Capitolul 18

6.8K 398 51
                                    

Ingrid

Era cald și plăcut când m-am trezit, încât nu mai voiam să cobor din pat. Pleoapele mi s-au ridicat și aproape oftat datorită senzaţiei plăcute. Am deschis ochii, apoi i-am căscat mari. Toată toropeala a dispărut: acum eram cât se poate de trează.

Nu eram singură! Toți mușchii din corp mi s-au contractat, când am devenit pe deplin conștientă de cum dormisem. Obrazul meu nu era singura parte a corpului cocoțată pe Drake. Umărul și sânii îmi erau striviți de el, în sensul că nu mai era nici măcar un centimetru de spațiu între noi.

Brațul stâng mi-l azvârlisem peste abdomenul lui și odată cu fiecare respirație de-a lui, îi simțeam duritatea mușchilor abdominali, însă intens conturați. Am înghițit cu greu. Slavă Domnului că avea tricoul pe el că altfel făceam convulsie spontană. Picioarele noastre erau practic încolăcite.   

Mi-am mușcat buza și partea de jos a abdomenului mi s-a încordat, un val de furnicături trecând pe șira spinării. Respirația nu i se modificase, rămăsese tot adâncă și regulată, însă mâna de pe șoldul meu începea să îi alunece.

Un fior s-a pornit în urma mâinii lui și pieptul mi s-a ridicat brusc spre coastele lui. Mâna i-a coborât și mai mult. Panica mă învăluia amestecându-se cu amplificata excitație. Smucindu-mă înapoi, am dat să mă ridic, însă n-am ajuns s-o fac. Mâna de pe fundul meu s-a mutat pe abdomen, iar brațul și-a întețit strânsoarea pe spinarea mea.

— Unde te duci? m-a întrebat cu vocea răgușită.

Mi-am coborât ochii spre el. Era nedrept. Al naibii de nedrept. Arăta atât de bine. Nu a întors capul înspre ceasul de pe noptieră, dar a spus:

— E devreme, culcă-te la loc.

Era într-adevăr șase dimineața, însă noțiunea de a împărtăși un somn împreună era prea mult. Atât de plăcută că mă speria. Văzând că nu mă mișc, m-a tras înapoi, așa că m-am trezit aproape întinsă din nou peste el.

— Drake..

— Ingrid, a mormăit el.

— Eu nu mă mai culc.. trebuie să..

Mi-a pierit glasul când mi-am coborât privirea spre mâna mea. Oh.. uau. El și-a lăsat capul pe pernă, lăsându-și la iveală trupul lung și bronzat, iar vârfurile dinților albi și drepți mușcau din buza plină de jos. Expresia feței arată de parcă s-ar fi înfrânat de la ceva foarte indecent şi m-a dezorientat. Abia atunci mi-am dat seama de ce. Îmi proptisem mâna pe partea de jos a abdomenului, adică în partea de foarte de jos a abdomenului lui, iar tot ce puteam procesa era o parte destul de proeminentă şi tare de acolo.

— O, Doamne, am șoptit fără să vreau, simțind cum mi se înfierbântă fața, în timp ce-mi smuceam mâna înapoi.

El mi-a capturat încheietura cu mâna lui, fulgerător de repede. S-a rostogolit brusc și până să pot trage aer în piept, m-am pomenit întinsă pe spate, cu el planând asupra mea, cu o mână încolăcită pe încheietura mea, cealaltă proptită de pe pat pe capul meu.

— Știi ce se spune de bărbați, apropo de dimineață?

— Ce?

Un colț al gurii i-a zvâcnit în sus și abia atunci m-am prins și fața a început să-mi ardă. Creierul mi s-a golit instantaneu. Plecat în vacanță, gata. De ce întrebam? Și-a lăsat capul în jos, până când i-am simțit nasul atingându-l pe al meu. L-am împins în piept.

