Capitolul 28

6.2K 367 15
                                    

Ingrid

Bună ziua, doamnelor și domnilor, ne aflăm în fața Senatului American, unde din moment în moment, este așteptat să-și facă apariția șeful FBI, Drake London, unde va fi audiat de Comisia Senatului. Printre dezbateri, se va proceda la solicitarea acestuia de suspendare din funcție. După cum spuneam și azi-noapte târziu, când pe surse a apărut  solicitarea domnului London de suspendare din funcție, că aceasta a survenit în urma anchetei, pe care poliția o desfășoară în cazul unei crime, de care se pare că avea cunoștință șeful FBI-ului și în care se suspectează că acesta nu a acţionat conform procedurilor legale,prin aducerea la cunoștință autorităților, de săvârșirea acesteia. Nu cunoaștem momentan detalii despre ancheta derulată. Dar haideți să vedem cine este Drake London:

În primul rând, trebuie să spunem că Drake London a devenit în urmă cu doi ani, cel mai tânăr șef pe care instituția FBI-ului a avut-o de-a lungul istoriei. Cu o experiență de opt ani în Afganistan, unde a activat ca și căpitan de companie, acesta a dus la capăt misiuni ce păreau imposibile și la propunerea și votul Senatului American a primit votul de încredere în învestitura obținută. Domnul London este fiul senatorului Nicolas London, a cărui funcție este de mai bine de zece ani de șef al Senatului American.

Așadar, domnul London, provine dintr-o familie cunoscută de senatori, a moștenit încă din timpul vieții averea impresionantă a bunicului său și deține în prezent acțiuni importante la Banca Mondială, societăți petroliere de renume și acțiuni la bursă, fiind plasat în primii cincizeci bogați ai Americii. Domnul Drake London este cunoscut, de asemenea, pentru acțiunile caritabile, care sunt diseminate publicului pe surse, acesta nu a recunoscut public faptul că  își donează salariul ca șef al instituției, sau o parte din profitul acțiunilor pe care le deține. Referitor la viața personală, de-a lungul timpului domnul London a fost implicat în mai multe relații amoroase, printre care amintim pe fiica șefului Camerei Deputaților, Monica Albar, pe Diana Ronnie, deținătoarea renumitei Casei de Moda, pe Christina Venga, prezentatoare și model de succes internațional.

De asemenea, mai amintim și pe..da, pe surse, am primit o informație de ultimă oră. Se pare că domnul London se află deja în sediul instituției, anunțându-ne prin serviciile de PR că, după audiere, va da o scurtă declarație de presă. Așadar, ne așteptăm la o declarație de presă susținută de însuși șeful FBI-ului, în urma audierii de comisia Senatului American.Vom reveni cu detalii.

Închid sonorul televizorului, deși vocile știrilor ce curg neîncetat de azi-dimineață îmi rulează prin mintea, încă învălmășită de evenimentele ultimelor ore. Nu mai puteam să respir. Mă sufocam de atâtea emoții închise în mine.

— Îmi pare foarte rău, am șoptit încă de aseară, de când i-am părăsit casa, deși nu m-a auzit nimeni și m-am îndreptat spre primul hotel ce mi-a căzut în cale.

Tăcerea din camera mea era profundă și m-am făcut covrig în pat, sub un morman de pături.

În momentul acesta îmi doream să îmi găsesc și eu un pod peste apele tulburi ale propriului necaz.

Dar nu există niciunul. Numai învolburatul torent al lacrimilor nevărsate. Am închis ochii și singura imagine din spatele pleoapelor a fost cea a lui Drake, repetându-se iar și iar. Dar, în ultimele mele încercări, l-am văzut vesel cu gura lipită de a mea. Îmi doream să țip, să plâng, să hohotesc. Dar nu puteam. Pentru că, dac-aș fi făcut-o, nu mai m-aș fi oprit niciodată. Povara durerii și a vinovăției, numai atât mai puteam să simt. În cele din urmă, am amorțit și am adormit, visând doi ochi albaștri și amintirea unui sărut nepermis. În visul meu el se furișa în cameră și mă săruta din nou. M-am trezit din visul acela, transpirând, tremurând, îngrețoșată de remușcări.

Îndrăznește să mă iubeștiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum