί όταν τσαλακώνεται. Έβαλα το χέρι μου κάτω από το μαξιλάρι και έπιασα ένα χαρτάκι. Το πήρα από εκεί και το διάβασα.

"Καλημέρα! Μην ανησυχείς έβαλα όλα τα πράγματα στην θέση τους πριν επιστρέψουν τα αδέρφια σου." αναγνώρισα τον γραφικό χαρακτήρα του Ίθαν.

Σηκώθηκα και πήρα από την ντουλάπα τα βασικά. Ένα μαύρο τζιν και ένα μαύρο φούτερ. Ύστερα, πήγα να φάω πρωινό με τους υπόλοιπους.

[...]

Χτύπησε το κουδούνι και εγώ με την Ελένη πήγαμε προς τις σκαλες αλλά η Νίκη ήρθε από πίσω μας σπρώχνοντας μας και προσπερνώντας μας. Αχ δεν θα κρατηθώ μια μέρα, θα την πνίξω. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα προς την τάξη. Μπήκα μέσα και πέταξα την τσάντα μου στο πόδι του θρανίου μου.

Till Forever Falls ApartWhere stories live. Discover now