Total imperturbabil, a început să-și miște degetul mare, descriindu-mi cercuri în jurul cotului. Atingerea aceasta mică, mi-a expediat un val seismic de senzații. Mi-a atins obrazul drept cu vârful nasului.

—Ești de-a dreptul frumoasă și îmi placi, Ingrid.

Nu mai puteam să respir, dar nu-mi păsa. Era o nebunie ca el să mă sărute. Nu din nou.

— Nu are sens.

— Am mai purtat discuția asta și altă dată, a spus apropiindu-și gura de a mea.

— Nu știu dacă..

Și-a apăsat buzele de ale mele, mișcându-le de parcă ar fi vrut să se familiarizeze cu alcătuirea lor.
Mi-am descleștat degetele de pe cearșaf și le-am lipit pe piept, vrând să-l împing. I-am simțit pielea fierbinte și tare. O simțeam altfel, dar până să pot investiga cum se cuvine problema, el mi-a prins buza inferioară și m-a sărutat cu foc, mușcându-mă ușor.

Am icnit la mușcătura neașteptată și un torent de senzații a erupt prin mine. El a profitat și a dat profunzime sărutului, lunecând înăuntrul meu și nu mai m-am gândit să-l împing. Sărutul era umed și profund și nu era nici bun, nici plăcut. Era perfect și în toate felurile în care pretindeau cărțile de dragoste. Acum s-a transformat în ceva mai mult.

Mâna lui a început să se miște pe sânul meu.
O, Doamne. Degetul lui mare mi-a găsit sfârcul cu o precizie uimitoare. Mi-am repezit capul înapoi pe pernă, dar gura lui m-a urmărit, în timp ce degetul mare îmi dezmiardă vârful întărit al sânului. Partea inferioară a trupului i s-a mișcat, instalându-se peste mine. Mi-a îndepărtat picioarele și s-a strecurat între ele. Creierul mi s-a deconectat din nou.

Gura îi era din nou lipită de a mea, iar mâna lui înainta mult mai departe, dincolo de tivul tricoului meu.  Mi-a mângâiat sânii, dezmierdându-i pe fiecare în parte, apoi și-a pierdut răbdarea cu materialul și mi l-a ridicat în grabă și înainte de a riposta, i-am simțit gura pe ei

Am încercat să lupt împotriva lui, mi-am strâns picioarele, dar n-am reușit decât să le strâng pe ale lui mai mult între ale mele. Cu gura lui deschisă făcea magie pe sfârcurile mele trădătoare; iar dosul palmei m-a atins..drept în centrul meu. De data asta, spinarea mi-a decolat de pe pat, iar el a scos un geamăt de aprobare. Degetele lui au mai făcut câteva cercuri, din ce în ce mai strânse, până când am început să-mi mișc șoldurile, iar el să mă atingă chiar acolo.

Frecând, apăsând. Frecând.

— Ooh, am icnit, cu gura lipită de a lui.

I-am simțit buzele arcuindu-se într-un zâmbet, iar sărutul i s-a adâncit.

— Iei pastile?

Mi-a luat câteva secunde să îi procesez întrebarea. Am aprobat nefiind sigură ce anume. Pastile? Neliniștea a crescut ca o buruiană în grădină.

— Stai.. nu.. respirația îmi sună al naibii de precipitat.

— Am înțeles, nu iei pastile.

Pulsul mi s-a accelerat nebunește.

— Eu nu..pot. Nu e bine..

Am început să mă zbat și mi-a prins din nou încheietura imobilizandu-mă.

— Ingrid, uită-te la mine.

Am făcut-o și m-am pierdut în albastrul lor strălucitor.

— E în regulă să simți, e în regulă să vrei. Nu se va întâmpla acum. Bine?

Am încuviințat, simțindu-mă înfricoșată. Al naibii de înfricoșată și aproape paralizată, când mi-am dat seama că reacția nu se datora că eram pentru prima dată cu cineva în pat, ci faptul că mă cam îndrăgosteam de Drake London.

Îndrăznește să mă iubeștiWhere stories live. Discover now