62

1.1K 72 16
                                    

Užívám si Leviho výraz. Nejdříve se mu v očích mihne překvapení, které se poté změní na pohled hladové šelmy, prohlížející si svoji kořist.

,,P-počkej tady chvilku," plný rozpaků mu vytrhnu svůj dárek a vběhnu do ložnice, kde za sebou zavřu dveře. Zbavím se veškerého oblečení a na hlavu si nasadím hebká kočičí ouška. Tohle byla ta lehčí část. Hlavně klid, bude to v pohodě. Po chvilce hledání najdu v nočním stolku svého přítele lubrikant a vymáčknu si trochu na prsty. Zrychlí se mi dech.

Pro lepší přístup se posadím na podlahu a opřu se o postel. Ukazováček si nasměruju ke vstupu a vniknu dovnitř. Je to dost zvláštní pocit. Snažím se uvolnit a když se mi to podaří, přidám i druhý prst. Tlak v mém nitru se zdvojnásobí, ovšem díky lubrikantu to jde lépe, než jsem očekával. Po chvilce prsty začnu roztahovat a hýbat s nimi. Tohle je fakt divný. Levi má narozeniny, já klečím na podlaze a strkám si prsty do prdele. No co, každý má nějaké to hobby.

Prozkoumávám své útroby a v jednu chvíli zkusmo přirazím. Překvapeně vzdychnu a teprve v té chvíli mi dojde, že už jsem nějakou dobu vzrušený. Červený jako chobotnice vsunu dovnitř dva další prsty najednou. Sakra, tohle je až moc dobrý. Hýbu a přirážím svými prsty a tlumeně sténám, teprve Leviho hlas mě vrátí zpět do reality.

,,Ehm.. Erene?"
,,Promiň, už jdu," odpovím a dám si imaginární pohlavek. Trochu se to zvrtlo.. Nebo spíš zvrhlo.
Vytáhnu ze sebe prsty a rychle popadnu huňatý kočičí ocásek zakončený plugem. Syknu, když se skoro ledový kov dotkne mého vstupu. Pomalu jo zatlačím dovnitř, nad náhlým pocitem plnosti musím spokojeně zamručet.

Doufám, že se to bude Levimu líbit. Vstanu a chci dojít ke dveřím, ale dojde mi, že kočky asi nechodí po dvou. Jsem hrozně nervózní. Dolezu ke klice, kterou se mi kvůli třesu rukou málem nepodaří stisknout.

Po čtyřech vyjdu z ložnice a uvítá mě pohled na Leviho, který vypadá, že se nejspíš složí. Nemůže ode mě odtrhnout pohled a i když mi planou tváře studem, musím říct, že jsem touto reakcí velmi potěšen.

,,Nyaaa~," překonám chuť propadnout se do země a dám místo toho najevo touhu po jeho péči. Chci ho konečně cítit a moje erekce je mimo jiné už opravdu bolestivá. Levi přijde ke mně a zaboří mi prsty do vlasů. Jeho pohled říká, že se po mně asi každou chvíli vrhne.

,,Ale copak, koťátko si chce hrát?" Zamručí mi nadrženě u ucha.
Jako správná kočka se otřu nosem o jeho krk a následně se do něj zakousnu.
,,Nyauu," zamňoukám v odpověď a vyzývavě se mu podívám do bouřkově šedých očí. Levi mě pohladí po hlavě jako nějaké zvířátko a zatahá mě za vlasy. Jsem nadšený, že se zapojil do mojí hry.

Můj přítel mě pomalu obejde kolem dokola. Cítím na svém těle jeho palčivý pohled.. Zatraceně, tohle se nedá vydržet. Levi poté zamíří do ložnice, z které jsem před chvílí vyšel a posadí se na postel.

,,Čičiči, pojď sem," vybízí mě. Jako kočka se za ním rozejdu. Zastavím se u rámu dveří a otřu se o něj, nasadím ten nejnevinnější výraz, jaký dokážu.
,,Nyaa?" Dělám hloupého.

Levimu se blýskne v očích.
,,Zlobivé koťátko, řekl jsem pojď sem." Nakloním hlavu na stranu. Pokud to má být provokace, tak ať pořádná.

Sednu si na podlahu a skenuju svého černovláska pohledem. Potěšeně zjišťuju, že jsou mu kalhoty v oblasti rozkroku nepříjemně těsné. Jde to taky poznat na způsobu, jakým do mě zabodává svůj pohled. Myslím, že mě za tohle asi zabije.

Nezlomný [Ereri] (II. Díl) ✔Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz