Respect the φακές! | 16

4.9K 321 133
                                    

Υπάρχει τοίχος στην μέση του διαδρόμου;!

ΓΙΑΤΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙΕΝΑΝΤΕΖΑΒΟΥ;!
***

Σήκωσα τα κεφάλι μου, γιατί ο κοντορεβιθούλης είναι ο grandfather in-law μου, και αντίκρισα αυτά τα μάτια που πάντα με κάνουν να νιώθω έναν κόμπο στο λαιμ

«Να το ξαναπώ; Πρόσεχε που πηγαίνεις μικρή» μου είπε ο Ίθαν με ένα μικρό χαμόγελο. Χαμογέλασα ανακαλώντας στην μνήμη μου την στιγμή που γνωριστήκαμε.

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε αλλά έχουν γίνει πολλά...»

«Ναι» του απάντησα χαμογελώντας και μετέφερα το βλέμμα μου στα χέρια του. Παρατήρησα πως και στο αριστερό του χέρι είχε τατουάζ αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με το δεξί. Σε κάθε ένα δάχτυλο, εκτός από τον αντίχειρα, είχε ένα λατινικό γράμμα. Στον δείκτη είχε το γράμμα F, στο μεσαίο δάχτυλο είχε το P, στο επόμενο το γράμμα F και στο τελευταίο είχε το γράμμα M.

Σημείωσα νοερά στο μυαλό μου να τον ρωτήσω κάποια στιγμή τι σήμαιναν. Αυτή την στιγμή έπρεπε να πάω στην τάξη ώστε να μην πάρω απουσία.

[...]

«ΜΑΜΑ!» αναφώνησα και την αγκάλιασα όταν μπήκα στο σπίτι και την είδα στο σαλόνι.

«Εντάξει, καλέ! Μια εβδομάδα έλειπα! Πως κάνεις έτσι;» με ρώτησε και με αγκάλιασε και αυτή σφιχτά. «Λοιπόν... από ό,τι βλέπω δεν κάψατε το σπιτι όσο έλειπα!» μας είπε και γελάσαμε.

«Καλά, μωρά είμαστε;» ρώτησε ο Χρήστος.

Την άλλη μέρα έφαγα πρωινό και πήγα στο σχολείο με την Ελένη. Να δω αν θα περάσω φέτος την τάξη. Με όλα αυτά που γίνονται δεν με βλέπω να διαβάζω για να περάσω την τάξη. Μπαίνοντας μέσα στο κτίριο βρήκα την Βαρβάρα να κάθετε στις σκάλες με μια τυρόπιτα στο χέρι διαβάζοντας ένα βιβλίο.

«καλήμερα! Τι διαβάζεις;» την ρώτησα απορώντας. Δεν ήξερα πως μπορεί να διαβάσει!

MEAN BITCH-

«Καλημέρα! Μου έβαλε ο άλλος στα ιδιαίτερα να διαβάζω ένα βιβλίο αυτές τις μέρες για να το αναλύσουμε στα επόμενα μαθήματα» μου είπε χωρίς καν να σηκώσει το βλέμμα της από το βιβλίο.

Μετά από έξι βασανιστικές ώρες που δεν θέλω να περιγράψω, γύρισα επιτέλους σπίτι. Η μαμά φυσικά επέστρεψε δυναμικά με φακές. Καλά ήμασταν μέχρι τώρα με μακαρόνια, σάντουιτς και πίτσα...

Till Forever Falls ApartDär berättelser lever. Upptäck nu