Bölüm 7

34K 1.3K 94
                                    

Yaman, otele döndükten sonra odaya çıkmış ve  Barbie bebeğinin odada olmadığı gördüğünde kendince sevinmişti. Odaya sipariş ettiği içkiyi odanın balkonunda önündeki geniş deniz manzarasına bakarak içmeye başlamıştı. Kafası biraz rahatladığında Simgenin hamileliği ilk ortaya çıktığında bulduğu avukatı hatırlamaya çalıştı. Simge, bebeği aldırdım dedikten sonra sizinle işim kalmadı sorun çözüldü diyerek iletişim kestiği avukatın telefonunu telefon rehberinden avukat diye aratarak buldu.  Kadının buna çok şaşıracağına adı kadar emindi çünkü en başta kendisi çok şaşırmıştı buna.

Hala o çocuğun babası olduğu fikri hem saçma ve uzak geliyordu. Büyürken tek bir an yanında olmadığı çocuğun babası sayılmamalıydı.

Kulağına götürdüğü telefonun çalma seslerini dinledi. Üçüncü çalışta açıldı telefon.

-Efendim

*Merhaba Zuhal Hanım. Ben Yaman Saygıner. Yaklaşık altı yıl önce bilgim ve onayım olmayan bir hamilelikle ilgili sizden danışmanlık almıştım. Hatırladınız mı?

-Merhaba Yaman Bey. Evet, sizi ve durumu hatırlıyorum.

*Nasılsınız Zuhal Hanım? Tekrar görüşeceğimi düşünmezdim ama size yeniden ihtiyacım var.

-İyiyim Yaman Bey, ama sanırım siz iyi değilsiniz. Nasıl yardımcı olabilirim?

*Evet, oldukça kötü bir durumun içerisindeyim. O hamilelik sonlanmamış. Simge bebeği doğurmuş ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

-Kötü bir durum bu gerçekten de. Çocuğu istiyor musunuz?

*Ne istediğimi bilmiyorum. Çok büyük sürpriz oldu benim için. Şu an için önem olan çocuğun nüfusuma geçmesi. Bir piç olarak yaşamasına izin veremem. Ne olursa olsun o çocuk benim kanımdan. Neler yapabiliriz bu konuda?

-Öncelik doğum bilgilerine ulaşmalıyım. Eski dosyaya bilgileri hala elimde var. Oradan gereken bilgilerle Simge Hanımın aile nüfus kaydını çıkartabilirim. Baba hanesinde bir isim yazıyor olabilir, bu önemli bir detay. DNA testi ile ispatlamamız gerekebilir.

*Ne demek istiyorsunuz? Başka birisinin nüfusuna mı kaydettirmiştir çocuğu?

-Sadece bir ihtimal bu. Anladığım kadarıyla çocuğu sizden kaçırması ve bu yaşa kadar büyümesine rağmen size haber vermemesi, size durumu yansıtmak istemediğini gösteriyor. Bu düşüncedeyse eğer, formaliteden bir baba bularak çocuğun gelecekte sorun yaşamaması için sadece ismi almış olabilir. Tüm bunlar düşünce tabi. Dediğim gibi araştırma yapmak gerek. Siz çocuğun sizden olduğuna emin misiniz?

*Evet, o çocuk kesinlikle benim. Bu sabah gördüm ve ilk anda fark etmemiş olmama rağmen, Simgenin annesi olduğunu öğrendikten sonra benzerliklerimizi gayet net görebiliyordum. Üstelik yaşı da tahminen hamile olduğu döneme denk geliyor eğer yanılmıyorsam. Yo hayır eminim ben Zuhal  Hanım. Kıvanç benim oğlum.

-Tamam, eminseniz ben Pazartesi sabah ilk iş dosyayı işleme alacağım. Siz bu arada olabildiğince ılımlı davranın. Korkutup kaçırmak daha çok uğraşmamıza yol açar sadece.

*Tamam Zuhal Hanım. Çok öfkeliyim ama kendimi kontrol etmeye çalışacağım. Antalya'da kalmalı mıyım ne dersiniz?

-İstanbul'dasınız sanıyordum.

*Evet ben İstanbul'da yaşıyorum ancak Simge kaçtıktan sonra buraya yerleşmiş.

-Anladım. Bu durumda bir süre orada kalmanız iyi olur. Birkaç gün için göz önünde tutmanız kontrol açısından önemli. Neler yapabileceğini bilmiyoruz çünkü.

Tutkunun BedeliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin