Bölüm 23

21.4K 1.1K 59
                                    

Bölüm 23

"Merve kapıya sen bakar mısın canım."

Merve, küvette Kıvanç'ın ördeklerini sıraya dizmeyi bıraktı, "Küçük balık. Hemen geliyorum. Önce bu ördekleri sıraya dizeceğim, Sonra seni öpücüklere boğacağım." dedikten sonra ellerini kurulayarak aralıklarla çalmaya devam eden kapıya yöneldi.

Kapıyı açtığında hiç ummadığı kişiyi gördü karşısında!

"Senin burada ne işin var?"

"Sanırım beni tanıyorsun." dedi Yaman karşında ilk kez gördüğü ufak tefek sarışın kadına bakarak. Kapıyı ilk açtığı anda acaba yanlış eve mi geldim diye düşünmüş ancak burada ne işin var dediğini duyduğu anda onu tanıdığını ve ondan hoşlanmadığını fark etmişti.

"Elbette seni tanıyorum. İstanbul'a dönmen gerekmiyor muydu?"

"Gerçekten hakkımda bilgi sahibisin ancak beni seni tanımıyorum. Kim olduğunu sorabilir miyim?"

"Ben senin Kıvanç ve Simge'yi üzmen durumunda korkman gereken kişiyim?"

Yaman içinde yükselen kahkahaya engel olamayarak küçük bir kahkaha bıraktı. Karşısında kendisinden en az 20 santim kısa ve 50 kilodan fazla olmayan cüssesi ile ona tehdit savuran kadın gerçekten çok komikti.

Gülmesi bittiğinde bir eli kapıda bir eli belinde duran kadını baştan aşağı süzerek,

"Boyundan büyük tehdit savurduğun farkında olmaman çok ilginç doğrusu. Bana bu kadar aşağıdan bakarken ne yapmayı düşünüyorsun acaba çok merak ettim."

"Bana bak züppe. Boyumun bu işle hiç bir ilgisi yok. Sana yapabileceklerimi hayal dahi edemezsin. O yüzden ayağını denk al ve ikisini de üzme. Anladım mı beni?"

Bunu söylerken kapıdaki elini bırakmış ve bir adım öne çıkarak parmağıyla Yaman'ın göğsünü dürtüklüyordu.

Yaman kadının parmağıyla göğsünü dürtüklerken, onun suratındaki tüm ciddiyet ile savurduğu tehdide karşılık kendisinin yarı cüssesinde olmasına rağmen ona bunları söylemekten çekinmeyişi hoşuna gitmişti. İçinde tekrar yükselen gülme isteğini baskılayarak

"Hey, sakin ol. Kimseyi üzmek gibi bir niyetim yok. Sadece oğlumu görmeye geldim." dedi elindeki hediye paketini yukarı kaldırıp ona göstererek.

"Gelmeden araman gerekirdi. Simge seni beklemiyordu. İçerde Kıvanç'a banyo yaptırıyor. "

"Lütfen ona geldiğimi haber verir misin? Gitmeden önce Kıvanç'ı görmek ve ona bir hediye vermek istedim."

"Kıvanç'a kendi sevdirip sonra sıkıldığında gidemezsin. Bunun farkındasın değil mi?"

"Öyle bir niyetim yok. Simge ve Kıvanç'ın koruyucusu olduğun ortada ancak ben daha bugün Simge'yle Kıvanç'ı istediğim zaman görebileceğim konusunda anlaştım. Şimdi lütfen şu bodyguard tavrını bırakıp ona haber verir misin?"

Merve hiçbir şey söylemeden adamın yüzüne kapıyı kapattı ve Yaman şaşkınca bunu gören kimse var mı acaba diye etrafına baktı. Garip bir kadındı. Bir kaç dakika beklemeye sonra yeniden kapıyı çalmaya karar verdi. O vakte kadar belki Simge işini bitirir ve kapıya bakmak için bu kez o gelirdi. Kapının önünde durmaya ve boş boş etrafa bakmaya devam ederken kapı açıldı. Yine az önceki kadındı kapıyı açan.

"İçeri gelebilirsin. Simge Kıvanç'ı giydirip yanına getirecek. Ve dediğimi sakın unutma. Okey?"

"Okey. Sonra sende beni üzersin. Oldukça korkutucusun gerçekten!"

Tutkunun BedeliHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin